Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Denyna | 14851 |
|
|
15.5.2013 22:08:51
Tak fajn, v pondělí taky můžu.
Gábi, díky, na vzorky se ráda podívám. Mám taky smrtelnou rýmičku a kašlíček ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
15.5.2013 21:56:00
tak já píšu hospodu na pondělí, půjdu cvičit a pak rovnou na něco dobrého, to by mi vyhovovalo. Doufám, že nikdo nepsal, že v pondělí nemůže, nechce se mi číst dozadu.
Deny, já mám propolis od včelaře, budu objednávat další, tak do hospody přinesu svoje vzorky. Mám mast, sprej a tinkturu. Na opary, afty, hlasivky, bolení v krku, suchou kůži všechno vyzkoušeno a funguje. bioparox jsou lokální atb, měl by se používat aspon 6 dní, i když ustoupí potíže. Vlasi, při aerobiku já zívám jako blázen na začátku, jak si okysličují plíce, až mi tečou slzy. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
15.5.2013 7:28:29
Deny - jestli už to máš dlouho, kup si Bioparox, je bez předpisu a fakt pomáhá. Mě bolelo od úterý, kloktala jsem Stopangin, cucala Strepsils, šátek na krk a prostě to vůbec nepovolovalo. Mám už vyzkoušeno, že pak Bioparox fakt zabere. Ještě jsem jednou četla, že je dobrý Jox, ale to jsem ještě nestříkala. A na chrapot prodávají cucací tabletky od Mullera - přírodní a pak ještě máme sirup s kanadským lišejníkem a ten je na kašel a chrapot.
Jak jsem psala, já bych srazík ráda, jsme schopní se přizpůsobit, takže čekám, jak se dohodnete. akorát ve ST mám AJ, ale nějak mě nic nebaví, takže ani dneska nejdu. My včera byli na alergu, to moje dítě snad nikdy neotevře pusu a to bylo jenom, že se podívá. Já měla tlak 98/55, tak už chápu, proč jsem tak unavená - píší, únava, neovladatelné zívání aj. Takže moje zívání po lekci aerobiku už chápu a já si vždycky připadala blbě. Příští týden jdeme k zubaři a Aja má jeden kaz, tak to chci vidět. Minule jí to nespravil, protože nespolupracovala. |
| Denyna | 14851 |
|
|
14.5.2013 21:56:41
Rebelko a co tatínek tvých dětí, ten po večerech doma nebývá? Vlastně ses ani nikdy nezmínila v mé blízkosti, co dělá za práci.
Gábi, v krku mě bolí už od soboty, to už se asi za počátek považovat nedá. Navíc ani nevím, kde se ta tinktura shání? Že bych věděla pro přístě? Jak teď v práci pořád mluvím, tak každou virozu okamžitě odnesu na hlasivkách, to z dřívějška vůbec neznám. Hospoda je mi celkem fuk, akorát středa asi ne, kvůli muži. |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
14.5.2013 21:14:26
Ahojda, já se hlásím, že do hospody určo nedorazím ... mám příští týden slezinu z práce
a další vycházky by asi neprošly. A hlavně, by neměl kdo hlídat ...Jinak mám taky nějakou jarní depku starší dítě "nevnímá" a to mladší má h..u po starší. Fakt super dvojka. Už se těším, jak se v létě za ty 2 měsíce zblázním.![]() Darčo, roste to roste. a nic s tím nenaděláme, bohužel.No nic, letím do vany |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
14.5.2013 17:05:08
tak ja hospodu ne ve ctvrtek - to by nemel kdo hlidat:)
Taky jsem tedy koukala,co Vlasi, pises..... tak snad se uvidime. Ted o vikendu asi cas nemate,ze? Jinak chlapa ve skolce bych taky klidne brala:) Radi Deny nekdy prijedeme,ted co uz bude teplo. Jen je to slozitejsi,jak jsem psala,ale nejak dohodneme.... U nas prima vikend, i kdyz tedy s destem a od pondeli Niki trochu rymuje a kasle...ale snad to bude OK |
|
|
13.5.2013 20:51:08
DEny, stříkám při počátečním bolení propolisovou tinktutu a funguje to. Tak prosím datum do hospody na příští týden kromě úterý, to mám večerní cvičení, děkuji
. Chlap by se hodil, snad bych ho i vzala, byl vcelku fajn, jen neprošel vzděláním. Musí mít vystudovanou speciální pedagogiku - nějaké zaměření a on má vychovatelství, to papírově nestačí . |
| Denyna | 14851 |
|
|
13.5.2013 19:01:39
Do hospody se samo přidám. Zaženeme depky. Te%d mě zas sakra bolí v krku :(
Gábi, chlap by určitě nebyl od věci. Kamarádka speicálně dává své syny do školky, kde mají učitele. Holčičkám je to fuk, ale pro ty chlapečky podle mě velmi cenné. No a na tý specce by se občas nehodily jeho svaly třeba na pomoc méně pohyblivým dětem? |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
12.5.2013 22:49:45
Jsme doma. Ten smajlík v mém příspěvku níže být něměl, ale zápasila jsem s tím posíláním z mobilu.
Čekám, než dopere pračka a zítra do práce, fuj. Já termín dát nemůžu, pokusím se přizpůsobit a domluvím s M. Gábi - mě by lákal chlap do školky, ale nevím, jestli dobrá volba pro speciální třídu, tak bych asi raději ženu, přeci jen ty děti mají jiné potřeby. Barče držíme palce a M. ať brzy něco najde. |
|
|
12.5.2013 22:38:36
copak? jarní depka? Tak domluvíme hospodu a vykecáme to tam a co je sdílené se prý zmenšuje. Já mám od pondělí od 6,00, to budu mít depku hned v pondělí :O). Hledám uč. na specku a to jsou muka, je dost uchazečů (i chlap) a nevím koho vybrat, abych nepřebrala. Jinak u nás vše jako vždycky, u Týny už počítám dny, kdy budou prázdniny a přestane nás týrat škola a budeme jenom přeŠťastné, že můžeme být celý dny u koní
a Baru se chystá na přijímačky a chodí na brigády. Já jsem ráda, že je konečně jaro a teplo a M. je stále bez práce. Tak šup, šup datum hospody ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.