Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
5.6.2013 18:36:55
Ahoj, u nas jsou taky vsichni v poradku a nikdo ze zatopovych oblasti. Je to hruza,ale priznam se, ze tedy taky koukam. Nevidim na tom nic spatneho.Dnes jsme byly s kamaradkou ve meste(bylo i nadherne na prochazku:))po dlouhe dobe a vcera Luci s M na Mariance. Taky rikal,ze tam jeste chybi stanek s burtama a to teda prisli neuveritelne zamazany...
Je hrozny,ze kulminace se stale posouva, ted rikaji az dnes v noci....tak to jeste bude slusny:( Ten Strekov je hruza. Tchyne je zezhora,takze jsou bez teple vody. A kram,kde dela je byvala Jitrenka,tak nesla do prace.... |
| zuni | 81393 |
|
|
5.6.2013 18:17:36
Ahoj všem z Ústí, chci se zeptat na nějakou pokud možno nekuřáckou restauraci/ kavárnu v centru Ústí. Doporučíte?
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
5.6.2013 18:03:32
Vlasti, já s tím počítám, že zítra nic. Forum je stejně zavřené. Pak domluvíme.
Úplně mě včera večer mrazilo, když jsem viděla Střekov bez světel, černý protější Svádov, ani ty ojedinělé domečky na kopci naproti nesvítily... tma. Brrr. Dneska ráno jsem jela s Neli do nemocnice, cesta tam v pohodě, ale zpátky nám 5 u nemocnice ujela, tak jsme jely 51 do města, a 56 přes Dobětice do Krásňáku, cestou ještě chcípl autobus, takže zpáteční cesta nám trvala asi hodinu a čtvrt. Dneska jsem se šla s dětma podívat tady z té naší skály nad neštěmickou silnicí, je tam vidět protější Svádov a krásnobřezenský přístav. Úplně se mi vybavilo, jak jsem tam byla kdysi s dvouletým Péťou. |
| Denyna | 14851 |
|
|
5.6.2013 15:07:51
Tak hlavně, že jste všichni v pořádku. A taky že dneska už konečně neprší. Celkově jsem z toho nějaká zmožená, byť jsme na suchu. Ráno odjedete do práce a odpoledne už tam ta silnice není. Muž je pořád pracovně pryč, i po nocích a taky už sotva leze. Ale jako nestěžuju si, když my jsme v suchu. Jen mi to tak nějak dochází. Minulé povodně jsem žila v Praze a bydlela a pracovala jsem od Vltavy daleko. Zatopený Ústí vidím poprvé
|
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
5.6.2013 13:39:55
Severko, úplně jsem zapomněla ... zítra to kafčo určitě nedáme. Ruším všechno , co se týče směrem do Ústí. A s dětma to fakt riskovat nebudu .
Vlaky jsou nacpaný lidma do/z práce a k tomu hromady "čumilů", kteří jezdí vlakem, aby si udělali fotky !!! Se divím, že ten vlak ještě není na občanky nebo potvrzení z práce. Pracující mají někdy problém se vejít. Jinak jsme od včerejška bez teplé vody. Dolní Střekov je i bez elektřiny. Pečivo nám vozí vlakem nebo některé pekárny přes kopečky . Můj chlap jezdí do práce do Teplic na motorce přes kopečky a litoměřický most.... Dneska to přeteklo. Kamarádka má dům pod vodou, ale naštěstí jsou v 1.patře. Spodní byt plave ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
4.6.2013 22:19:47
My taky naštěstí na suchu i brácha a mamka v Rci, akorát bráchovi se asi opět zatopí chata, minule do půlky oken. Všechno je teda vystěhované, ale stejně to bude zase práce a spousta peněz. Mají tam třeba hezčí koupelnu a WC než doma.
Mně je z toho všeho taky na nic a nechápu ty, kteří se na to chodí koukat. Kolega celý den spekuloval o tom, kam vylézt, aby dobře viděl a od nás dneska na Mariánku chodilo spousta lidí, i s dalekohledem. Sev - já to zjistila ze zpráv a rozhodla jsem, že jdeme pěšky,ale nemáme to zase tak daleko, protože čekat na přeplněný bus se mi nechce. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
4.6.2013 21:55:51
ahoj, my jsme všichni v suchu. Naši jsou hodně na kopci a tchánci jsou ve Svádově dostatečně vysoko, že se k nim voda nedostane. Jsme s nima ve spojení telefonem a pc. Je mi od pondělí zima a nemůžu se na ty fotky a občas nablblý keci vůbec dívat, je to děs. Ach jo.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
4.6.2013 21:34:40
Ahojky,
kdo cestujete MHD, od zítřka přituhne a pozor, autobusy místo trolejbusů budou jezdit podle sobotního jízdního řádu. Zjistila jsem to teď před chvílí, už jsem měla naplánovanou ranní cestu do nemocnice, už bychom přijeli pozdě. Takže všechno jinak a zřejmě to bude masakr. |
| Denyna | 14851 |
|
|
4.6.2013 19:59:41
zdravím, ženy,
doufám, že jste všichni a vaši blízcí v suchu. Gábi, ty máš rodinu někde na u Velkého Března, viď? NEvytopilo je to? My jsme naštěstí na kopci, ale vody je plná vesnice. Chudáci lidi, sotva to stihli opravit od minula. Hlavní silnice je už zavřená, takže objízdná trasa přes kopečky, nic moc teda. |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
29.5.2013 11:12:58
přidávám se-spokojenost s pokecem i s jídlem
V kolik pak jste odjely? Meli do pulnoci ... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.