| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 19212  [Dalších 18412 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
6.2.2013 19:50:51
Díky za zprávu. Není to prý, je to pravda: http://www.usti-nad-labem.cz/cz/ostatni/rychla-orientace/poplatek-za-komunalni-odpad.html

Vlasi, totéž s tím jménem jsem si říkala taky ~:-D.

Med kupuju buď v bedýnkách nebo na farmářských trzích, teď bude masopustní trh 14.2. u Fóra, tak snad tam budou i "meďáci", taky mi už dochází.
Rebelka78 35836
6.2.2013 17:09:08
Děvčata, letos prý platba za popelnice v Ústí jen do 30.6.2013 !!!!!!!!!! ~d~
Vlasinka 27143
5.2.2013 22:40:46
Gábi - a já si říkala, jestli jsi se nepřepsala a neměla zvířátka ve kštici :-) tak nevím co je horší.. a co inspekce? jo a mám tě pořád v práci na seznamu, že musím zavolat pracovně - chceme uspořádat setkání s rodiči pečujících o dítě s postižením a zjistit zda by byl zájem o víkendového setkání s programem - buď celá rodina s dětmi nebo jen maminka jako relaxace - vše zdarma, myslíš, že by byl u vás zájem?
samo neplatí jen pro Gabču, pokud někoho znáte, kdo pečuje doma o dítě s postižením, můžete mu na mě předat pracovní kontakt

Jo a sháním med a nového podnájemníka od 1.4. :-)

Cvrčku - jsem si říkala, že bych nebyla zrovna ráda, kdyby tady někdo napsal veřejně celé moje jméno a příjmení :-)

dárek za vysvědčení - jsme asi rozumné ženy

Rebelka78 35836
5.2.2013 21:05:24
Taky jsem přemýšlela o odměně za výzo ... ale trefilo mě, když babči začaly tahat peníze !!! ~o~ Obě uklidily a slíbily, že bude cukrárna ... s každou zvlášť ~6~
Doma jsme to uhrály na dalšího LPS, radost veliká ~3~

Jinak se marodi držte, my snad už donudláváme .
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
5.2.2013 20:43:16
Dano, se školou neporadím.

Za vysvědčení nic nedáváme. Na konci roku drobnost nebo výlet nebo tak něco neobvyklého, ale v pololetí ne. Koupila jsem teda spontánně dortíky, protože jsem je zrovna viděla a dostala na ně chuť, výzo byla spíš kamufláž ~j~~t~. Ale radost jsme měli všichni. Z vysvědčení i ze zákusků ~b~.

U nás dnes zase všechny děti v ústavech, tak snad to tak chvíli vydrží a budeme zdraví. Já teda teď trpím s obroušeným zubem, ale to se za nemoc nepočítá.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
5.2.2013 19:38:16
jojo, my zásadně angínu, my chřipku neumíme, ta se blbě léčí, u angíny otevřeš pusu, Dr. se podiví, že to je ale úplně jiný krk než s jakým sem chodí všichni, dostaneš recepis na ATB a za pár dní ti zaberou a hotovo ~t~. Hlavně doufám, že mine mě, to bych teda fakt nepotřebovala. A ČŠI je fakt ošklivá nemoc, obzvlášt pro školkovou ředitelku - česká školní inspekce ~n~
Denyna 14851
5.2.2013 18:28:17
Za výzo se u nás nic úžasného nedává, teď dostala rozšíření do Carcassone, jinak by to byla třeba knížka nebo spíš nájezd na cukrárnu.

Cvrčku, ne, není to příbuzná, ale vím, že tam dělá, zrovna včera jsem je na soudě postavila do latě, když jsem tam volala, mysleli si, že jsem ona ~t~

Gábi, to je machrovina, v období chřipek pořídit dítěti angínu~t~ Tak ať je brzo fit. Co je to za ošklivou nemoc, ta ČŠI, co vám řádila ve školce?
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
5.2.2013 16:56:20
Tak já taky neporadím....

Já chtela s Luci na dortik zajit a taky jsme ji koupili nejakou mensi hracku,ale jeste ji ani nedostala, az bude fit, jak se v tom porad placa....

Jinak dnes u Dr. Niki horecka neklesala a taky se pridal kasel,tak preci jen, je to jeste prcek. Brala ji hned krev, aby se vedelo,zda to neni neco horsiho,ale nastesti tedy "jen" ta chripka.Luci dostala zase nejaky prasek na kasel-na noc,aby ji nebudil.Ten ma tedy slusnej. Ja taky pekne chcipam a kaslu. M uz si taky nameril zvysenou. Jo,je to prima - hlavne Niki je knourka a rozmrzela, chudacek,ale aspon uz ji klesla ta horecka....a dost spi, broucek.Luci taky jeste pospava,tak tady spime v podstate vsichni:-)
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
5.2.2013 16:36:18
Ani s jednou touto školou zkušenost nemám...

Děti byly za odměnu v kině a pak ještě "pohár" (dva kopečky se šlehačkou a borůvkama). Spokojenost byla ohromná...

Deny, nedělá nějaká Tvá příbuzná na krajském soudě - taky Zdeňka Slezáková?
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
5.2.2013 13:44:32
Tak Týna dárek za vízo má, nemusí týden do školy, má totiž angínu ~8~. Zase jí příště vyvezu otrávit čerstvým vzduchem, aby to tady pak rozdejchávala s ATB ~q~
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 19212  [Dalších 18412 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.