Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
12.5.2012 20:23:40
Deny, já určitě 2 kg perkarbonátu, zrovna jsem si chtěla objednávat
. Výroba svíček vypadá zajímavě, nikdy jsem to nedělala, ještě promyslím. |
| Denyna | 14851 |
|
|
12.5.2012 14:11:08
Budu objednávat z kutilov.cz, nechcete se někdo přidat?
Beru perkarbonát sodný (základ různých bělidel a čistidel) - používám ho samostatně při praní, na koberce, do záchodové mísy, na připálené hrnce... pak sůl do myčky a přemýšlím o nějaké sadě na výrobu svíček či mýdel pro děti - tam pokud chcete, můžeme vzít něco třeba napůl. Poslala bych to tak ve středu. Hezký víkend všem! |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
11.5.2012 19:05:14
maturantka ještě čeká na ústní češtinu a němčinu. Jinak tvrdí, že to co má za sebou, je v pohodě, tak uvidíme. Vysvědčení dostávají 1. června.
Hezky dneska. Jsem zvědavá na zítřejší počasí. |
| Denyna | 14851 |
|
|
11.5.2012 14:41:32
Gábi, no však, já to myslím zcela vážně
![]() Co vaše maturantka? |
|
|
10.5.2012 23:29:01
neříkej dvakrát a máš mě na dvorečku jako na koni
![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
9.5.2012 18:53:05
Hospoda super jako vždy. Až půjdem, Gábi, zase sólo, nebudem se cpát na plnou hospodskou zahrádku, ale vyvalíme se na zahradu u nás. Gril máme a deky taky. Vyjde nás to levněji a nikdo nás nebude o půlnoci vyhánět. A když si domluvíš odvoz, i mojito můžu namíchat
![]() ![]() Sev, na lékárnu kouknu, ale nevím, že bych něco počebovala. Leda když budou mít akci na opalováky. Napíšu. Ztráta korálí zamrzí, můžeš si aspoň koupit nové. Já takhle zapomněla v kabince tašku s čerstvě koupenejma botama. Došlo mi to na eskalátoru, tak jsem se vrhla do protisměru jak v nějaké grotesce, no a boty tam ještě byly. Já nakonec vzala holčičky jezdit, ještě že ty koně máme, zaberou vždycky:) |
|
|
9.5.2012 12:23:00
hospoda byla super, dorazila jsem domů lehce před jednou
. Byly jsme jen s Deny, my hospodské povalečky, když nás v tom tak necháváte. ![]() SEv, korálí škoda, na lékárnu se podívám. Vlasi, to jste teda pašáci, já jsem kolo ještě letos nevytáhla, musím mu jít aspoň kolečka dofouknout, kdyby náhodou, tak aby bylo připravené. My jsme volno proflákali a odpočinuli si a grilovali jsme maso, jak jinak ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
9.5.2012 6:53:22
Ahoj všem,
mě se táák nechtělo vstávat. My odvezli Aju ve čtvrtek k mamce, jely od pátku do neděle do Jetřichovic s partou na chatu, bylo tam 5 dětí, tak si to užily. My jeli v pátek po práci na Moravu na kola. Bylo to úžasné. Bydleli jsme blízko přehrady Nové Mlýny. Zajeli jsme do Mikulova, do Dolních Věstonic (tam i do muzea, na zřícenině Děvičky a všude možně. Najeli jsme za 3 dny asi 135 - 140 km a ani mě nebolely nohy, jen trochu zadek, ale šlo to. První den bylo v plánu kolem 40 km a najednou z toho bylo 67, druhý 37 a třetí taky asi 35 - 37. Cestou domů jsme se stavěli v Brně v Ikee a pak v Praze v Outletu, ale tam už teda nikdy nemusím, to není pro mě. A měli jsme krásné počasí, sprchlo tam jen jednou v noci, jinak na kraťasy a triko. Jaká byla hospoda? Sev - korálů škoda |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
8.5.2012 22:43:48
Ahoj, ahoj!
Tak hospodu jsem pro... , resp. tatíček by zasloužil , ani se mi neomluvil, pacholek!Dneska jsem v LIndexu v kabince zapomněla korále moje milované, no za 5 minut už tam nebyly ![]() . Nějak se to na mě valí.Budu objednávat na lekarna.cz, jestli se někdo chcete přidat, pravděpodobně bez poštovného! Pište když tak do pátku. Mají tam i drogerku, parfémy, něco ze zdravé výživy, hroooomadu čajů třeba... no leccos. |
| Denyna | 14851 |
|
|
8.5.2012 8:44:25
Kam vyrážíte? Já neám vůbec žádný nápad. Ale nemůže nikam daleko, bo muž má pohotovost. A na kola taky ne, bo Kami ho má rozbitý. A v lese bude mokro.
Uvidím, co vymyslíme. A co ostatní, haló, haló, kde jste? Cvrčku, Kami prý tričko neškrábe, tak děkujeme! Darčo, jak se cítíš a co nového u vás? |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.