| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 19212  [Dalších 18372 >>]
Rebelka78 35836
27.1.2013 9:51:49
No nevim, jak donutim Barcu ostrihat na jezoura ~y~ diky za vsechny rady . Aby toho nebylo malo, tak jsem v posteli - oci nejsou moje, chrchlam .... A zitra mam zubare ~e~
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
27.1.2013 8:30:46
ahoj, už se taky drbu.
Nejdůležitější je opravdu všechny hnidy vybrat z vlasů. Týna měla hnidy dvakrát, taky jsem nikdy při prohlížení na živou nenarazila, asi běhaly moc rychle, protože při umytí hlavy jsme taky ucpali odtok a plavalo jich stádo ~a~.
Jak se všechny hnidy z vlasů nevyberou, tak se třeba po 14 dnech klidu vylíhne další veš a naklade zase. Ve školce takhle měla holčička. Maminka nevydndala všechny, tvrdila, že jsou hnidy suché, my jsme taky našly jen suché a ejhle za dva týdny jsem na pěšince našla živou ~8~, tak museli vybírat všechny a my měly zkušenost. 100% nejúčinnější je hlava na ježečka ~t~. Tak hodně zdaru. |Jinak zkušenost dobrá s Paraninem, Vši ven a s tím psím šamponem.
Cvrčku, dobře, že vše v poho.
Vlasinka 27143
26.1.2013 22:08:36
Sev - :-) to je dobrý. To mě nikdy nenapadlo. Já si doteď pamatuju, jak jsem chodila na VŠ na praxi, pořád mě svěděla hlava, už jsem myslela, že půjdu na kožní a pak mě napadlo vzít všivák, pročesat hlavu nad vanou a ono vypadlo 6 mega vší. Bylo to děsné. To dé doby jsem nikdy neměla vši. Chytla jsem je na té praxi od jednoho chlapečka, který je tam měl mít dřív než já nastoupila.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
26.1.2013 20:40:21
My vždycky při prvním oplachování zacpali odpad, aby voda neodtékala a pak jsme počítali, kolik mrtvých jich plave na hladině ~t~.
Vlasinka 27143
26.1.2013 20:22:27
píšu veš, ale myslím hnidu. Živou veš jsem jí snad nikdy nenašla.
Vlasinka 27143
26.1.2013 20:20:53
Rebelko - já kupovala Všiven - zábal a k tomu šampon a podruhé něco jiného v zelenobílé krabičce, možná ten Paranit, nevím. Nicméně jsem vždy dělala zábal, pak pořádně umýt a pak pořádně vyfénovat vlasy a ručně vybrat každou veš. Při dalším ataku jsem už pořídila i žehličku na vlasy. Strávila jsem vybíráním taky hodiny. DOma prvně dělala generální úklid a pak už jen peřiny, ručníky, oblečení. Pak jsem jen opakovaně umývala šamponem a pořádně foukala teplým fénem. Po tomto opatření jsem je už nenašla.
Držím palce. Jo a do školky šla vždy druhý den, protože měla hlavu čistou. Při prvním nalezení mi jedna učitelka povídala, že s ní budu muset zůstat doma, ale nikdo ve školce nic neříkal, akorát jí ráno prohlídli hlavu za mé přítomnosti a že jí má čistou. Kdyby tam něco měla, tak bych si ji nechala doma. Ale zítra jí to zase umyj a vyfénuj, vyžehli, vyber a bude to určitě dobrý. Jo a na ten tea tree pozor. Já to pak už dávala Aje jen do čepice. Dala jsem to sobě za uši a na šešuli hlavy a měla jsem tam červené svědivé fleky, že jsem se pořád drbala, jak kdybych ty vši měla.

Cvrčku - to je dobře
Denyna 14851
26.1.2013 19:54:55
To jsou radosti s vešma teda. My je měli jednou, já holkám udělala zábal z obyčejného oleje, pak opakovaně myla hlavu psím šampónem a jinak vybírala ručně. Všivák se mi neosvědčil.

Cvrčku, to jsem ráda, že nic nenašli.
Rebelka78 35836
26.1.2013 19:43:49
Tak to si mooooc radost neudělala ~n~ Snad jsem taaak šikovná a vyndala jsem jí z hlavy všechno. V pondělí zopakujeme ...

Můžu jí poslat do školy ? Nebo se to "léčí" v domácím prostředí ???
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
26.1.2013 18:58:07
Liqiudo Duo jsem zkoušela 2x a nezabralo (já si po roce nepamatovala, že jsem ho už zkoušela ~a~), pokaždé jsem se musela do lékárny vrátit, až ten Paranit byl ~R^. Hlavně nezkoušej octové zábaly, ty jsou taky na nic, já si pro sebe dala dokonce větší koncentraci a akorát jsem si spálila kůži na hlavě, vešky spokojeně mašírovaly dál. Žehlička určitě spálí, ale ony ty brebery se ponejvíc vyskytují úplně u hlavy.
Rebelka78 35836
26.1.2013 17:57:53
Sev díky ~b~
Manža přivezl z lékárny Liquido Duo X - byly docela dobrý recenze.
Sérum na vši a pak šampon na odpuzení .... po séru jsem ve vlasech našla jednu pohyblivou !!!!!!! A hnidy nešly všiváčkem, tak hezky rukou, asi 1,5h ruční práce (ani jsem neměla sílu ty mrchy počítat). Já krk v háji, Bára krk a záda v háji .

Všechny peřiny a polštáře jsou už 4hodiny na mrazu na balkoně. Ručníky, povlečení a čepice přeskakuju v koupelně. Postele, sedačka a koberce vyluxovaný, nejbližší plyšáci na balkoně. Barča, já a manža vyšamponovaný (v tom šamponu je tea tree) ~t~

Jojo, prý vydrží bez "nápoje" 24hodin, prostě dehydratují. Na FB mi radí psí šampon - to bych na hlavu nedala. Jestli to nezabere, zkusím ještě žehličku na vlasy a pak něco dalšího ~5~
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 19212  [Dalších 18372 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.