| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 19212  [Dalších 18692 >>]
Vlasinka 27143
23.7.2013 18:13:51
Ahojky,

Gábi - já Tě včera vůbec neviděla, i když jsem na vás čučela, ale myšlenkama jsem byla úplně jinde

Darčo - a kde jste byli? Zrovna jsem dneska přemýšlela, kdy bude Niki rok, že už je to za chvíli, ale mám to napsané asi v práci v kalendáři a teď jsem pořád po služebkách.

Já bych taky do hospody mohla. Aja je u babi a M je pořád pryč. Můžu i zítra i ve čtvrtek. Další týden jedeme s Ajou na tábor a pak zase budu moct. Kdybyste měly nápad na nějakou hru, program... máme zadání barevné odpoledne. Děti budou většinou budoucí 1. a 2. třída a pak jejich mladší sourozenci. Je tam hřiště, travnatá plocha, máme k dispozici různé pomůcky, nástroje, šátky a můžeme něco i vyrobit. Jinak jako vždy je celý tábor s indiánskou tématikou, ale tohle nemusí být.

Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
21.7.2013 13:29:01
Ahoj, taky se hlásím po vydařené - české - dovolené:) Bylo parádně. Prima ubytování s bazénem a velkou trampolínou pro děti - i prolejzačky a houpačky.... krásné počasí na výlety i ten bazén u baráčku. Tento týden je Luci na dovče s našima a já mám "jen" Niki.
Jo, Zakynthos, to je moje láska. Letovisko znám:)My byly tenkrát v tom rušném.Ale to ještě nebyly děti....Modré jeskyně, vrak lodi, nádherné moře....
Ale,ale, to jsou novinky, Vlasti.....:(No,tak jen doufám, že u mě to bude jiné. Co s prckem? Jesle?....
Hospůdku bych teď taky mohla....
Užívejte sluníčka a tepla;-)
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
16.7.2013 12:28:24
tenhle týden už hospodu nedám (s váma) mám už dvě jiné ~t~, ale příští týden by to šlo. Tak pište kdy. Já zatím pracuji. Týna je u koní na táboře
Rebelka78 35836
15.7.2013 21:26:10
Bohužel, dřív ... buď v září na "své" místo nebo příští rok čekat, jestli mi nějaké vymyslí ~n~~n~~n~ Kdyby to šlo, zůstala bych doma aspoň do ledna. 3roky nám budou až v březnu.
Vlasinka 27143
15.7.2013 21:18:44
Vlasti - to už je malému 3 nebo jdeš dřív?
Rebelka78 35836
15.7.2013 10:58:34
Ahojda,
my taky po dovolené ... Chorvatsko autem. Byli jsme po 4letech a překvapilo mě, jak je draho. Ovoce mnohem dražší než u nás, voda ledová, ale dětem se líbilo, to je to hlavní ~6~ o zmrzku jsem je samozřejmě nepřipravila.

Mě se to krátí, vlastně se to hooooodně zkrátilo. Vracím se do práce už v září a to jsem si chtěla ještě letos užít odpočinek. Ale čeká mě jiný odpočinek, ten "pracovní" ~b~ Jsem z toho na větvi, co budu psát. Jestli se ušmoulí nějaká hospůdka a budu tady, tak se přidám.

Krásné léto ~3~
Vlasinka 27143
14.7.2013 20:21:04
Ahojky,

hlásím se po návratu z dovolené. Vrátily jsme se v pátek ze Zakynthosu, kde jsem byla s Ajou a mamkou. Byly jsme v Agios Sistos, kousek od Laganas. Naše letovisko hodně klidné, ale kousíček do rušného Laganasu. Moře krásné, viděly jsme želvy Carretta Carreta, projely ostrov busem a viděly to nejzajímavější z ostrova. Hotel byl s týmem animátorů, takže celý den spousta soutěží a večer zábava pro malé i velké. Jídlo dobré, akorát mě trochu po příjezdu zklamala koupelna i když byla po rekonstrukci, ale baterie byly šílené a gumový závěs a ručníky, které byly čisté, ale s nevypratelnými fleky a nepůsobilo to dobře a to, že ač jsme měly all inclusive, tak zmrzlina byla jen u oběda a na svačinu. Vloni v Bulharsku byla stále a v letovisku zábava pro děti, to tady byly 3 obchody a nebylo ani moc kam chodit projít. A že bylo draho jsem čekala, ale obyčejný malý kornout nebo nanuk za cca 2 Eura mi přijde fakt dost. Koukala jsem na mléko a to stálo 2,80 Eur. Na výletě nás prováděla Češka, co tam už 4 roky žije, takže jsme se dozvěděly spoustu informací o školství, zdravotnictví, důchodech, sběru oliv...aj. I Aja pozorně poslouchala a pamatuje si to. Jely jsme i 2x lodí, jednou na Modré jeskyně a pak na želvy.
Zítra jdu do práce, ale budu hodně po služebních cestách. Celý víkend byl o praní a uklízení, což nesnáším a to budu mít celé prázdniny, Aja odjela k J, pak k babi, pak jedeme na tábor.

Jak se máte vy?

pa
8.7.2013 19:13:20
I ja
Denyna 14851
8.7.2013 18:06:52
OK, tak to necháme na tu Medůzu, tak zítra v šest tam budu.~w~~c~
8.7.2013 17:30:46
Pujdu cvicit a tak budu ve meste. Klidne pak dojedu do Meduzy. Me nejak zahradkove hospody nenapadaji. Mediterano ma snad taky zahradu.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 19212  [Dalších 18692 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.