Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
23.1.2013 7:23:58
Díky za podporu, Elí jde na MR až v pátek...
Všem marodům přeju, ať se brzy uzdraví ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
22.1.2013 21:07:01
Teda, tady je lazaret, doufám, že se to nepřenáší přes monitor :)
Vlasi, já bych se taky přimlouvala za výtěr, a pak uvidíš, co dál. Často to bývá nějaký streptokok, kterého může přenášet třeba navenek úplně zdravá Aja nebo nějaká kolegyně. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
22.1.2013 20:45:11
Sev - já ti ani nevím, asi ne. Sice na ORL jsem s tím vloni chodila, ale výtěr myslím ne. Jen mě vždycky pošlou na RTG dutin. Ale už mě taky napadlo, jeslti to není nějaká horší mrcha. Už mě bolelíi v krku asi 11 dní.
Já dnes po práci zase šílená bolest v krku do nosohltanu a celou dobu jsem v práci huhňala, nemohla dýchat a bolela mě hlava. Na to, že beru už 5 den ATB to nechápu, nic jiného mi není, ale tohle mě obtěžuje dost. Dneska jsem třeba měla setkání s 15 lidmi. Gábi - ať se ti to netáhne jako mě a jsi brzo fit. Elí držím palce, jeslti jde zítra na MR. pa |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
22.1.2013 20:35:38
ajaja, ty choroby to je děs. Mě taky přepadl nějaký moribundus. Vbec se mi to nehodí. Příští týden mám inspekci a pak máme jet na hory
. Bolí mě jelá já a v krku a hlava a áááááuuuuu . Tak zdraví všem. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
22.1.2013 19:16:00
Vlasi, dělali Ti někdy výtěry z krku nebo z nosu? Že se Ti to furt opakuje. Já teď mám nastudované ty brebery, tak jsem chytrá
.Tak co Elí, jde zítra na tu MR? Držím palce! Já budu muset Nelce odpískat ten pondělní zákrok, momentálně leží s horečkama a začíná kašlat. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
19.1.2013 18:28:01
Rebelko - vy si teda taky užíváte, aťjste brzy fit
Já od včera ležím, dneska fakt úplně mrtvá, přestěhovala jsem se do obýváku až teď, jinak jsem pořád ležela a spala v ložnici. Vylezla mi teplota na 38,2 a bolí mě šíleně dutiny, mám rýmu jak trám. Přemýšlím, jak zvládnu jít do práce nebo jestli zůstanu doma. M vzal holky k rodičům na oběd a pak do té herny na Terase, bylo tam prý hodně lidí. |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
19.1.2013 13:48:22
Rychle jsem zkoukla
![]() Taky stále marodíme. Před vánoci děti, pak manža ... vánoce dobrý ... 4.1. jsem běhala já, nestíhala jsem na wc ani doběhnout. Teď pro změnu zase taťka, asi zápal plic, ale MUDr usoudila na lehký zánět průdušek. Od středy má ATB a stále ho bolí na hrudníku a mě od rána pobolívá ucho ![]() Dětem, co marodí, hooodně zdravíčka s tím počasím je to začarovaný kruh. JO a taky zdravíčko Ivče ![]() Děti jinak celkem v pohodě, zápasíme s písmenky a těšíme se na vysvědčení. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
19.1.2013 13:16:51
Zdravím , nestíhám číst (pořád někdo marodí), ale tohle přidat musím
N aše základní škola Karla IV. Střekov (jako jediná z Ústí) se přidala k projektům IKEA . Prosím, pokuď máte kartu IKEA FAMILY, připojte svůj hlas a možná se "sen stane skutečností" ;o)))) Stránky http://www.spolusvami.cz/ .... téma : vyber projekt . Je až poslední .... Díky všem za hlasík |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.1.2013 19:28:19
Tak už jsem ráno došla k dr pro ATB, bolelo mě pořád v krku a moje opatření nepomáhala a začala mě bolet i dutina do zubů.
A taky jsem zamluvila letní dovču ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
17.1.2013 23:01:17
Sev - díky za vyčkání a za nabídku, ale s objednávkou se nepřidám
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.