| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

(?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 19212  [Dalších 17392 >>]
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
16.4.2012 16:13:02
Deny, koukala jsem, že bez poštovného se musí objednat snad 6 pikslí a já chci asi dvě, tak jestli se ještě někdo přidá, počkáme? Já ještě tak 14 dní vydržím.
Vlasi, klidně příště můžeš. Jedeme kolem 15. listopadu.
No a když mám angínu, tak se na atb taky třesu.
Tak marodům rychlé uzdravení.
Vlasinka 27143
16.4.2012 13:20:37
Gábi - hned bych taky jela a ŠvP jsme zrušili, M tam dneska volal

Aja už má v sobě dvě dávky ATB a je jí znatelně líp, akorát zase z nich trochu průjmuje. A já byla u dr dneska a mám to samé a také ATB, už jsem se na ně "těšila", protože mi bylo fakt bídně.

Cvrčku - by mě nenapadlo dát kinedril jinak než na cestu a já jednou četla, že piškoty se na zvracení nemají dávat, že jak jsou sladké, tak kvasí v žaludku, ale asi každý na to reaguje jinak a já to taky měla zažité
snad už bude Elí líp

Denyna 14851
16.4.2012 13:03:09
Gábi, to jste si teda na cvičení vybrali mrazivý víkend. O to víc jste se určitě zahřívali cvičením:)
Budeš objednávat ten Mixit? Že bych se přidala.

Doufám, že marodům už je líp.
Rebelka78 35836
16.4.2012 10:23:15
Jitu, pozor ... Pry radi salmonela !:-© Maly mi horeckoval a prujmoval pres velikonoce a mudra mu radeji delala vytery. Nastesti negativni, ale po tydnu to neni ono. Dnes jsme zpatky na housce a caji. ~f~
Marodum rychle uzdraveni ~x~
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
15.4.2012 16:36:16
ze supeeeeer cvičícího víkendu. Byly jsme v Horních Hamrech asi 20 km za K.Varama, všechny jsem v pořádku vysadila před domem, už peru hadérky cvičící a čučím do pc.
Vlasi, to bych jí určitě po atb neposílala.
Deny, taška je moc hezká a já jsem s Tg byla spokojená.
Cvrčku, tak at to zvládnete bez atb a můžete odjet.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
15.4.2012 15:27:28
Elí dneska v noci a ráno zvracela - chudinka ani neměla co - včera celý den nic nejedla. Dala jsem jí kinedril, protože neudržela ani čaj a pak se uklidnila. Snědla pár piškotů, kousek rohlíku a dokonce i polévku. Teplota už je nižší a je dokonce i bez paralenu. Tak snad to bude dobré.
Vlasinka 27143
15.4.2012 14:43:44
Tak my byli na pohotovosti - už od úterý večer má Aja teplotu, ST a CT to byly 40 většinou k ránu, v pátek úplně bez teploty, od soboty už zase 39 - 39,5, sirup pomůže vždy jen na chvilku a kašle. Naříká, jak nechce kašlat, že jí bolí bříško. Takže už se mi nechtělo čekat - jeli jsme až po obědě, protože minule, když jsme tam byli kvůli té páté nemoci, tak tam byl dopol nátřesk. Byl tam fajn dr, prvně brali Aje krev z prstu. Má CRP 41 a dg. akutní zánět horních cest dýchacích, dostala ATB Klacid a Erdomed na vykašlávání (to neznám) a ve CT máme jít k našemu dr na kontrolu.
Ptala jsem se na školku v přírodě a léčba je 10 dní, takže do 24 a odjíždějí 23. Sice dr říkal, že můžeme říct ve školce, že to jistě budeme vědět ve CT, ale to asi už bude pozdě a nevím, jestli se mi jí chce posílat hned po ATB někam, kde nebude mít chvíli odpočinku a pořád venku. Takže spíš nepojede.

No a já mám úplně stejný průběh, sice nižší teploty, ale jsem hotová víc. Myslela jsem, že dojdeme i na dospělou pohotovost, ale bylo to tak na 4 h, když tam bylo 8 lidí. Na dětské jsme byli 4. a čekali jsme 1,5h.

Jdu zkoumat, jak se počítá paragraf, jestli i víkendy spadají do těch 9 dnů, protože ho mám napsaný od 12. 4.

Cvrčku - tak snad Elí nebude mít průběh jak my a bude fit

Deny - přesně ten koupila jedna maminka pro holčičku z tanečků a penály prý jsou nic moc od všech firem
Denyna 14851
15.4.2012 8:47:09
Vlasi, batoh jsem vybrala tenhle. Líbí se mi, že je decentní a vůbec jsem spokojená
http://www.topgal.cz/batohy/skolni/chi-184/?c---grey.
Penál od nich mi přijde teda dost odfláknutej co do zpracování, ale snad vydrží aspoň rok.

Marodům přeju brzké uzdravení.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
14.4.2012 15:25:52
Vlasi, Elí měla dneska ráno 39,5. Taky kašle a bolí bříško. Ale nezvrací ani nemá průjem. Vždycky to srazím trošku paralenem, ale než jí můžu dát další, tak to zase vyjede nahoru - topí jak kamínka... Povezu jí zítra k mamce, musím do práce - máme docela fofr. Tak snad budou holky zdravé do ŠVP...
Vlasinka 27143
14.4.2012 13:11:04
Deny - a jaký jsi nakonec vzala? já čekám na novou kolekci a i s tou slevou vyjde ten náš zatím vybraný stejně jako v Labi

Cvrčku - a co je u vás? nás se to pořád drží, Aja včera lepší a dneska k ránu zase 38 a zatím se jí to drží a já včera 38,5, tak tu umíráme dvě, akorát Aja má šílený kašel
ani nevím, jak dopravím do pondělí vše do školky kvůli té školce v přírodě, asi zavolám, že dodám později

mixit - já se tam snad pořádně podívám co tam mají, nikdy nebyl čas a nechtělo se mi to míchat
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 19212  [Dalších 17392 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.