Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
2.8.2013 9:57:28
V sobotu ráno jedu do Ikei - nechce někdo něco?
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
28.7.2013 15:04:06
Tak jsme zkoušeli od Darči starý sporťák, ale i když se tam jakž takž vešla, tak s tím nešlo vůbec zatáčet, jak už je těžká a asi bych zlomila konstrukci. Volala jsem po všech čertech a pak teda díky praci sehnala půjčení vozíčku. Ještě jsme zkoušeli u jiných známých berle, ale všechno je na ni vysoké.
Dobalím, vykoupu a vyrazíme. Díky všem za odpověď. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
28.7.2013 0:00:24
Tak my to dnes zkusili do Litoměřic, ale nějak mě to tam nenadchlo, možná tím, že místo trávy hodně hlína, asi kvůli těm povodním a i bazén mi přišel malý a ke všemu si aJA vymknula kontík a to zítra jedeme na tábor. Byli jsme raději na pohotovosti. Týden až dva v klidu, do úplného zahojení až měsíc.
NEMÁTE NĚKDO STARÝ KOČÁREK NA PŮJČENÍ? Jinak si to neumím představit, jak jí všude nosím. Budou stačit ty schody všude. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
25.7.2013 22:23:38
V Brné moc prima. Ale byli jsme vždycky v týdnu, kdo vím, jak je to o víkendu. Spoluobčanů tak normálně, žádná kvanta.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
25.7.2013 13:45:38
Sev - jaké to je v Brné? My jste tam vždy jezdili, letos jsme ještě nebyli a slyšela jsem, že je tam hodně spoluobčanů.
Tak s hospodou někdy jindy, budu moct od 5. 8. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
24.7.2013 22:07:54
ahoj, Ivčo, v pohodě, my jsme se hnaly do cestovky, tak jsem nemohla ani zastavit. Já tenhle a příští týden hospodu nemůžu.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
24.7.2013 22:06:21
Ahojky,
já hospodu zítra ne, jsem v práci. Byla jsem s dětma týden na Moravě a teď hákuju v práci, záskoky za dovolené. Volné dny trávím s dětma v Brné na střídačku s vařením u plotny. Jsou furt hladoví jak kobylky . |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
24.7.2013 20:05:01
Ahoj, já zítra hospodu určitě ne - grilujeme na zahrádce:) Jinak jsem si to myslela,ze mate vikendy asi plne:)Psala jsem totiz mail,Ivco
My dnes v Brne na koupaku a docela spokojenost:), jen s Niki. Rok ji bude 6.8,ale oslava uz tuto nedeli. Jinak by se rodina o prazdninach nesesla. I s Luci,samo |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
24.7.2013 17:23:49
Cvrčku - to je hezké, ráda Vás uvidím akorát Aja je do konce prázdnin pořád někde kvůli hlídání, vždy ji v pátek vyzvedneme, v sobotu vypereme, přebalíme a v neděli ji vezeme. Jedeme ještě na tábor a na vodu, takže až v září.
Co ta hospoda zítra? My máme ve sklepě taky pc stůl, takový obyč, deska a kovové nohy na kolečkách, výjezd na klávesnici a k tomu nástavec na tiskárku, ten spadnul při stěhování, tak je trochu olámaný z boku.Barva buk. Zdarma, jinak jde příště k popelnici při sběru velkého odpadu. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
24.7.2013 13:27:55
Vlasi, to Ti musím napsat... Elí si v Chorvatsku vzpomněla na Alenku a začalo se jí po ní strašně stýskat, že už jí dlouho neviděla a málem brečela... Tak jsem jí slíbila, že s Tebou domluvím nějakou návštěvu, aby si holky spolu pohrály. Ale teď je Elí pryč až do 9.8.
U nás vypuklo stěhování předsíň - ložnice - pokojíček. Vypadá to tam jako po výbuchu... Jsem ráda, že jsou děti pryč. V pondělí J. boural skříň v předsíni, včera s kamarádem stěhoval 2,10 m širokou skříň z ložnice do předsíně, zítra malujeme v bývalé ložnici, příští týden bude lino a pak už to snad pofrčí rychleji... Nechcete někdo rohový PC stůl - barva třešeň? Ten už se nám jaksi nikam nevejde a nehodí se... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.