| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 19212  [Dalších 18582 >>]
Vlasinka 27143
11.5.2013 19:07:24
Ahoj holky,

ja mam dovcu, v ut po praci jsme jeli do Ceskeho raje na kola. Pocasi nam pralo 2 dny, ale zdravi ne, v pa jsem uz nejeja a ostatni pekne zmokli. Videli jsme spoustu pamatek,dnes Prachovske skaly.

Deny -mne se posledni dobou taky nedari, soukromne ani pracovne.

Sev - at uz je dobre

Mejte se~o~
Denyna 14851
10.5.2013 22:09:58
Ahoj,

Severko, tak doufám, že ti zuby dají už pokoj.

Darčo, to to letí, už máš velký miminko. Musíte se někdy s holčičkama stavit.

Kamče jsem nějak dooblíkla v Drážďanech, už nemaj pazdráti jenom sandále. Vzhledem k počasí si tak říkám, jestli by to letos nevydrželi bez nich :)

U nás asi nic novýho, nějak jsem měla období typu "na posranýho i hajzl spadne," ale doufám, že už bude líp. Jsem příšerně unavená.
Ale to se ví, že do hospody se zase těším :)

Tak pište, chcíp tady pes :)
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
10.5.2013 13:42:29
Teda ty si uzivas, tak at uz je jen ta euforie ~;) Vikend se asi moc nevydari a to mame zase jednou tatku doma a plan na So i Ne. Sobota Zoo - souteze / nedele puvodne vylet s piknikem, nyni uz jen vylet.... No,snad to neproleje:( Jinak Niki uz mela 3/4 roku,takze uz jen chvilka a bude ji rok. To je fakt neuveritelny jak to leti:( Pred tydnem byla taky nemocna - jen vysoke horecky, ale skoro 4 dny. Dokonce nas poslali na usni,ale zanet to nastesti nebyl.Luci ted ve skole trochu zapasi s matikou - zacali 10ti minutovky a prvni dve moc nedala-moc rychle....Ale myslim,ze bude lip
Az zase padne navrh na hospudku,tak se doufam tentokrat pridam:-)Sraz se ZS se vydaril,jen Niki byla v zacatku tech horecek,takze to nebylo uplne ono.Ale tatka to zvladl a ja holt prisla pozdeji a odesla drive.To se i budila...
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
8.5.2013 21:44:12
Ahojky! Žiju hekticky a euforie se střídá s naprostou únavou. Ale jsem ráda, že zub po ATB polevil, i když úplně OK to není. Ale jsem bez prášků, po měsíci mám zničený žaludek. Ovšem ulomil se mi jiný zub, zřejmě letos budu muset komplet repasovat chrup ~q~.

Kartáče jsem objednala, pak se ozvu.

A zítra jsou farmářské trhy 10-17. Teď už každý týden ve čtvrtek. Hurá, nebudu muset kupovat bochníky chleba ve velkém do mrazáku ~:-D.
Vlasinka 27143
29.4.2013 21:49:54
O nákupech mi nemluvte. Já na Aju taky nemůžu poslední dobou nic koupit. To co se jí líbí mají jen do 128 a ona potřebuje 134. Jenže ve 134 už to má lebky a divné obrázky, které se jí nelíbi a vše je to takové moc moderní na dospívající holky a ona je ještě taková dětská. Takže z pátečních nákupů má 5 párů ponožek a jeden klobouk. A já dva páry ponožek. Potřebuje hlavně kabátek k sukni a 3/4 kalhoty.

A měla jsem napsat jaký hřeben chci, že? Tak na to nemám kapacitu. Teď jsem hledala vlak, jinak bych ani nešla k netu.

Sev - Péťa je šikula!

Deny - jestli chceš věci na lítání, tak co v Lídlu? mají docela hezké věci někdy?
pa
Denyna 14851
29.4.2013 9:04:41
O výběru mi ani nemluv, potřebovala jsem vybavit Kamče na léto a vcelku marná snaha. To, co dědí za oblečení, jsou většinou strakatiny, takže já se snažím je doplňovat jednobarevnými kusy, aby nevypadala jak od cirkusu. To je ale zřejmě v našich obchodech nereálné. Uplatnila jsem ty kupony do Takka a koupila dvoje kraťasy ze slev asi po 80 korunách. Bavlněný šaty na lítačku nemají nikde - teda v H&M se tváří, že jo, ale ty jsou z tak průhledné látky, že po vyprání z nich nezbude nic. To jsem se zas rozčílila :)

Kartáč bez držátka asi zas tak úplně nechci, bude se nám nejspíš blbě držet. Asi počkám, až něco pokoupíte a přijdu si to osahat
29.4.2013 8:25:58
Deny, tak vyber z těch bez držátka, některé typy vypadají, že jsou symetrické na obě strany.
Pořídila jsi včera něco? Já byla jen s Lenkou, ta nemá nic na sebe a v celém Fóru si vybrala jen dvě trika a botasky. Kalhoty, mikiny, šaty, sukně - NIC. Je fakt, že výběr nic moc.
Denyna 14851
28.4.2013 19:59:19
Hm, tak já jsem levák, tak to pro mě teda asi nebude?
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
28.4.2013 19:57:03
Péťovi moc gratuluju, je to šikulka...
Sev, mě na barvě nezáleží - hlavně s rukojetí....
26.4.2013 22:05:45
Vlasi, já to beru tak, že ten velký kartáč do dlaně by byl asi pro malé dítě dost nepraktický, takže já chci ten s rukojetí. Oni mají teda i dětský do ruky, takovou květinku, ale ten se mi nelíbí. Spíš si říkám, jestli bude u té rukojeti rozdíl použití pro praváka a leváka, jestli je tady někdo takový.

Díky za tip na CA, zítra jdu do roboty, tak mrknu, dneska jsem si nevšimla. A O2 má v extravýhodách 25% na košile a halenky, pánské, dámské, dětské. Lenka potřebuje komplet nové vybavení, ze všeho vyrostla.

A ještě chlubi, chlubi, Péťa získal v okr. kole matematické olympiády 2. místo ~g~.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 19212  [Dalších 18582 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.