| Vlasinka | 27143 |
|
|
27.11.2013 15:13:01
V pátek budu nastoupená, potřebuji jen odvést domů.
Deny - promoční řeč? to jsem nikdy nemusela, co to je za novoty? nebo jsi hujer a máš řeč za celý kruh? |
| Denyna | 14851 |
|
|
27.11.2013 14:06:06
Gábi, jsi vzorný pracovník týdne, plán poníš nad 100 %!
Bych možná potřebovala zajistit přívoz i odvoz, nejlépe Pojedu z Prahy, co to dá.Ehm, možná bych měla začít tvořit tu promoční řeč, neb vůbec nevím, co jim tam budu vyprávět. Ale aspoň mi to bude slušet, mám nové šaty ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
27.11.2013 11:10:02
Soudružky
![]() ![]() ![]() Zdravím! |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
27.11.2013 11:07:34
takže, soudružky, v pátek v 18,00 v Lípě v nekuřáku VIP 4 židle a těším se. Kdo bude chtít kde nabrat, ať píše, odvoz zařídím a mají do 23,00, za příplatek i dééééle
![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
25.11.2013 21:22:45
Z vybraných hospod beru kteroukoli. Je v Lípě pořád oddělená nekuřácká část? A do kolika mají? Aby nás nevyhodili v devět.
Vlasi, tyhle oddíly jsou fajn, kamarádka si ho pro dceru taky chválí, skvělé, že Aje to sedlo. |
|
|
23.11.2013 19:30:09
No zatím se moc nerozjela, ale kamarádka říkala, že v Liberci to taky pár měsíců trvalo, než se to rozneslo mezi lidmi, než jim vůbec došlo, že by mohli takovou službu chtít a pak už to jelo. Takže jsme spolu nabraly lidi, poroznášela jsem nějaké letáky a uvidíme. Blbý je, že ve Fóru mám do konce roku stopku, mám na brigádnickou smlouvu už hodně hodin, tak je ten konec roku takový nemastný neslaný. Ale věřím, že příští rok bude lepší.
Kláře jsem nabídla, že jí ráda upeču, tak kdybyste někdo chtěl taky, tak jsem k dispozici . |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
23.11.2013 7:56:42
teda vy jste spisovatelky, si nebudeme mít v hospodě co říct
.Tak hospody seřadíme za sebou a kam nás pustí, tak tam půjdeme. Já bych zkusila Lípu a snad se nějak dovezeme tam i zpět. Sev, kamarádce se firma nerozjela? Cukroví vím taky z Terasy, mají snad i stránky co a za kolik. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
22.11.2013 17:43:15
Klári - já chci taky dospělácký, kupovat dětský je vyhození peněz, jak píšeš, akorát chci malý rozměrově po zabalení, protože si to musí nosit. Třeba ten můj Husky jak je do - 27, tak je hrozně velký a dneska vezla Coleman, ale je to prostě pořád nějakých 40x25 tipuju. Ten Husky je 30x16 a váha 990g. Včera večer jsme se rozhodli koupit ten, tak pro něj dojdeme.
cukroví - holky v práci si nechávají od nějaké paní, ale asi přes 400Kč za kg, já našla u nás na intranetu nabídku za 230 kg, tak jsem 2 kg vzala, aby Aja měla co na vánoční víkendovku a do školy a kroužky na besídku, protože já takhle brzo pečeno nemám a děti snědí snad všechno, podle fotek to vypadalo hezky, snad bude i chutnat. Na doma si peču sama, ale nevím, jestli bych měla odvahu pro někoho. Sice toho peču kvanta a většinou tak 10 druhů, ale jen pro rodinu. Jo ještě vím, že jeden čas holky z práce braly z domova pro seniory na Terase. A pak ještě kámoška bere od někoho, ale prvně a nevím za kolik. Můžu se zeptat. Sev - chodí na kroužek od DDM Kamzíci a je nadšená. Chtěla jsem, s ohledem na její povahu, aby měla kamarády, stálý kolektiv a jezdilo se někam, čímž pokryjeme prázdniny a zároveň se osamostatnila. No a podařilo se. Jakmile dojdeme na nádraží, už mě nepotřebuje, krosnu má větší jak ona, ale nosí ji na zádech, i když se čeká v hale Náplní je to obdoba Skautu. Sev a jakou chceš práci? Zase částečný? srazík - Cézar je na Stříbrníkách, vedle 28. ZŠ, a to vedle Lídlu je ta Sauna? Tam je to prý dobrý, ale nikdy jsem nebyla. Ještě je nějaký ten Statek někde v Božtěšicích nebo ještě dál, ale netuším a tam se nedostanu. Řeknu Míše, v NE ji potkám, ať se připojí, už sem ani nezajde. |
|
|
22.11.2013 16:22:09
Ahoj vespolek!
Já do hospodu nedám, jsem teď bez práce a bez peněz, takže koukám na každou korunu. No ale já jednou dorazím, nebojte. I když mi přijdou ty restaurace tady v Ústí fakt trága. Vlasi a Ája chodí do skauta nebo kam? Koukám, že věčně někde výletuje. Já byla teď na rodičáku u Péti, příští týden holky, ale všude je pohoda, tak jsem moc ráda. Na ZŠ mají novou ředitelku, vypadá to, že to tam konečně trochu proluftuje. Spokojenost. Deny, dostala jsi mail? |
| Klára s Matějem | 15489 |
|
|
22.11.2013 15:34:54
Tak koukám, že se zase drží dobré jádro
Přiznám se, že v Moskevský mi naposledy nějak extra moc nechutnalo. Rybářská bašta myslím od povodní nefunguje pokud myslíš tedy tu na Střekově. Lípa mi přijde dost z ruky, ale přizpůsobím se. Nový Cezar nevím kde je. Naposledy jsme s holkama mluvili, ze by jsme mohli vyzkouset Retros Steakhouse nebo co treba Mexicka na Klisi, ale tam myslim nekomu nechutnalo jestli se nepletu (Deny?)Jeste me napadlo, ze jsem slysela ze dobre vari v Krusnohorke ve Vsebo. Myslim, ze je u Lidlu.Vlasi se spacákem bohužel neporadím, Matěj už tahá dospělácký protože mi přišlo jako vyhazování peněz kupovat malý a potom velký, ale chápu že má větší sílu nez Ája. Nicméně firma Husky mi nějak nepřirostla k srdci a většinou jsme vybírali v Hudy sportu. To jsem ti asi moc nepomohla co? ![]() Ještě poslední technická, nevíte o někom kdo peče domácí cukroví a byl by ochotný pár kilo udělat? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.