| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 19212  [Dalších 18602 >>]
Denyna 14851
17.5.2013 17:41:27
Já ci do hospody!!! Dneska jsem dala poslední zkoušku, zasloužím si to~:-D
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
17.5.2013 14:04:47
A co dalsi pondeli? Jinak mam castecne bloklou krcni pater, v pondeli jdu k dr. Uz me to boli dyl,ale dnes na jednu stranu neotocim plne hlavu - cela se ale otocit muzu:)
Pekny vikend
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
17.5.2013 10:34:08
Tak jsem mrkla na všechny kartáče, že jsou ošoupané uprostřed té černé strany. Je to místo, na kterém ležely v té krabičce a asi jak se to v té krabičce hýbe, tak se to ošoupalo. Nelinka říká, že je to jako normální kartáč, já teda mám taky jemné vlasy, takže pro mě akorát to drbání ~R^, ale Lenka je moc spokojená, prý mnohem lepší česání. A ona má fakt vlasy ohromně husté a pevné.

Vlasi, taky jsme všichni pyloví alergici, ale med ani propolis nám nic nedělá. Isla moos kupuju spíš na kašel nebo takové to dráždivé škrábání dál v krku. Děti rády obojí.

Včera jsem v Lindexu pokoupila podrpsenky, mají akci 2+1 zdarma na všechno spodní prádlo.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
16.5.2013 20:02:49
já úterý a pátek se mi taky nehodí, to jezdíme na zahradu a někdo psal, že ne ve čtvrtek, tak vychází jenom pondělí, Darčo, přehoď co máš v pondělí a pojd s náma do hospody.
Denyna 14851
16.5.2013 17:42:04
Nemůžu ve středu a v pátek
Rebelka78 35836
16.5.2013 12:15:14
Deny, tatínek existuje ~z~ ale záleží, jakou má směnu. A protože jdu s prací a taky se potřebuju někdy hýbat bez dětí, tak to musím pytlíkovat. Proto tentokrát beze mě .
Na hlasivky si beru Homeo .. Homeovox . Jinak Bioparox, souhlas ~y~

Cvrčku, ta zpráva o změně tel . čísla byla od tebe ??? ~t~ tak nějak přemýšlím, která Jitka mi to písla ... mám v adresáři asi 4 ~t~

Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
16.5.2013 11:45:19
jeee,ja uplne zapomnela pondeli taky nemuzu:( Nechcete patek?.....
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
16.5.2013 10:19:30
Bioparox nesnesu - mám okamžitě dávicí reflex...
Hospodu tentokrát nedám.
Kartáč super - náš chemlon je po ránu rozčesaný, ale teda škrábe dost. Nesmím jí na tu její šišku tolik tlačit. Taky ho mám škrábnutý uprostřed na té černé straně...
Vlasinka 27143
16.5.2013 9:43:10
Hospoda - sdělím doma, ale myslím, že bych mohla. Je to 20. 5.?

Bioparox - mě teda vyhovuje, ale díky za tip na Propolki, i když nevím co to udělá v souvislosti s mojí alergií na pyl. Já kupuji aje cucací s tím lišejníkem, rybízové a jsou jediné, které chce, jmenují se Isla. Minule je neměli a koupila jsem něco s lípou a nechce to.

Hřeben - Aja nebyla doma, dám jí to asi až ke dni detí, ale já jsem zkoušela a přišel mi normální, jen mě taky škrábal a M povídal, že je mu to škrábání příjemné. Akorát nechápu, ale jak jsem ho vyndala, tak byl navrchu odřený upřestřed.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
15.5.2013 22:28:47
Ahoj vespolek! Já teď chodím dost do práce na odpoledne, takže hospodu nedám. A se zubama je to furt na pytel, tak bych si asi užila jen pokec, jídlo ne.

Bioparox já osobně nesnesu, rozjíždí mi druhý den užívání naprosto příšerný bolehlav, nehledě na to, že je to neskutečný hnus. Nicméně Péťa ho užíval na toho streptokoka, co měl i po PNC a úspěšně. Doporučila nám to Skřivanová, 4x denně 4 stříknutí po dobu 7 dnů a zabralo to. Jinak na bolení v krku já nedám dopustit na Propolki, ty jsou s propolisem. Dřív jsem kupovala Strepsils, ale od té doby, co jsem vyzkoušela Propolki už nekupuju nic jiného. A chutnají i dětem. Malina - citrón jsou mňam.

Holky, tak co kartáče, spokojenost? Po prvním večerním použití - rozčesávají fajn, ale holky dost škrábou na hlavě. Ale to je snad jen síla zvyku. Já osobně to mám ráda, když to drbe. Rozhodující bude ranní rozčesávání. Ale vydává to jedinečné zvuky ~t~. Mám tady ještě dva - růžový a svítivě žlutozelený, kdybyste někdo chtěl.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 19212  [Dalších 18602 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.