| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 19212  [Dalších 17532 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
1.6.2012 9:31:06
Hmm, tak trhovci už nezačínají ve 13, ale kolem 10 hod. a když jsem ve 14 dostala ven, tak pekárně Dubí už měla jen podmáslový a kmínový chleba ~o~. Pohankový a moskevský už nebyl. Ale kmíňák je teda taky luxůso.

Vlasi, klidně Ti vezmu ochutnat. Mám ty bobule v rejži - to je rýžová kaše s červeným ovocem a pak jsem si namíchala jáhlovou už nevím s čím, tuším brusinky, broskve a nějaké oříšky? Jestli se stavíš za mnou v po nebo út do práce, tak to vezmu s sebou.
Vlasinka 27143
31.5.2012 19:00:41
TAk jsem si koupila ten podmáslový chléb a je moc dobrý, nadýchaný. Pak ještě jogurtové mléko, ale na Aju moc kyselé.

Já bych hospodu dala, ale nevím kdy.

Nepřinesl byste mi někdo ochutnat kousek té kaše z Mixitu co objednáváte? Stačí na lžičku, dvě.
31.5.2012 10:19:28
Jo a dneska jsou u Fóra farmářské trhy.
31.5.2012 10:18:38
Tak Mixit dneska odesílají, snad to zítra přijde, dám vědět mailem i s cenama. Když tak zítra odpoledne (tak od tří) až do neděle budu natuty doma, s Nelinkou nikam nemůžu. Po+út pak v práci.

Zítra je akce pro děti v sadech, nevím teď, jestli od 10 nebo od 12, ale až do odpoledne. Akorát má zítra lít, tak to asi nebude nic moc.
30.5.2012 23:14:55
Já nestíhám vůbec nic, natož hospodu. Příští týden mám dlouhý, takže nee. Nelinka má zablokovaný krk už skoro týden, límec a moc se to teda nelepší ~n~. Takže víkend budeme trávit doma vleže. Navíc ve školce teď milion akcí a ona bobek doma. Ach jo. Mixit ještě nedorazil, mají toho zřejmě plné kecky (a ruce) ~t~.
Denyna 14851
30.5.2012 19:25:43
Vlasi, a to jsem ještě dorazila první:) Ale zas tak na háku jsem to neměla, jinak bych se tě ještě zeptala, jestli budeš objednávat to Lily Lolo?
A jak nemáš co psát? Přece tu padl návrh jít do hospody a ten si žádá vyjádření!

Tak jsme s holčičkama vyrobily první mýdla (dinosaury) z dodávky z kutilova. Je to blbuvzdorné, doporučuji.
Vlasinka 27143
30.5.2012 18:07:25
Já nakukuju, ale nemám co psát. V práci silně nestíhám, když můžu, tak jsem tam déle až jsem měla skoro 7 hodin přesčasu, který se snažím vybrat, ale nějak není kdy.
Teď se mi daří chodit každý den cvičit, tak si užívám - v pondělí K2, v úterý pilates, dneska bosu. To jsem zkusila prvně a bylo to úžasné, moc mě to bavilo. Na zítra ještě nevím, musím se podívat co je.

Přemýšlím, kam na den dětí, ale nikde jsem nic moc nezaznamenala. Akorát v NE v ZOO, ale tam asi bude hlava na hlavě, dneska jezdila mašinka ve městě a zvala a děti jsou zdarma.

Ještě zvažujeme autosalon v Lounech a od Martina orientační běh a nebo kolo.

Deny - díky za donášku a mě by se líbilo od 8h pracovat a měla jsi to na háku, když bylo 7.58 :-)

papa
Denyna 14851
30.5.2012 10:32:24
Heh, Gábi, zrovna jsem si včera vzpomněla.
Když máš teď tolik volna, mohla by ses stavit na kafe~;) Když už jsme nepožvanily v sobotu.
Ale hospoda je samo mnohem lepší nápad, tak halooo, kdo jdete a kam?
Všechny se někde flákáte:(
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
29.5.2012 23:58:18
kde jste všechny tulačky?
Kdy jsme byly naposledy v hospodě? Asi samy s Deny, tak kdy vyrazíme ve větším počtu?
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
28.5.2012 21:29:05
já jsem byla naprosto překvapená, kolik tam bylo lidí, předváděli toho určitě dost, aby si každý něco na koukání našel. Týna byla přešťastná, že může na koni vozit druhé a mě zas překvapilo, kdo zaplatil za vstup 10 Kč a kdo dal víc a byl pěkně olepen ~t~.
Jo v tomhle mumraji bys určitě se dvěma holčičkama neřekla nikomu nic. Já mám ted po odpolednách spoustu času, Týna má v pondělí a čtvrtek balet a středa, pátek, sobota koně a já nemám co dělat ~:-D, jsme téměř jako svobodná ~t~
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 19212  [Dalších 17532 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.