Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
31.8.2013 23:45:27
Netušíte někdo, jak najít kroužek plavání v UL? Vím, že je asi něco na Klíši a něco na 28.ZŠ, ale nevím, jak se to jmenuje, jak to najít na netu.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
29.8.2013 20:29:44
Vlasti - tak ty jsi schytala pokladnu jo? teď co marodí p. B. se to tam mění jak ponožky. Víc si povíme osobně. Přeju hezký nástup, já mám v po dovču. A vedení tatínkem je dobrý přístup, myslím, že je to opravdu lepší než vedení maminkou.
Já byla dnes v práci, ale odpol jsem zase zahučela do postele. Pořád se necítím. A zítra mi přijede Aja, už se těším, pořád někde byla. Užijte si poslední prázdniový víkend! |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
29.8.2013 14:12:22
Vlasinko ... nastupuju v pondělí. Kdyby ses chtěla stavit, tak budu zapikaná v pokladně
![]() Cvrčku, Dim měl horečky až 39,5 , v pondělí najednou 36,4 , ale v krku paseka Snad ho zítra "uschopní" a v pondělí pomaže vstřít mš s taťkou za ruku . Třeba nebude plakat, jako kdyby ho tam vedla já.Jo a co se týče školy ... koupily jsme akorát nové pero a čekám, co si na nás navymýšlí. Jinak potřeby na Vv plné od loňska na 95%, tak je neřeším. Sev - upřímnou soustrast |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
28.8.2013 22:03:55
Sev - upřímnou soustrast
včera jsem přišla z práce a ulehla, do večera jsem měla přes 38 teploty, tak jsem dnes nešla do práce, ale zítra už mažu, nemám tolik dovolené. My v Kácově byli už před 10 lety v Sporthotel Kácov a letos jenom v hospodě u pivovaru a v pivovaru. Cvrčku - těším na fotky a na brusle jsem teda ještě nemyslela, musím je Aje zkusit. Tak já do školy nekoupila ještě nic, myslela jsem teď o víkendu, ale uvidím, jak mi bude. Myslím, že si stejně ve škole ještě navymýšlení v prvních dnech. Neměla jsem Aju pořádně doma, byly to šílené prázdniny, pořád jen balit, prát a vybalovat. Ale pracovně jsem si fakt odpočinula, nikdy jsem neměla tolik dovolené v létě. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
28.8.2013 17:38:09
Sev, to je mi moc líto... upřímnou soustrast.
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
28.8.2013 10:24:25
Tak to je moc smutny, Severko, uprimnou soustrast.....
Luci si ted uziva posledni tyden u nasich na baracku,ale pocasi idealni zrovna neni.Nicmene minuly tyden tady mela tyden kamaradku a M dovolenou,takze se vyletovalo a vlastne to byla takova nase druha dovca:)Predtim byla naopak zase tyden u kamaradky ona a my meli "jen" Niki. Uteklo tech 14dni strasne rychle, ostatne jako cele prazdniny:(Dnes jdu dokoupit poslednich par veci do skoly a v pondeli nastup... Jinak jsem si zrovna vcera prodelala 1denni virozku...ale snad jsem to chytla jen ja a cela rodina te L kamaradky. Mysleli si,ze jim bylo spatne z jidla,ale asi to bylo jinak Tak uzivejte poslednich par dnu prazdnin a ja jeste 2 roky (snad) MD ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
27.8.2013 21:59:08
Ahoj, ahoj, tak se hlásím, že konečně doma. Byly to enomrně emočně nabité prázdniny letos, mám 5 kilo dole. Umíral mi tatínek, takže jsem si teď v srpnu střihla pohřeb a hned nato dovolená v Kácově, pak ještě týden zpátky u mamky (to už jsem proležela s virózou). No a teď se vzpamatovávám doma, teda včera v práci a to byl taky mazec (poslední prázdninový týden se rovná poslednímu předvánočnímu).
Vlasi, vidím, že sis taky dovezla, my tomu říkáme "kácovská viróza", protože lehla poměrně velká část lidí naší hromadné dovolenky. Naštěstí všichni až doma. Stejně tak si velká část dovezla domů vši (my naštěstí ne), no bylo to letos trochu jinak výživné , než jiné roky. Včetně jedné otevřené zlomeniny ruky, jedné angíny... Prostě zážitků hafo, jsem zvědavá, co utkví dětem v hlavách nejvíc a o čem budou vyprávět ve škole . Doufám, že pohřeb a vši to nebudou. |
|
|
27.8.2013 20:00:38
Gábi, platí ještě nabídka pavích oček?
|
|
|
27.8.2013 19:59:49
Vlasi, kdybys měla zase brusle po Áje, tak se hlásím...
Vlasti - Elí má taky ATB - 4 dny měla 39 horečky a rýmu jak hrom - jinak nic, ale CRP zvýšené, tak jí MUDra dala raději ATB. Poslední obrázek pověšen, akvárko založeno - pokojíček a ložnice úspěšně dokončeny UFFFFFFF Až nabiju foťák, vytapetuju Vám to tu... ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
27.8.2013 9:45:27
Vlasti - on to dá neboj a kdy nastupuješ Ty?
Já měla minulý týden poslední dovču, byli jsme v po na výstavě Tutenchamon, bylo to super, pak v Ikee a v herně na Zličíně. V UT jsem byla s Ajou a se synovcem v ZOO a ve ST jsme jeli i s Ajou na vodu na Sázavu. Vyšlo celkem počasí, ale voda studená a málo. Měli jsme raft a už nikdy víc. V neděli jsme už nejeli vodu a jeli na Konopiště a domů. Byli jsme i v pátek na prohlídce pivovaru v Kácově. No a včera mi začalo kapat z nosu a do večera rýma jak trám a bolení v krku, tak se budu kurýrovat. V práci jsem sama v kanclu, tak mám klid. Skoro všichni mají dovču. Vyklidily jsme s Ajou pokojíček, tak musím nafotit nějaké věci na prodej a spoustu dalších administrativních restů. Někdo nás vytopil, máme pruh v obýváku až k zemi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.