| Klára s Matějem | 15489 |
|
|
24.4.2012 9:38:40
Tak já holky bohužel ve středu nemůžu, ty má rezervované L. Jinak je mi to asi jedno
Díky za kontakty na zubaře, nakonec se nás ujme MUDr. Nešporová, která byl shodou okolností u dětí ve škole na akci zdravé zuby a Matěje prohlížela. Když jsem volala do ordinace tak byla sestřička strašně příjemná, řekla ať si vezme Matěj sebou i kartáček a vysvětlí mu znovu jak si zuby pořádně čistit. Nicméně mě upozornila na to že některý zub bude muset asi ven a je nejvyšší čas to řešit než se rozjede zánět a tio by pár dní po preventivce![]() ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
24.4.2012 9:09:23
u mě by St ci Ct nemel byt problem....:)Luci ma na vysledcich krve nejake zvysene Lymfocity ci co,tak odpo u Dr. se dozvime,jak to vubec s tou nasi "operaci" bude.....
zatim |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
23.4.2012 21:43:25
omlouvám se, půjde hospoda příští týden ve středu?
|
| Denyna | 14851 |
|
|
23.4.2012 12:18:40
Jsem si všimla, že objednáváte Tchibo, tak nevím, jestli víte o slevě:
Sleva 200 Kč za nákup nad 1 000 Kč Platí pouze do této středy 25.dubna 2012 Pro uplatnění slevy stačí vložit zboží do nákupního košíku a zadat kód 121767 v poli označeném textem "Uplatnit poukaz". Nabídka je platná pouze v e-shopu Tchibo.cz od 23. do 25.dubna 2012. Severko, díky za půlku kaše, ráda ochutnám. Pokud ve složení nekecaj, nemělo by to bejt ani moc jedovatý:) A za pečivo dík, že na nás myslíš. Kobyla se už pěkně spravuje, zhubla jak byly ty mrazy, a taky jsem jí nechala obrousit zuby, takže se teď cpe. Nicméně je mrcha přežraná, jak jí furt podstrojujem, aby nabrala, takže už ani nevyžírá žlab úplně:) Do hospody se samozřejmě hlásím JÁ! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
22.4.2012 22:24:26
Tak zrní objednáno, st+čt jsem doma nebo v od pátku do neděle v práci. Deny pro Tebe mám jako bonus suché pečivo
. Bobule v rejži jsem si objednala, klidně se s Tebou rozpůlím, ale to teda brzy budu potřebovat objednávat znovu , protože já na kaších poránu ujíždím. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
22.4.2012 21:33:51
tak až ten další týden ve čtvrtek 3. května? Kdo může?
|
|
22.4.2012 20:27:24
...a jeste - zuby...Nemate nekdo zkusenost s cernyma teckama? Luci je ma dost at cistime my nebo ona, pouziva Elmex a klokta si ustni vodou:(Dle zubare pigment, ale ma je i na novych - nemlecnych - zubech. Fakt nevim co s tim:(
Jo,cukr dopadl vyborne! |
|
22.4.2012 20:22:45
Ahoj já taky obj. nic. Pristi tyden u me nepripada v uvahu,mozna ten dalsi k zaveru, na odreagovani:)Po,Ut jdu jeste do prace a zitra hned taky na ultrazvuk-uz se tesim:) a pak od St s Luci.Ve Ct nam drzte palecky!!!
Jinak o vikendu v So jsme si uzily prima akci v Zoo s kamaradkou a detickama. Moc se jim tam libilo,byla tam akce Den Zeme a i pocasi vyslo.Jinak byl to celkem zahul od 11h do skoro pul17 - musela jsem si pak u kamosky dat kafco,jak to na me padlo,kdyz jsem si konecne na dyl sedla:)Dnes jsme Luci mely odpocinkovy-jen tr. uklid a pozde odpo jsme sjely do mesta vymenit pasek,tam nas vyzvedl tatka,sotva jsme stihly koupit zmrzku...Tak pekny zacatek tydne |
| Denyna | 14851 |
|
|
22.4.2012 18:53:36
Severko, já se pro jistotu hlásím, holčičky by mi neodpustily, kdybych jim nekoupila to ovoce. Z lupínků už mi všechno vyžraly:)
Mě zaujala i ta rýžová kaše, ale mají na mě moc obrovské balení. Tak kdybyste chtěl třeba někdo napůl Ale klidně si uvařím doma vlastní.Jde se do hospody, jo? Příští týden už mám něco ve středu a ve čtvrtek, jinak je mi to jedno. Nebo pak ten další týden. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
22.4.2012 15:52:47
Já nic ani z jednoho.
Hospoda - jsem chtěla nadšeně psát, jak jsem bez Aji celý týden, jak můžu a pak mi došlo, že v UT vezeme Aju k mamce a ze ST na CT spím v PH, takže zase tolik volna mít nebudu. Za mě pondělí nebo čtvrtek. A já jdu zítra do práce a vůbec se mi nechce, jsem nějaká zmakaná a nevím z čeho.A hned hafo práce. Ivčo - Tebe už jsem taky neviděla dlouho, zavítej častěji |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.