Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Denyna | 14851 |
|
|
1.10.2013 18:21:37
Ahoj,
tady je koukám mrtvo. Nepotřebujete zase někdo ponožky a punčocháče, že bysme zas objednaly hromadně? Nám už docházejí, děti nějak rostou. Pro hospodu samozřejmě jsem, dejte termín, hlavně vy, co máte pořád áčka Gábi, koukala jsem, že Týnka shání koně, ses ani nepochlubila ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
23.9.2013 10:38:10
stredu mame zatim volnou,tak se klidne stav-stavte:)Muzeme se dopsat mailem-darcah@seznam.cz
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
23.9.2013 10:12:40
Darčo, jo, nenavlečené, stačila by hrstička, čím různější, tím lepší. Můžu se zastavit nebo dáme někde sraz ve městě?
|
|
22.9.2013 22:05:22
jako kolik? Nenavlecene? Mame slusnou krabicku koralku a urcite jich par muze chybet:)
|
|
|
22.9.2013 18:59:54
Holky, neleží někomu doma zbytečné korálky (ne dřevěné), jakákoliv směsice či zbytky nebo nepotřebný náhrdelník... Nejpozději do čtvrtka.
|
|
20.9.2013 11:16:23
pekny pokojicek:)My se chystame pristi rok....
Jinak u nas se ted "marodilo" - Niki i Luci ryma a N tr. i kasel. Lucka zase zvysena,takze pondeli a utery jsem je mela obe. Od stredy je L uz ve skole. Ja vcera volne odpoledne bez deti :D Sla jsem ke kadernici a samo taky prosla par obchudku ve meste. To se musi vyuzit:) Jinak na MD dobry, celkem pohoda. Kdy bude hospudka? ![]() |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
18.9.2013 20:23:41
Díky za pochvalu
Je to lino a podložky jsem dala na doporučení podlaháře. Ony ty židle po těch podložkách docela dobře jezdí - na tom lině tak jako drhnou a musí se hodně zabrat aby šla židle odšoupnout. Nábytek jsem nechala z původního pokoje, jen dokoupila dvě komody a v práci mi přidělali stůl pod okno. Roleta, koberec, obrázek a lampičky u postele jsou z Ikey.Medu je letos fakt málo - mám velkou zásobu od včelaře z Brné. Ještě snad má, kdyby někdo chtěl... |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.9.2013 9:34:38
Sev - to jsem nevěděla, že jsou trhy každý týden, díky. Já teď objevila v PO u Fora "mléko z farmy", tak si tam chodím pro balkán, kefír a Aje jsem vzala Radoňáček, něco jako pribiňák. Med už dochází, budu muset koupit.
Sev - taky se mi nechce vůbec vstávat, večer nemůžu ustnout a ráno čučím a Aju taky nemůžu vytáhnout z postele. Ještě, že nemusím do práce na minutu přesně. Plavčo - našla jsem od Chemičky a od Městského plaveckého klubu a hovořila jsem ve škole s maminkami, které mi sdělily, že od CH je lepší, že ten městský klub si dělí na výkonné a "odpad" a ti pak plavou na Stříbrníkách, teda spíš neplavou a drkotají právě venku a zaplavou si tak 2x. Aju vodí J, ale je tam spokojená, chodí ráda. Taky budou mít plavání ve škole, doufám, že aspoň jiný den, má to v UT a v PA. Cvrčku - taky jsem zkoumala podložky pod židle, my nemáme a nevidím, že by byly čáry na lině. Máme dost podobné lino co vy, jestli to je lino. Nepřijde vám, že zmiznuly příspěvky kam v UL s 2 letoud dcerou? |
|
|
18.9.2013 9:09:26
Jsem věděla, že jsem ještě něco chtěla...
Minulý týden na trhu paní od medů z Mostu říkala, že letos je medu hodně málo, že jim určitě nevydrží ani do vánoc. Takže si udělejte včas zásoby na zimu. Tuším, že říkala, že tento týden na trzích budou a pak až za 14 dní. Jinak trhy jedou až do vánoc každý týden. |
|
|
18.9.2013 9:01:32
Ahoj všem!
Tak škola už nám jede, co? Mě drtí akorát to ranní vstávání, na to já fakt nejsem. Občas si vzpomenu na Gabču, jak vstává na ranní a to se hrůzou oklepu . Je mi pořád hrozná zima, prolívám se zázvorem a nemůžu se zahřát. Trošku babího léta bych prosila...Deny, gratulace obrovská! ![]() Cvrčku, pěkné!!! Ale takhle uklizeno nemáte pořád, že ne??? Zaujaly mě ty podložky pod židlemi. A na podlaze je koberec, plovoučka nebo lino?Vlasi, vyřešila jsi nějaké to plavčo? Nelinka škemrala, že chce chodit, ale od pololetí mají plavání se školou, tak jsem ji nedala. Péťa kdysi na plavčo chodil 2x týdně na Klíši, ale nějak to nesplnilo moje očekávání a navíc většinu času promodrale drkotal zubama. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.