Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
12.7.2012 20:08:09
Já se v pátek určitě nepřidám - budu mít skoro po 14-ti dnech doma Martina. V sobotu je oba vezeme na Olešku na chatu, takže si ho musím trošku pomuchlovat a užít - no a taky vyprat a zabalit.
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
12.7.2012 15:57:09
Ahoj,ja mam v patek posl. den pred dovcou Luci. Vecer ji vezeme k nasim a v So s nima frci:)Takze nestiham... treba jeste do porodu neco date(dame)
Pekne si to uzijte.Jinak jsem prestala brat uklidnujici magnesium (blizi se 37tt)a tak jsem si hned dva vecery uzila...resp. noci. Vzbudim se a nemuzu zabrat+me ruzne poboliva...No jo,jeste ze rano jakztakz dospim a dohanim to pres den:))Pripravy jsou v plne parade,dnes jsme slozili postylku a vcera vyzvedli kocarek na poste-zitra si ho u nasich poradne prohlednu-nemuzu se dockat ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
12.7.2012 12:29:09
No paráda, počítám tedy v pátek v pět v Medúze.
Kdo se přidá? Vlasi, já Aju neznám, ale jak to píšeš, tak bych jí spíš kroužky mimo školu hned od začátku neplánovala. Bude pro ni dost velká změna ta první třída - jiné děti, jiný režim. A na těch školních kroužcích by jí spíš známé děti usnadnily start. A navíc tam určitě nebudou jen děti od ní ze třídy. Ale to jen z toho, cos tu napsala. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
12.7.2012 11:30:08
šikulka
, chválíme ho |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
12.7.2012 11:24:17
tak nakonec bude aja doma s M, si to zařídil
|
|
|
12.7.2012 9:22:47
podle počasí, třeba bude zima už v pět
a nebo ti dají deku |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
12.7.2012 6:50:47
Jsem to ráno nadhodila při cestě do práce, že jdu v pátek pryč, tak jako že má trénink..uvidím, buď si vezme Aju M nebo já s sebou a pak by si ji vyzvedl a v Medůze je venku koutek že? ale nechcete sedět venku až do půlnoci? abych se oblíkla, jinak zmrznu
Deny - ve škole jsou, jen se obávám, jaká je to asi kvalita a nepozná nové děti, což ona potřebuje, protože není schopná se seznámit a bez studu na začátku komunikovat když vám napíšu, že se zná s Lukáškem od mimi a jakmile se nějakou dobu nevidí, třeba i týden, tak se vzájemně stydí a chvíli jim trvá než se začnou bavit..Lukášek je to samé co Aja |
| Denyna | 14851 |
|
|
11.7.2012 21:34:28
No jasně že berem, to je jasný, ne!
A do té Medúzy nebo někam jinam? Je fakt, že při pátku to chce asi rozmýšlet dopředu. Ale zase jsou prázdniny, tak by lidi mohli bejt pryč. A už v pět, teda jo? Vlasi, nebudou nějaké sportovní kroužky při škole? U nás nabídka docela je a já chodila celou základku na atletiku. I když to bylo spíš takový všestranný a žádná velká dřina, sem tam závody v Ústí ![]() Jinak můžu zas doporučit ten náš balet, žádné trýznění dětí se tam nekoná. |
|
|
11.7.2012 19:50:20
fajn, klidně, i když asi bude plno, snad se někam nacpeme.
No jasněže určitě bereme další, snad nejsme žádný soukromnice. Kdo potřebuje, ať se přidá ![]() Jsem do půl pátý v práci a pak můžu plynule někam přejet ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
11.7.2012 11:57:08
se "zeptám" doma, berete někoho dalšího do party?
my byli o prodlouženém víkendu na návštěvě u Orlické přehrady u příbuzných, Aja si to užila, byli jsme na Orlíku na prohlídce, na přehradě, pak cestou domů v Pičíně - skřítkové od V. Klimtové přemýšlím o kroužcích od září a fakt nevím, chtěla bych pohyb, ale Aja je antitalent, takže nic soutěžního, jen tak pro radost z pohybu a toho moc není a i tu výtvarku, ale nevím, jak to dáme se školou |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.