Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
21.8.2012 11:14:22
Deny, to doufáme
Nechcete dát ještě hospodu než nám to školní honění začně? ![]() ![]() ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
21.8.2012 9:46:55
Sev, přeju, ať Nelince zjistí, co ji bolí, ať jsi tam co nejvíc s ní a ať už je to dobré.
Gábi, má ta hnojárna teda divný způsoby No ale třeba do jejího vyhlídnutého oboru někdo při zápise nenastoupí, nebo hned odpadne a bude mít šanci přejít. |
|
|
21.8.2012 6:56:30
děkujeme za gratulace, doufám že bude k čemu. Její obor je kapacitně naplněný a nabízejí obdobný, ale jaký, to nenapsali. Každopádně jí je to úplně jedno, hlavně, že je v Praze na VŠ.
![]() Já už si hledám brigádu, páč tiskárnu na peníze ve sklepě nemáme a nějak si to vůbec nedovedu představit. To jsou naše železné zásoby pravítek, kružítek a per maličkost. Sev, to je zkušenost, kterou ty určitě s dětma nemáš, páč určitě nic neztrácejí a pamatují si kdy co mají mít, to závidím (v dobrém )Ať Elišce nadšení ze školy vydrží a nezkazí jí ho nějaká souška svými názory a nároky. Nelince přeju ať jí konečně najdou pro jí to bolí. ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
20.8.2012 22:57:38
Ahojky, tak jsme po nádherné matkysdětmi dovolené, dobře 25 rodin s dětmi, žádný masakr, nádhera! Pionýrský tábor a havaj v jednom. Naprosto úžané, jsem odpočinutá, nabitá, paráda.
Přestože mám Nelinku ode dneška v nemocnici s tou krční páteří, furt to není dobré, tak ji tam šoupli na vyšetření .Vlasi, na dotaz jsem Ti odpovídala mailem hned poté, to už je dávno, určitě v červenci. Když tak písnu znova, ale můžeš mi napsat víc podrobností? Práci zatím nemám, takže by to mohlo jít. My objednali aktovku teprve dneska a teda mě pobavilo, že máte doma železné zásoby školních potřeb... ![]() No nic, letím chrupat, ráno za Neli do nemocnice. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
20.8.2012 13:36:04
Gábi, vyřiď doma gratulaci
![]() Darčo, malá je kouzelná ![]() U nás proběhly 7 narozeniny. Tak konečně má Elí aktovku a penál. Jen co jsme dorazili z oslavy domů, začala si hrát na školu. Do penálu si pečlivě dala všechny pastelky a tužky, seděla způsobně za stolem a já musela dělat učitelku. Byla to hlína - já vždycky něco řekla a ona se hlásila jako největší šprt - tak usilovně a hlavně pořád Jsem zvědavá, jestli jí to po týdnu ve škole nepřejde.Marťas je pořád na táboře, tak mám teď trošku volněji. |
|
|
20.8.2012 9:12:16
Na tu zemědělku, jen obor jí upřesní až při zápise
![]() No obsahy kornoutů k ochutnání čekám od vás ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
17.8.2012 9:34:42
Gábi, tak obrovská gratulace, kam se dostala?
Kornouty vezmi do hospody, vyžereme je :) |
|
|
16.8.2012 22:41:31
přijali nám Baru na VŠ do Prahy, tak máme taky školačku do první třídy a Týna jde vlastně do první třídy na druhém stupni, no já snad zítra pojedu koupit kornouty
![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
16.8.2012 17:44:59
Tak já to tady rozříznu
![]() ![]() do školy nemáme koupeno NIC Fakt, teprve se chystáme. Vezmu zítra útokem globus a nějak se možná dokopeme i do města pro aktovku a penál . Holt, nějak to pořád odsouvám.Darčo krásná i ty nádherný fotečky na rajčeti. Zase bych ňuchala, nějak rychle to odrůstá. Takže odpo klidně, ale potřebuju "vybití" pro Radima, jinak si ani nesednu ![]() ![]() Jo a zbytek "prázdnin u dědy" dopadl dobře. Jen pes zakousl slepici, hihihi. ![]() |
|
|
14.8.2012 14:11:56
to 100%, máme doma taky krabici s náhradními díly. Jen o ní Týna nesmí vědět, páč pak jí je šumák, kde má svoje věci, když si může hrábnout pro další, potvora
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.