Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
4.9.2012 23:01:47
Cvrčku - to jsou šikovní
Sev - snad "svaly" brzy povolí a celiakie se vyloučí jinak já jsem teda upsaná od popisování pro jedno dítě, nezávidím Ti ty 3 a ještě jsem zjistila, že desky, které jsme koupily na velké sešity jsou hodně velké a vejdou se špatně do tašky Gábi - Ty máš malinkaté? a já taky čekám nějaké pokyny a nic Aja jde zítra taky prvně do družiny, nakonec jde i ráno. A já zase práce, ach jo. Dnes jsem se tam ukázala jen na skok, co byla Aja ve škole. My byly dnes s Darčou v herně na Terase, ale teda nic moc, za ty peníze je to malé. Jsem se namlsala v Praze na Zličíně, kde jsme byly v pátek. Ta byla ohromná! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
4.9.2012 21:48:51
Deny, ano, to je ono, gastroskopie s biopsií tenkého střeva, naštěstí v narkóze.
|
| Denyna | 14851 |
|
|
4.9.2012 20:36:45
Gastroskopie, jo? Známé dceři dělali pod narkózou biopsii, to mi nějak přijde šetrnější pro dítě, a taky říkali, že je to přesnější než gastro, ale houby se v tom vyznám. Každopádně držím palce.
Cvrčku, Martin s Elí jsou šikulky ![]() Kamče pomaže do družiny zítra, chce tam být i odpoledne, tak jsem na ni zvědavá. Ráno půjde do školy se sousedovic dětma, tak snad se jim cestou neztratí :) |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
4.9.2012 18:47:53
Sev, tak to je dobře, že to je "jen" svalové, i když starostí s tím máte až na hlavu a ještě ke všemu to gastro...
Držím Nelince palečky.My včera měli rovnou rodičák. Učitelka vypadá jako kliďas, i když mi připadala trošku zmatkař, ale to bylo možná tím, jak jí rodiče skákali do řeči a ona pak přeskakovala z jednoho tématu do druhého a pak nevěděla, co už říkala a co ne. Já bych se takhle před tlupu rodičů postavit nechtěla. Nejvíc prudila maminka, co je taky učitelka - měla nejvíc otázek a nejvíc se všemu divila. Družina je prý narvaná až k prasknutí, jaký je velký zájem. Družinářka říkala, že by snad neměl být problém, aby Martin mohl chodit do ranní (abych ho ráno nemusela hlídat, jestli se vypravil včas a zamknul). Dneska poprvé vyzvedl Elí z družiny, tak to pěkně zvládl a hlásil mi do telefonu, že mají bundu, aktovku i bačkory Tak mám o starost míň a nemusím se nervovat, když se v práci zdržím, že mám dítě poslední v družině a že mi tam brečí...Tak všem prvňáčkům i ostatním školákům přeju, aby jim počáteční nadšení vydrželo. |
|
|
4.9.2012 12:49:35
Nemáte náhodou doma někdo nevyužité klávesy? Koupila bych. Lenka chce hrát na klávesy a do nových se mi nechce, když nevím, jestli ji to za rok, za dva, nepřejde...
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
4.9.2012 12:48:06
tak jestli je asistentka jen v jedne tride,tak nevim proc prave u nas,protoze v dalsi je 28deti a ve sportovni tride 26deti.Ale jsem samo rada:)
Teda Severko,to je zase hruza-gastroskopie kvuli celilakii.Teda vy si uzivate:(Tak drzim moc,moc palecky!!!!A jinak to musi byt mazec 3skolaci:)Me staci mimi a 1skolak,protoze kdyz jsme na to dva(vetsinou),tak se to jeste da ![]() To je Ivca rada,ze ma pomocnici,vid?:)Prvni tridu mela i loni,ale ne ze by po ni touzila:) |
|
|
4.9.2012 12:27:24
Tak jsme to zvládli, Nelinka, jak se do školy moc netěšila, tak po dnešku nadšení veliké. Ale teda chystat a dohlížet na tři školáky, to byl včera mazec, až začnou úkoly, kroužky...
![]() Tím, že Nelince vyloučili jakékoliv jiné poškození či anomálie, znamená, že je to čistě svalového původu. Má to hrozně zatuhlé, takže rehabka, rehabka, rehabka, za měsíc kontrola na neurologii i rehabilitaci. Ošem zjistili jí teď protilátky proti gliadinu, tak ji čeká gastroskopie k vyloučení celiakie. No prostě děs běs. Nevím, kde mi hlava stojí. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
4.9.2012 12:24:55
Já má dětí ve třídě 28, dnes aktuálně 24 a byl to šrumec, ale v pohodě. Malé děti ani dneska moc neplakaly a já už jdu domů
![]() Týna zatím nic moc žádné informace a dneska to snad už bude mít napsané, tak budu vědět víc a Baru se byla dneska zapsat v Praze a ta už telefonovala. Penál a pastelky už má připravené ![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
4.9.2012 11:45:24
U nás první den taky v pohodě. Jsme v 1.A , dětí je 21 , kluků o 1víc - prý s ním nepočítali, dokonce si neměl kam sednout ....
Paní učitelku máme nakonec tu "ráznější" a jsme rádi. Všichni ze školky jsou v jedné třídě, tak že bude šrumec. Máme dost "spoluobčánků" ... u nás 8 a vedle ve třídě víc než polovina. Ale snad to bude dobrý. Myslím, že "školkový holky" se nedají A asistentku máme taky. Mluvila jsem s IVčou (Kamča a Klaudie), letos má první třídu, a asistentka byla přidělena právě k ní ![]() Sev a co teď dál ??? Mám pocit, že je to jako s mojí mamkou. V květnu špatně šlápla, od té doby nateklé koleno, injekce, voda žádná, UZ a rentgen v pořádku. Přešoupli ji do nemocnice, čeká na magnetickou a pak asi "kuk" dovnitř, protože nikdo nic neví Sev, ať vám to dobře dopadne a hlavně ať je Nelince už líp ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
4.9.2012 10:12:51
taky jsem s radosti cetla zpravu od Severky-parada!:)
Deny,mozna mas pravdu,protoze nam ji taky predstavila spis jako pro celou tridu...Ten chlapecek spis asi jen na telocvik bude potrebovat asistenci.Tak to je urcite fajn,ja jsem taky rada,ze jsou jakoby dve... Luci se vcera desne tesila na dnesek a rikala,ze do tehle skoly by chodila milion let:)))Jo,jsem zvedava jak dlouho bude nadseni-chichi Odpo jdeme s Vlasinkou do herny-mame ty slevokupony a je to jen do konce zari...Jsem zvedava jak bude hodna Nikolka:) Jo,a dnes rano super,vse vyslo i s kojenim a Niki v klokance krasne chrupkala.Uz vcera vecer,kdyz jsem prvne zkousela mi v ni usnula:) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.