| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 19212  [Dalších 17462 >>]
Denyna 14851
2.5.2012 20:50:50
Tak v pátek jdeme zatím tři - Severka, Gábi a já?
A kam?
ŠKoda, že semá ochladit, mohly jsme čumákovat na zahrádce.

Cvrčku, jsem úplně nemožná, dneska jsem jela zase navečer z města a po ponožkách jsem ani nevzdechla~8~
Klára s Matějem 15489
2.5.2012 16:59:00
Jen v rychlosti hlásím, že já v pátek nemůžu. ~n~
Míša_ 14374
2.5.2012 13:28:35
Hlasím se mezi neupálené :-D můžu tu strašit celý další rok!!!

Lucince rychlé zahojení oušek~;(( je skvělé, že se to dá opravit a nebude mít zbytečný mindrák.

Já hospoda nee. V pátek odjíždíme na chatu.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
2.5.2012 9:59:06
no přece jáááááááááá ~b~~b~~b~
Denyna 14851
2.5.2012 8:21:16
Gábi, už jsem dojela, minulý týden do Kaufparku a výjimečně mě nevypekla ani naše navigace a stáhla mě z dálnice na kulatý pětce, je to ten sjezd na půli cesty mezi Kaufparkem a Realem.

Severko, tak super, že jste si jezero užili.

Vlasi, my do toho Mořského světa za kupony ještě nedojeli, ale chystáme se to stihnout během května. A odtamtud právě na Petřín.
A ještě má muž z práce vstupenky do pražské zoo, tak zítra berou dědu a vyráží, mě by tam nedostali.

Byl jste někdo tady? http://www.freizeitpark-plohn.de/cs_CZ/content/start/
Popřípadně v jiném, bližším zábavním parku? My jezdili do Kleinwelky do dinoparku, ale tam moc atrakcí není. Tak chceme zkusit tenhle.

No já v pátek s hospodou počítám i nadále, kdo jde teda se mnou?
Vlasinka 27143
1.5.2012 23:16:10
My se měly s Ajou taky báječně. Ještě s babi jsme vyrazily do Prahy do Mořského světa na Výstavišti a ještě na výstavu Gigantů. Měla jsem slevové kupony, tak nás to vyšlo levněji. Ještě jsme si užily nadstandartní jízdu na ruském kole, protože na nás pán zapomněl. Platily jsme přímo jemu při nastupování, protože nám zastavoval kolo a netušily, kolik koleček je za tu cenu. Když vyložil někoho, odešel k jinému stánku. Za dlouho naložil další lidi a to my už jsme na něj volaly, tak nás vysadil (prý jsme byly vyvolené) a hned jak dotočil kolo, tak ty lidi zase vysadil. Pak jsme si přečetly, že jízda je na 3 min., my tam byly asi 20 min. :-) A večer jsme šly ještě na Terasu na čarodějnice, ale jen Aja na 2 kolotoče, projít to tam, opéct buřty a domů, protože už toho měla celkem dost.
Příště máme v plánu Petřín.

A dnes jsme jeli všichni na kolech k bráchovi na chatu. Aja byla poseroutka, jela hrozně pomalu a že se bojí, že spadne do vody a pod vlak, ale hezky se držela vpravo a zvládla i u Brné, když vyjelo auto z viaduktu a ona projížděla frontou k bazénu (neviděla tam) rychle zareagovat a strhnout kolo pryč. Pak se i rozjela rychleji. Opekli jsme buřty a domů už autem.

A zítra zase práce a Aja jde po dlouuuuhé době do školky, byla naposledy 10. 4., jak byla marod a teď to volno.

Já v pátek nemůžu a netuším, kdy můžu :-)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
1.5.2012 23:11:11
Ahojky! Všem (ještě) krásný 1. máj! Zítra zase po týdnu do práce, och, se mi tůůůze nechce. Neli je OK, ty šílené horečky měla naštěstí jen 2 dny, pak to opadlo, ale bylo to hodně nepříjemné. Teda mně, Neli to nenesla nikterak děsivě.

Včera jsme byli v Píšťanech na jezeře, půjčili jsme si lodičku s motorem a hodinu měli jezero jen pro sebe, všichni jsme byli naprosto unešení. ~R^ Jinak mi to vedro vůbec nesvědčí, jsem mrtvá únavou.
1.5.2012 21:26:15
Jak na kulatý pětce, nene, čtyřce nebo kam chceš dojet?
No hospoda je snad domluvená na pátek nebo se pletu?
Mě taky neupálili ani jsem se nespálila. Oba dny jsem parádně proválela a zítra hurá do rachoty.
Denyna 14851
30.4.2012 21:32:34
Gábi, čéče, na kulatý pětce!:)

Darčo, přeju rychlou rekonvalescenci a úspěšný výsledek!

Dneska mě neupálili a děti si čarodějnice celkem užily. Já byla v sobotu i v neděli ve škole, dneska jsem vystrčila nos ze zaprášené akademické půdy na slunce a hned jsem se celá spálila.
Jinak je takové počasí moc prima a škoda, že hlásí, že se má ochladit.

Užijte si zítřejší volno. My asi pojedeme do bazénu (krytého).

Co ta hospoda? Když hlásíte, kdy nemůžete, hlaste rovnou, kdy teda můžete.~v~
28.4.2012 22:32:42
tak moc foukám, ať se co nejrychleji zahojí a nic jí nebolí a hlavně jí to sluší ~x~
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 19212  [Dalších 17462 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.