Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
4.6.2012 22:45:35
Hmm, tak Nelinka nedopadla dobře, musí mít absolutní klid, teplo a léky a pokud se stav nezlepší, hrozí nemocnice. V žádném případě se to nesmí rozhýbávat, takže vlastně teď nemůžeme nic, než čekat. Držte prosím palce!
Deny, Tebe zítra čekám! |
|
|
4.6.2012 13:44:11
Vlasi, já to u sebe nemám, ona si to Lenka bere do školy na výměnu.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
4.6.2012 13:35:04
Sev - skočím tam až po cvíču, takže tak v půl 6. Nech mi tam kdyžtak i seznam co vy máte 2x, předám to i kolegyni v práci, jestli by něco neměli oni a nechám Ti tam seznam co máme my 2 a co potřebujeme.
|
|
|
3.6.2012 22:10:23
Do devíti, ale někdy mezi 17-18 budu odskočená.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
3.6.2012 21:53:00
Sev - koukala jsem na to co vám chybí a nám přebývá, ale bohužel nemáme ani jednu co vy potřebujete. Nám toho chybí ještě hodně. Nakopíruju to v práci, ať to tady nevypisuju. Jen nejsme schopni nabídnout výměnou.
Do kolika hodin večer tam budeš, že bych se stavila po cvíču, to by bylo tak v půl 6. Jinak skáknu po půl 1 po o. I bych věřila, že to Nelinka drží bolestí v ulevující poloze a tím je to horší. |
|
|
3.6.2012 20:27:29
No to teda není žádná sranda s tím pásovým oparem. Já spíš myslela, že je to jako s normálním oparem, s tím se taky normálně funguje.
No rehabku vyfásneme určitě, já spíš chtěla nějakého soukromého maséra, on právě ne každý umí ten krk odblokovat, spíš ti, co studovali fyzioterapii. Ale našla jsem něco na netu, tak zkusím zítra obvolat, jestli by nás nějak akutně vzali. Ale nejdřív musíme na kontrolu na dětskou chirurgii, ach jo. Já kdysi chodila k masérce p. Beranové, pak se mi ztratila, neznáte někdo? Mně když se kousnou záda, tak to taky za pár dnů povolí, ale ono asi u toho dítěte je to jiné, ona možná ten krk drží silou i jen ze strachu z bolesti, já fakt nevím. V noci to má celkem volné, i ráno to rozhýbe, ale pak je to čím dál horší a večer už únavou a vyčerpáním usíná brzo. Vlasi, do 14:00 budu určitě v práci, pak jdu na přestávku, ale i kdybych tam nebyla, tak to budeš mít přichystané na Tvoje jméno, tak řekni kolegyni. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
3.6.2012 20:07:31
Vlasi, Sev, to je pech... přeju všem marodům brzké uzdravení.
My byli dneska bouwlit v Řecký, ale řeknu Vám, já tam už dlouho nebyla, ale je to tam teď příšerný - takový ušmudlaný a celý ošklivý - taky jsme tam byli jediní hosté. Téda Darčo - policajty v kanceláři nezávidím... ![]() Jo a včera jsme byli pozvaný na báječný jahodový knedlíky od mojí maminky - mňam - to jsem si zas nacpala milánka... ale tomu se fakt nedalo odolat... |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
3.6.2012 19:55:53
Vlasi,rikala jsem si,zda pujdes do prace.Ze ti jinak pisnu,tak se asi uvidime tam.Je to pech,docela si to Aja tenhle rok vybira,vid?Na to jak byla porad zdrava...Tak hlavne at je brzo fit,ja taky vubec nevim,co pasovy opar je:(
My dnes v te Zoo nakonec byly i s kamaradkou-taky se chystaly,tak si Luci alespon uzila i kamose ze skolky:)Bylo to docela fajn,ale lidi samo hromada.Docela jsme to ale vychytaly,protoze jsme za 1) moc nezmokly - po 15h jsme uz byly doma a 2) losovaci karticky na ukoly jsme nechaly nahore v Kolibe a pak uz sly po soutezich bez nich(slo mit na losovani o ceny jen splneny 4 ukoly,coz jsme zvladly) a to takove navaly cestou uz nebyly-nejvice bylo plno nahore po Kolibu...Krom soutezi tam byl zdarma kolotoc, trampolina, houpacky, i lezeni na coca-colu,ale tam byla nehorazna fronta,takze jsme to vynechaly.TAky skakaci hrad,ale to uz prselo.... Vcera jsem byla u nasich,jen zahradku jsme si tedy moc neuzily,ale taky dobry Sever,ty si tedy taky uzivas s malou:( Ja kdyz mela bloklou krcni,tak to byla hruza.Chodila jsem na rehabilitace,co my predepsal Dr. Pelikan (sidli na Klisi, mam na nej telefon),tak zda to jde i pro deti...Pak uz se chodi ve meste nebo i u nas na Severce nebo urcite i jinde na masaze.Z prace toho kolegu taky znam,ale ten je soukromej a budete platit, tohle by melo byt(pokud tedy jde i pro ty deti)zdarma.... Pristi tyden hospudka-to uz budu na MD - koncim ted v patek. Posledni tyden a papapa,prace:) Jo a jeste - u nas policajti byli primo v kanclu,takze ja o nich vedela dost:) |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
3.6.2012 11:59:18
Sev - v poliklinice je dobrá dr, ale strašně dlouhá čekací lhůta, tak jsem pak šla na Skřivánek, u nás v práci je chlap, dělá soukromě masíruje a napravuje
jo a co já dělám, když mě bolí krk, tak kroutím palcema u nohy než mi tam křupne a je to fakt úleva, ono palec u nohy je podle toho něčeho co teď nevím jak se jmenuje zástupce krční páteře, stejně jako refelexní body na plosce nohy |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
3.6.2012 11:53:58
Já se právě u dr ptala, jestli je to infekční, mám to tak zafixované a ona tvrdila, že ne, že je to nebezepčené jen pro lidi s oslabenou imunitou. Na netu je napsáno, že přenos jen z té vodičky z těch pupínků.
Mě taky napadlo dr zavolat a narovinu říct, jenže já potřebuji už ráno Aju umístit a v po můžü teprve zavolat k dr. Když budu brát v úvahu, že k dr pojedeme, tak je to strašně těžce naplánované co s ní. Musela by přijet mamka, do oběda v po hlídat, pak by si ji vzal J do UT do oběda, pak bych si ji vzala já a s M tátou bychom jeli na logo a pak nevím jak ji dostat do Rce. Takže to asi zruším a bude to. Nebolí ji to, nic jí není. Já objednávat nic. Sev - Aja zrovna lepí, měli jsme jich hodně a dávala jsem jí to za logo cvičení, ale vzhledem ke konci soutěže to nalepí, abychom zjistili co máme a co ne Snad půjdu do práce, tak se stavím, jak tam budeš časově, že bych skočila přes oběd? Nebo až večer po cvíču. papa |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.