Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
20.6.2013 17:07:11
Ja si vedro uzivam. potim se sice vsude a 3x ale teplo miluju. dneska jsem 12 let a par hodin po porodu. snedli jsme dortiky a machame se v bazene. do hospody se samozrejme hlasim.
|
| Denyna | 14851 |
|
|
20.6.2013 16:00:42
No konečně to tu trochu obživlo :)
Já dopisuju bakalářku, kapku nestíhám kvůli práci, ale snad už to do konce týdne doklepu. Děti se topí na zahradě v bazéně, nikam jinam nejdu, neb na koupalištích jsou prý jen místa k stání, a to já radši budu dělat dětem velrybu u nás :) Večer jen dojedu vykoupat kobylu. Jinak vedra až tak neřeším, v úterý jsem byla v centu Prahy a byla jsem taky donucená popojet tramvají, to bylo teprve hardcore. Doufám, že nikdo nekolabujete a máte se fajn. Co nějaká hospoda? Počasí akorát na terásky ![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
20.6.2013 14:53:44
Tááák, středu jsem tenis zrušila a bohužel i všechny své aktivity. Ve středu jsem měla hlavu jak střep a ještě jít cvičit ... by mě vezli
![]() Dim chytil asi úpal, polehával, bolí hlavička a nakonec poblinkal sedačku v obýváku Dneska je už dobře. Vylezla jsem akorát s Bárou do školy, do chladného rána ... 24st. ve stínu A teď čekám, až mi ji babička přivede domů.Ven mě nikdo nedostane . Koupu se sama ve vlastní šťávě ![]() Přežijte dnešní "mokrý" čtvrtek a pá ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
19.6.2013 14:00:44
Jo,vedra,to je neco....Niki je doma moc dobre nesnasi,ale nastesti to vychazi, ze v pondeli na zahradce, v ut a dnes plavco s hernou (oboji je super osvezeni, v herne chladek a voda prijemna).Bala jsem se,ze tam bude hic.....Odpo jdeme se segrou do parku na slun.plan. A zitra s kamaradkou taky do herny a asi na plan....V patek uz snad bude prijemneji. Bazenek na balkon jsme ale uz taky dali...
Jinak Luci mi min.tyden marodila,takze taky nic moc.Nastesti se dalo na chvili jit na prochazku ven.S Niki bych to jinak asi nedala....Chudak ale prisla o vylet i posledni rozlucky s krouzky.... |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
18.6.2013 14:38:43
Tomu se ani nedá říkat vedro
V bazénku na balkoně se mi vaří voda.![]() ![]() ![]() Barča měla včera tenis, zítra asi nepůjde ... to by neuběhala. Doma bylo už ráno hrůzně. Taťka se vydal do práce na kole, snad dojede. ![]() Čekám na krásných 23-25 stupňů na víkend Se ani nedivím, že nikdo nepíše ... zima, vedro, zima, mokro, Sahara.... ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
18.6.2013 13:30:56
TO JSME TADY TEDA PĚKNÝ FLÁKOTY
Koukejte to napravit a každá napsat, jak se má. Přežili jsme povodně, přežili jsme úklid po nich, přežijeme snad i to úžasný vedro a pak i ten déšť, co spláchne zbytek bláta, co je ho všude fůra uschnutá a třeba po stezce se na něm prohánějí blázni na kolech. |
| Denyna | 14851 |
|
|
8.6.2013 11:15:51
Rebelko, no máte to náročný :(
JInak pro baletky https://www.youtube.com/watch?v=jBv63TUJjsc |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
7.6.2013 23:16:29
Tak jsem se dneska vydala vláčkem do města ... sama
Lidi, děsný .. jedni ještě nevystoupí a další už nastupují a cpou se dovnitř. Při tom tam vlak většinou stojí a čeká na další lidi. Zpátky z města jsem seděla asi 25min, než jsme se rozjeli.Tiše doufám, že klesne voda pod 8m a otevře se Benešák A tahle hranice je taky "spouštěčem" teplé vody na Střekově. Když to spočítám : týden bez teplé, teď skoro měsíc bude a pak odstávka na 10 dní ... ale děti si užívají koupání v lavoru ![]() Krásný víkend |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
5.6.2013 21:57:08
Dneska bylo fakt krásně. Já teda byla venku ráno cestou do práce a pak v půl 7 cestou z práce. Ráno z okna krásný pohled, protože dole seděla poklice z "vaty", svítilo do toho sluníčko, vůbec by člověk nevěřil, co se tam děje.
Já se na to dívám v TV a už tak je mi do breku. Neumím si ani představit tu bezmoc. V práci se naše odd. zapojuje, máme pořadník na sezení u "zelené linky" a dneska na mě a kolegyni spadnul e-mail s nabídkami pomoci a to bude fakt nápor. Vlasti - jsi rozumná, že nejedeš, já koukala včera na záběry v Tv a říkala jsem si, proč z těch vlaků chodí nejvíc důchodci, kam jako nutně musí. Já ani nepostřehla, že nesvítí Střekov, ale kolegyně říkala,že svítili a že si její manžel dělal srandu, ať zhasne. Deny - zeptám se bráchy, jestli na chatu až tam budou uklízet, pokud by nechtěl někdo jiný do domu, kde bydlí. |
| Denyna | 14851 |
|
|
5.6.2013 19:34:31
Já na tu vodu koukat ani nemůžu, prostě :(
Jenom jsem chtěla zmínit, že jestli je někdo z vašich známých bez elektriky, máme doma malou elektrocentrálu (na benzín)a můžeme půjčit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.