Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
11.5.2013 19:07:24
Ahoj holky,
ja mam dovcu, v ut po praci jsme jeli do Ceskeho raje na kola. Pocasi nam pralo 2 dny, ale zdravi ne, v pa jsem uz nejeja a ostatni pekne zmokli. Videli jsme spoustu pamatek,dnes Prachovske skaly. Deny -mne se posledni dobou taky nedari, soukromne ani pracovne. Sev - at uz je dobre Mejte se ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
10.5.2013 22:09:58
Ahoj,
Severko, tak doufám, že ti zuby dají už pokoj. Darčo, to to letí, už máš velký miminko. Musíte se někdy s holčičkama stavit. Kamče jsem nějak dooblíkla v Drážďanech, už nemaj pazdráti jenom sandále. Vzhledem k počasí si tak říkám, jestli by to letos nevydrželi bez nich :) U nás asi nic novýho, nějak jsem měla období typu "na posranýho i hajzl spadne," ale doufám, že už bude líp. Jsem příšerně unavená. Ale to se ví, že do hospody se zase těším :) Tak pište, chcíp tady pes :) |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
10.5.2013 13:42:29
Teda ty si uzivas, tak at uz je jen ta euforie
Vikend se asi moc nevydari a to mame zase jednou tatku doma a plan na So i Ne. Sobota Zoo - souteze / nedele puvodne vylet s piknikem, nyni uz jen vylet.... No,snad to neproleje:( Jinak Niki uz mela 3/4 roku,takze uz jen chvilka a bude ji rok. To je fakt neuveritelny jak to leti:( Pred tydnem byla taky nemocna - jen vysoke horecky, ale skoro 4 dny. Dokonce nas poslali na usni,ale zanet to nastesti nebyl.Luci ted ve skole trochu zapasi s matikou - zacali 10ti minutovky a prvni dve moc nedala-moc rychle....Ale myslim,ze bude lipAz zase padne navrh na hospudku,tak se doufam tentokrat pridam Sraz se ZS se vydaril,jen Niki byla v zacatku tech horecek,takze to nebylo uplne ono.Ale tatka to zvladl a ja holt prisla pozdeji a odesla drive.To se i budila... |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
8.5.2013 21:44:12
Ahojky! Žiju hekticky a euforie se střídá s naprostou únavou. Ale jsem ráda, že zub po ATB polevil, i když úplně OK to není. Ale jsem bez prášků, po měsíci mám zničený žaludek. Ovšem ulomil se mi jiný zub, zřejmě letos budu muset komplet repasovat chrup
.Kartáče jsem objednala, pak se ozvu. A zítra jsou farmářské trhy 10-17. Teď už každý týden ve čtvrtek. Hurá, nebudu muset kupovat bochníky chleba ve velkém do mrazáku . |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
29.4.2013 21:49:54
O nákupech mi nemluvte. Já na Aju taky nemůžu poslední dobou nic koupit. To co se jí líbí mají jen do 128 a ona potřebuje 134. Jenže ve 134 už to má lebky a divné obrázky, které se jí nelíbi a vše je to takové moc moderní na dospívající holky a ona je ještě taková dětská. Takže z pátečních nákupů má 5 párů ponožek a jeden klobouk. A já dva páry ponožek. Potřebuje hlavně kabátek k sukni a 3/4 kalhoty.
A měla jsem napsat jaký hřeben chci, že? Tak na to nemám kapacitu. Teď jsem hledala vlak, jinak bych ani nešla k netu. Sev - Péťa je šikula! Deny - jestli chceš věci na lítání, tak co v Lídlu? mají docela hezké věci někdy? pa |
| Denyna | 14851 |
|
|
29.4.2013 9:04:41
O výběru mi ani nemluv, potřebovala jsem vybavit Kamče na léto a vcelku marná snaha. To, co dědí za oblečení, jsou většinou strakatiny, takže já se snažím je doplňovat jednobarevnými kusy, aby nevypadala jak od cirkusu. To je ale zřejmě v našich obchodech nereálné. Uplatnila jsem ty kupony do Takka a koupila dvoje kraťasy ze slev asi po 80 korunách. Bavlněný šaty na lítačku nemají nikde - teda v H&M se tváří, že jo, ale ty jsou z tak průhledné látky, že po vyprání z nich nezbude nic. To jsem se zas rozčílila :)
Kartáč bez držátka asi zas tak úplně nechci, bude se nám nejspíš blbě držet. Asi počkám, až něco pokoupíte a přijdu si to osahat |
|
|
29.4.2013 8:25:58
Deny, tak vyber z těch bez držátka, některé typy vypadají, že jsou symetrické na obě strany.
Pořídila jsi včera něco? Já byla jen s Lenkou, ta nemá nic na sebe a v celém Fóru si vybrala jen dvě trika a botasky. Kalhoty, mikiny, šaty, sukně - NIC. Je fakt, že výběr nic moc. |
| Denyna | 14851 |
|
|
28.4.2013 19:59:19
Hm, tak já jsem levák, tak to pro mě teda asi nebude?
|
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
28.4.2013 19:57:03
Péťovi moc gratuluju, je to šikulka...
Sev, mě na barvě nezáleží - hlavně s rukojetí.... |
|
|
26.4.2013 22:05:45
Vlasi, já to beru tak, že ten velký kartáč do dlaně by byl asi pro malé dítě dost nepraktický, takže já chci ten s rukojetí. Oni mají teda i dětský do ruky, takovou květinku, ale ten se mi nelíbí. Spíš si říkám, jestli bude u té rukojeti rozdíl použití pro praváka a leváka, jestli je tady někdo takový.
Díky za tip na CA, zítra jdu do roboty, tak mrknu, dneska jsem si nevšimla. A O2 má v extravýhodách 25% na košile a halenky, pánské, dámské, dětské. Lenka potřebuje komplet nové vybavení, ze všeho vyrostla. A ještě chlubi, chlubi, Péťa získal v okr. kole matematické olympiády 2. místo . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.