| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 19212  [Dalších 17862 >>]
Vlasinka 27143
9.9.2012 21:36:16
Rebelko - ve ST od 16 - 17h je nesoutěžní Děti dance
Rebelka78 35836
8.9.2012 7:26:15
Sev, teda takhle se hnedky první dny rozjet ??? Ať se Péťa drží ~6~

Nám se ve škole taky líbí, hlavně Radimovi ... vždycky mi uteče až k lavici a potom přemlouváme, že musíme jít pryč. Nejraději by tam zůstal ~8~
Barča zatím jen obalovala sešity a měla jeden úkol - "mě ty úkoly nebaví!!!" . Vybarvovala perníkovou chaloupku - vzala hnědou pastelku a začmárala na všechny strany !!! Hnedky dostala gumu a že takhle nee. Tak to zase udělala po svém: vygumovala , co přesahovalo a vybarvila fixou přes pastelku ~t~ jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
V družině se líbí, máme přihlášku na keramiku. Pak zkoušíme na kurtech tenis, ale jen dokud bude teplo. Ve středu je v DDM DODveří - půjdeme se juknout ještě na nějaký kroužek pohybu, ať v zimě nezahálí. ~z~
Pevné nervy všem ...~3~
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
7.9.2012 22:58:22
No já jsem taky vyflusnutá neskutečně. Hlavně to ranní vstávání mě ubíjí. Na to, že jsem bez práce, jsem si teda ještě vůbec nestihla odpočinout. No, zase tak bez práce nejsem, nechala jsem si udělat brigádnickou smlouvu, že jako zaskočím, když nebude moct stálý záskok. Jsem netušila, že mi budou volat hned po týdnu, co tam nejsem! ~e~ Tak jsem dnes byla na 5 hodin - to je paráda, odcházet a být ještě furt svěží!!!

Fotečku Nelinky jsem měla na FB, sem se mi teda dávat nechce. Musím mrknout do alba a někde vyhrabošit heslo, sto let jsem tam nebyla. Dneska se fotili, jinak nadšení veliké trvá, přestože si dneska posteskla, že ve školce si mohla víc hrát. Ale to asi jen pod dojmem toho, že jsme spolu cestou ze školy potkaly školku a její minuloroční obě učitelky a trochu jsme se zapovídaly. Lenka má uč., kterou měl Péťa ve 4. třídě, takže tam taky není neznámo. No a Péťa, ten teda jede zostra, hned druhý den měli odpoledku a za první týden už stihli 3 písemky z češtiny. Se tam s nimi nepárají, panečku... ~a~
Denyna 14851
7.9.2012 12:27:44
Darčo, naše holčičky si zas jako mimina nebyly podobný vůbec :)
Určitě nějaké společné rysy mít budou, však mají stejné rodiče.

Jak je, spolubojovnice? Já jsem teda po prvním školním týdnu pekelně unavená. Včera jsem netrefila ani do družiny a na třídní schůzku se držela davu, neb si nepamatuju, kde mají třídu.
Těší mě nabídka školních kroužků, které se odehrávají během otvírací doby družiny. Tak ji budu vozit akorát na balet. Ve škole chce chodit do sboru a nevím, jestli si vybere ještě něco, platí se paušál.

Užijte si víkend! My ještě dneska balet a pak už máme volno.
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
7.9.2012 11:23:37
Vlasi,diky za stranky,uz budu vedet:)
Deny,slusi to tam vsem trem:)Fakt si jsou holky dost pobobny,ja jsem zvedava na ty nase,protoze ted,jako mimi,jsou skoro stejny:)
Luci zatim stale zadny ukol a taaaak by chtela:)No,mozna dnes-jedou prvne podle rozvrhu,nebo pristi tyden se uz urcite docka:)Dnes se ptala kdy uz bude druhanda a vcera kdy uz se budou konecne ucit cist,psat,pocitat:))
Pekny vikend - my mame v So oslavu mamky narozek a v Ne budu s holkama sama
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
6.9.2012 12:02:56
Myslím, že to všem školačkám moc slušelo ~g~
Elí měla včera první úkol - stříhala čísla a puntíky a dávala do desek. Vůbec se s tím nemazala - aspoň uč. pozná, že to stříhala sama. Ale to jsem koukala - na každý číslo dala uč. razítko s obrázkem, aby si je všichni poznali a neztráceli je. Chudák - ta musí být urazítkovaná... Elí má kočičku.
Vlasinka 27143
6.9.2012 11:40:20
zadej bez www rodina.cz/UL a naskočí ti to

Deny - pěkná školačka, má hezkou sukni a po dlouhé době jsem viděla S a jsou si s K hodně podobné

Aja dnes už podle rozvrhu, tj. 5 hodin, poslední mají Vv a budou kontrolovat obsah kufříků

Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
6.9.2012 11:10:11
kde najdu ty alba?Ted jak predelaly ty stranky nejak nevim:)At se taky mrknu~;)Luci jeste ukol nemela,tak doufam,ze az od pristiho tydne-v Ut a vcera jen dve hodiny,dnes 3 hodiny a zitra uz 4 dle rozvrhu
Denyna 14851
6.9.2012 7:47:47
Denyna dala foto do ústeckého alba :)

Severka sem foto už dávala, ne?

Kamilka už od včerejška chodí do školy s tlupou sousedovic dětí a odpoledne potřebuje být v družině, nejlépe do zavíračky. Tam si domluví odpolední hraní, takže ji do večera nevidíme. A včera se už vztekala nad úkolem.~8~
Vlasinka 27143
6.9.2012 7:01:25
Mámě pěkně vytapetováno :-)

Odhaduji, že jak znám Deny, tak na net K nepověsí. I ji chápu. Já to jednou udělala a už je těžké couvnout.

A ještě nám chybí Nelinka od Sev.

[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 19212  [Dalších 17862 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.