| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 19212  [Dalších 18302 >>]
Vlasinka 27143
11.1.2013 12:57:59
Deny - nebudeš brát z hromadky na BC? A nejsi náhodou zdendule?
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
10.1.2013 22:29:58
doufám, že bude vše ok
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
10.1.2013 8:21:12
Jsme doma, Nelinka to zvládla na jedničku. Výsledky budou za týden.
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
9.1.2013 10:50:23
Ja na Zakynthos nedam dopustit,byli jsme s M jeste sami,tak jsme byli v tom hlucnem letovisku,ale rozhodne tam klidnoucka mista jsou.Nadhernej ostrov,kde se vyplati vylety.

Jinak drzim hlavne palecky - Severko, Jito !!!!

My mame taky trochu trapeni-Niki nam za mesic nabrala jen 40g! Je pravda,ze posledni mesic je taky dost knourka,asi chudak z hladu,ale nenapadlo by me to,neb se sama odtrhava a kojim tak 8-9x denne....

Jinak Vanoce,Silvestr a vubec cely vanocni cas,parada a pohodicka.Fakt jsme si vsichni uzivali
Denyna 14851
8.1.2013 13:07:23
Gábi, tak příště vás vezmem :). Tady jsem pochopila, že pronajímají jen jeden byt,tak byste se stejně nevešli. A až děti povyrostou, chci přímo do Cinque Terre, neb kombinaci šplhání po Alpách dopoledne a ráchání v moři odpoledne mi přijde jako ideální kombinace.

Vlasi, já myslím, že ten Zakynthos je dobrá volba na takovou tu klasickou dovolenou bez objevování, ostrov je krásnej. Ale stejně je Kefalonie má láska. A vššem, které jsem pro ni zblbla, se tam moc líbilo:) Porto Skala stojí stranou, i když tam jezdí místní autobus. My si auto půjčili, přijde mi, že Kefalonia na jednom místě nemá moc smysl. Bez auta bych hledala něco přímo ve Skale.

Já přiznávám, že ta rušná letoviska špatně nesu a snažím se vybírat něco stranou, kddyž ted nemůžem jezdit mimo sezónu. Vařit se taky moc nechystám, neb jsem zjistila, že jedeme na ekofarmu, kde vaří z vlastních výpěstků. Těším se na ryby se zeleninou a děti se těší na kozy (živé) :)

Tak co teda ta hospoda, platí 15.1.?
Vlasinka 27143
8.1.2013 8:08:58
Deny - díky, to vaše vypadá moc hezky, ale já odmítám vařit a chci hotel. Zatím mám vybráno toto, taky na doporučení, ale ta Skala vypadá krásně, ale přemýšlím, jestli tam není moc klid. Pojedeme, já, Aja a mamka, nebudeme si moct pronajmout auto, neřídím, i když mám řidičák

http://www.alexandria.cz/hotel/8479-tereza-alexandria-club#zajezd

Sev - zrovna před Vánoci jsem vyhodila asi 15 lepítek na plyšáky, protože jsem si říkala, že už to není a omlouvám se za plané naděje, ale Aja včera stihla všechny obrázky ve škole rozdat. Dávala to po balíčkách :-)
A držíme Nelince palce!
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
7.1.2013 20:46:26
já chci taky na dovolenou, vezmeš nás sebou?~t~~t~~t~, já to zas hledám nerada, nejradši mám, když mi někdo dá typ, že tam byl, líbilo se a já to pojedu vyzkoušet. Vybralas to moc hezky.
Sev, držím palec aby to dobře dopadlo a Cvrčku u vás taky tak.
Co ta hospoda, ještě někdo se přidá?
Denyna 14851
7.1.2013 16:49:12
Jo a Španělsko - byla jsem na Costa Brava, tuším Lloret de Mar se to místo jmenovalo. Pláž pěkná, s hrubším pískem, takže ho člověk neměl všude, v moři nejdřív kousek mělký pás a pak hup do hloubky.
Denyna 14851
7.1.2013 16:46:38
No teda, Severko, vy si taky vyžíráte úplně všechno, budu na vás myslet!

Cvrčku taky doufám, že to není nic vážného, držím palce! A díky za kontakt.

Vlasi, jedeme do Ligurie, konkrétně sem, pronajímají ubytování, klasická cestovka nejsou.
http://www.interchalet.co.uk/detail.cfm?object_code=TAG130&object_name=Agriturismo+Zemin#tabIndex=3
Ráda bych sice víc k ALpám, ale tady je moře lepší pro děti a zajedem si do Monaka, byli jsme tam na svatební cestě, tak zavzpomínáme :) A cestou se chceme stavit u Bodamského jezera, tak kdybyste měla některá tipy na kemp či co tam vidět, budu ráda.

Řecko je podle mě krásné skoro všude, kamarádka doporučuje Rhodos, kam se opakovaně vrací, prý sem http://www.viamare.cz/recko/rhodos/stegna-star/
Nám se moc líbilo na Kefalonii, oproti vedlejšímu Zakynthosu je tam klid, co vidět a pro děti taky co dělat, byli jsme tu http://www.firotour.cz/zajezdy/recko/kefalonia/skala/porto-skala-hps240/
Na Zakynthu jsme dlouho nepobyli, tak nemůžu soudit. Jestli nemáte rádi rachot, vyhla bych se Laganasu. V Tsilivi mě moc nenadchla pláž, ale to je spíš můj dojem, neb přístup do vody pro děti je dobrý. Volila bych asi Kalamaki nebo severozápad ostrova.

Dovolenou, tu já bych mohla vybírat furt :) Jen by to musel mít kdo sponzorovat~:-D
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
7.1.2013 15:48:50
Cvrčku, ať to dobře dopadne a není to nic vážného ~R^.

Neli zítra nastupuje do nemocnice (dneska jsem si ji nechala doma, aby něco nedotáhla ze školy) a ve středu má v narkóze biopsii tenkého střeva na zjištění celiakie. Od září jsem to už 3x odvolávala kvůli nemoci, tak snad to zítra vyjde a budeme to mít za sebou. Držte palce, prosím.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 19212  [Dalších 18302 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.