| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

(?)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 19212  [Dalších 17362 >>]
Denyna 14851
6.4.2012 18:24:53
Byla jsem u kamarádky pro králíka, na trhu pro sýry, med a klobásy a odřela jsem muži auto:(
Už takhle se s tou velkou krávou blbě v podzemních garážích trefuju, natož když ještě pár arogantních kokotů zaparkuje na zákazu podélně hned vedle vchodu, to je pak manévrovací prostor mizivý. Naštěstí to není nijak moc, ale znáte chlapy. Holčičkám jsem koupila nadílku, aby měly v pondělí co hledat po zahradě. Musejí být rychlejší než pes:)

Kobyla byla poprvé u zubaře, téměř zlikvidiovala zářivky na stropě a ukousla vetovi prst, ale žere teď jak o závod. Doufám, že nám za to vet nevybral toho nejhubenějšého králíka:)

Gábi, sice nerada, ale dělím se o tip:) http://www.juniorjasna.com/sk/o-nas/
Jo a kdybys chtěla ve Slavošově domluvit protekci, tak tam s tebou sjedu. Aspoň si domluvím jehně.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
6.4.2012 17:35:45
http://www.topgal.cz/velikonocni-sleva-20-procent/
topgal má slevu
já jsem se taky kráááásně prohřála
na trhách bych si taky koupila frgále, ale nesmím je, nehodí se mi do stravovacího itineráře~n~
na skvrny mám sprej z Něm. za 3€, takže brát nebudu
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
6.4.2012 15:37:03
Ahoj, ahoj!

Já včera nakoupila na trzích brambory, chleba, taťkovi jitrničku, sobě sýry a hlavně frgály! Ty jsou vždycky bóóóží! Sakra drahé, ale měkkoučké, čerstvoučké, mňam. Dneska se snažím držet půst jen o šťávách a hlad sice nemám, ale bere mě teď odpoledne šílený hlavobol, to jsem měla i minule u rýžového půstu, tak to mi to komplikuje, jinak by to byla paráda.

A zima je teda brrrr!
Denyna 14851
6.4.2012 15:10:50
Ahoj
přeju všem hekzé svátky jara, ať se vydaří podle přání.
My dneska barvili vajíčkama voskovkama nad ohněm, objednané perníčky dorazily, holčičky vyrobily na keramice krásné závěsy, tak já mám hotovo.

Jen to počasí, kdyby bylo lepší, kosa je neskutečná. Včera mi ta sauna přišla setsakra vhod. Díky, Gábi!

Na sprej na skvrny jsem zvědavá na reference, já zatím většinu úspěšně likviduju žlučákem za dvacku, co nejde, tak perkarbonátem 40 Kč za kilo, případně koupím přímo Ďáblíka.

Darčo, jsem ráda, že mimi vypadá v pořádku.

Na trhu se stavím pro med. Vezmu to cestou ke kamarádce pro králíka~w~
Vlasinka 27143
6.4.2012 11:43:38
Jo a v ČR prý stojí kolem 300
Vlasinka 27143
6.4.2012 11:43:21
Moje dvě kamarádky používají a já ty holky z BC virtuálně znám dlouho, takže jim věřím, že to fakt funguje. Vyzkoušela bych,ale abych si objednávala 1 za 199 a pak platila 68 nebo kolik tam bylo poštovné, to se mi nechce. Když jich dáme 10, tak bude poštovné 10 Kč. A je toho 400 ml.

Rozhodila jsem sítě i v práci.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
6.4.2012 11:17:31
Máte to někdo vyzkoušené? Já bych do toho šla - teda jestli to opravdu funguje. Já zatím kupuju v Němcích nějaký ariel /podobný našemu profesional/ a funguje, ale je taky dost drahý.

Jo, jinak ponožky jsou objednané - konečně... ~3~
Vlasinka 27143
6.4.2012 11:13:04
ještě odkaz na diskuzi, kde ho chválí

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=3144913

Vlasinka 27143
6.4.2012 10:53:19
Holky, na BC se dělá společná objednávka tohoto spreje, prý je super na veškeré skrvny na prádle a u nás vyjde draho. Nechcete se někdo přidat k objednávce, že by nám zaslali balík přímo do UL? Objednala bych to na sebe, abychom nepsaly jednotlivě.

Z diskuze na BC:
Máme tady první společnou objednávku pro letošek.
Cena se sice od loňska kapku zvedla, ale s paní jsem to uhrála z původního navýšení o 60,- na navýšení jen o pouhých asi 20,-

Aktuální cena i s poštovným do ČR je 199,-
Samozřejmě je myšleno velké balení 400ml

- Objednávku mi písněte do diskuse nebo přes SZ.
- Podklady Vám pošlu přes SZ.
- Napište mi, jestli máte zájem o společný balíček.
- Upozorněte mne na osobní odběr (Plzeň)
- Pro zatím dávám uzávěrku objednávek na neděli 22.4. 2012

Volných peněz mám minimum, takže podklady budu rozesílat hned (až na společné balíčky), abych mohla spreje objednat co nejdřív. Platím předem, takže mi nic jiného nezbývá.

POŠTOVNÉ nám od loňska bohužel podražilo
1ks ... 64,- / 2ks ... 68,- / 3ks ... 78,-
4ks ... 85,- / 5-9ks ... 85,- / 10-19ks ... 100,-

Je mi jedno kolik sprejů objednám, tak klidně řekněte i svým blízkým.

Ještě upozorňuji, že letos budou hromadné objednávky "jen" 2.
Loni jsem se utrhla, tak byly 3, ale zabere mi to hodně času, který nemám, takže jsem se rozhodla, že objednávky zkrouhnu na 2x ročně.
Předpokládám, že druhá hromádka bude srpen/září 2012.

Prosím, kontrolujte mě!
Ujistěte se, že jsem Vaši objednávku zapsala do druhého příspěvku. Mám toho moc a tak se může vyjímečně stát, že to nezvládnu.
Vlasinka 27143
6.4.2012 9:21:49
Tak jsem včera trhy viděla, ale nic nekoupila. Nevím proč, ale tak nějak jsem očekávala zeleninu - akorát mi nedošlo, že ještě není :-)

Včera jsem si koupila v Lídlu triko a kraťasy na kolo i s tou vložkou, která jde odepnout a použít i do jiných kalhot, tak mám radost. Koupila jsem i odrazky na dráty u kola a zámeček. Dneska M pořídí nosiče na auto a můžeme vyrazit.

[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 19212  [Dalších 17362 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.