Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
24.1.2013 10:47:36
Já chci taky vidět fotkýýý
A k dr jsem se ráno rozhodla, že nejdu, protože je mi fakt mnohem líp, že i kolegyně v práci povídala, že by nešla. Už mám jen rýmu jak trám a nic necítím. Tak snad konečně spaní v čepici, solux, kapky, prášky..zabralo. |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
24.1.2013 10:09:30
Teda Darčo, vám to ně těch fotkách ze cvičeníčka sluší ...
![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
23.1.2013 19:36:33
Zítra zavolám na ORL a půjdu tam. V práci mi dnes kolegyně povídala, že vypadám na to, že bych měla ležet a když jsem jí ujišťovala, že jsem už ležela, že už mi to končí, tak mi nějak nevěřila (no se nedivím) a rozšířila to, že okolo mě chodí obloukem.
Mě to teda taky není příjemné chodit takto mezi lidi, taky to nemám ráda, ale nevím, jak to mám udělat, když v práci není nikdo, kdo by mě nahradil, už i ty peníze bych oželila. Asi se na to prostě vykašlu, kdyby to bylo ze dne na den něco horšího, tak to řešit nebudu a někdo by to tam musel udělat. Zdraví je nejdůležitější. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
23.1.2013 13:39:10
Mně to přijde často, ale nemyslím, jen ty dutiny, ale tak celkově marodění. Je fakt, že celou dobu, co jsem od Tebe měla půjčenou tu lampu, tak jsem byla ve střehu, kdybys ji akutně potřebovala vrátit
. Na ORL žádanku nepotřebuješ, zvlášť, pokud na ty dutitny trpíš opakovaně. Akorát já vždycky předem volám, aby o mně věděli, nemám ráda dohadování a vysvětlování v čekárně. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
23.1.2013 11:52:29
Myslíte, že to mám často? Mě zase tolik nepřijde, tak 1 - 2x za rok, ale já byla "chcípáček" už od mala. Nosní mandle mi trhali asi ve 2. třídě.Na dutiny trpím asi tak od 8. třídy a krční mandle mi trhali asi taky tak nějak kolem 15 let. O tom co bylo později lepší nepsat, ale to už je dobrý.
Ještě mám do pátku Pamycon, nahřívám soluxem, stříkám i Vincentku a mám ty ATB (ještě na 5 dní), už se mi to zdá trošku lepší, zhoršuje se to v práci, odpol když ležím, tak je to dobrý. A kdybych šla, tak můžu jít rovnou na ORL? Dr něco povídala, že jo, ale vždy mi dávala žádanku. Já to mám v plánu tam jít, pokud mě to nepřejde do konce týdne. Díky |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
23.1.2013 10:29:14
Teda tady to lita:( Tak vsem brzke uzdraveni a Ivco ty uz to fakt mas dlouho a opakovane:(
Na patek drzim palecky,at je vse v poradku!! U nas se zatim resi jen dlabani:)Nastesti. Zacala jsem mrkev,brambor a vcera i dyni. Plne kojeni je jen rano nebo v noci(ale to ted uz moc nebyva)a jinak kojeni + Sunar.Brzo pribude kase.6.2. uz pujdeme na pulrocni prohlidku.Ale je lenoch jako Luci,ted zacala zvedat nohy na hrani a 1x se skulila na bok,parkrat z bricha na zada,ale vetsinou ne.:)Pribira ale uz hezky.... Pristi tyden prvni vizo a male prazdniny Od patku nam navic dorazi - tedy snad - navsteva. Ted mame taky plno, v So prijde segra a v Ne slavime dedu.Hezky den vsem |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
23.1.2013 9:38:11
Tak jsem včera Cvrčkovi povídala, jak jsou děti v pohodě ... a Bára ráno 38,5, máme chřipajznu, uááááááá.
Sev, manža měl zlatýho pár let zpátky. Hromada ATB a po nějaké době byl pryč. Raději jsem si nechala udělat výtěr taky a Barče, protože pořád měla kašel. My naštěstí v pohodě . Ať je rychle pryč ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
23.1.2013 7:29:51
No jo, v pátek, vždyť já vím. Ale já měla včera čtvrtek
.Vlasi, právě čerstvě jsem nastudovala zlatého stafylokoka (našli mi ho ve výtěru) a ta potvora je rezistentní proti většině ATB a způsobuje třeba komplikace při virózách a špatnou regeneraci po nich. Takže tím se mi vysvětluje moje podzimní vjednomkuse těžké marodění . Hned jsi mě napadla Ty, protože s tím máš celkem dlouhodobé potíže. On třeba ani nemusí být v krku, může být jen na sliznici v nose nebo na kůži. Je to potvora! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.