| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 19212  [Dalších 18292 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
7.1.2013 15:44:07
Vlasi, jé to budeš hodná, chybí nám už jenom: 88, 90, 97, 99, 108, 117, 125 a 135.

A nemáte někdo ještě schovanou samolepku z Billy (jahůdku) na plyšáky? Nám chybí jedna jediná na kartě a plyšáci by měli být snad brzy dovyrobeni.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
7.1.2013 14:40:20
Vlasi, včerejší jídelníček: ráno mléko a čokokřupínky, oběd krůtí gáláš, kolínka, svačina chleba s máslem a medem, večeře opečené brambory s vajíčkem... Nic, co by neznala a normálně nejedla tam není. Vajíčko jí dávám vyloženě jako náhradu masa, protože to do ní dostanu minimálně...a normálně jí ho na večer dávám. ~d~
Vlasinka 27143
7.1.2013 14:32:14
Sev - napiš nám čísla těch kartiček z Penny, jestli vám ještě nějaké chybí. Aja jich dostala zase šílený pakl. už to nesla do školy, že to rozdá.

Cvrčku - držíme palce a nemůže mít taky alergii? Vím, že kamarádce takhle malá zvrací po rybě.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
7.1.2013 13:40:29
Ahoj všem,
já měla dneska opět v noci budíček a čistila jsem opět koberec - tentokrát v obýváku. Elí opět zvracela. Během 14 dní už potřetí. A k tomu ještě průjem. Naše Mudra se tvářila nezvykle vážně, dokonce brala výtěr, krev i moč. Dlouho svítila Elí do očí baterkou a pak mi řekla, že se jí to nelíbí - že má jednu zornici pořád širší než tu druhou. Poslala nás ihned na neurologii (tam chodíme od podzimu kvůli častým bolestem hlavy). Doktorka jí taky svítila do očí, Elí si zacvičila pár prostných cviků a vše dle dr. OK. Jen nás pro jistotu objednala na magnetickou rezonanci. Tam jdeme až 25.1. tak nám držte palečky.

Deny, máš mailíka.

Vlasinka 27143
7.1.2013 13:25:48
Holky, kdybyste věděly o někom, kdo doma pečuje o postiženého člena rodiny, tak

16. ledna se uskuteční v Leterární kavárně, Kampusu UJEP, Pasteurova 9, Ústí nad Labem diskuze, která bude zaměřena na možnosti péče a bydlení pro lidi s postižením v přirozeném prostředí.
Dostatečný prostor bude věnován změnám v oblasti právní úpravy způsobilosti a opatrovnictví v novém občanském zákoníku: „Jaké změny mě čekají v roce 2014 a jak se na ně přichystat?“ Mgr. Barbora Rittichová z Ligy lidských práv, která bude mít příspěvek k tomuto tématu, je připravena zodpovědět otázky účastníků.

bližší info a přihlášky na e-mail marketa.brzobohata@trass.cz, mobil 739 548 446

účast včetně obečerstvení zdarma

Vlasinka 27143
7.1.2013 10:49:04
Nevíte o někom, kdo by prodával starší autosedačku 18 - 36 kg, do 500 Kč? Brácha shání pro hlídací paní do auta.
Vlasinka 27143
7.1.2013 7:40:29
Deny - téda, jsi nejlepší! kam jedete a od jaké cestovky, jestli to není tajné? Já už taky prohledávám, mám favorita - Řecko, Zakynthos, včera jsem četla i recenze na hotel a dobrý a byla tam vloni i kamarádka. Chci to zamluvit do konce ledna, kdy je sleva 10%.
Máte zkušenosti se Řeckem, já tam byla někdy před 12 - 15 lety 3x a na pevnině, takže nedokážu soudit. Pak zvažuji Španělsko, ale to netuším vůbec kam, prý tam bývá špatný přístup do moře někde.

Denyna 14851
6.1.2013 22:44:27
Ahoj,

Cvrčku, pokud má kamarádka termín někdy začátkem dubna, tak bych to ještě stihla. Byla bys prosím ochotná se jí zeptat?

Sev, vitamíny asi nepotřebuju, ale právě objednávám nějaké cetky - máš zjištěné, jak je to s DPH a clem? Já jen, jestli to víš.

A já mám taky dobrý pocit, neb vánoční prázdniny jsem bohapustě proflákala. Dneska už mi tedy hrabalo tak, že jsem šla a v tom dešti skočila kobyle na holý hřbet a šla se projet, neb jsem se potřebovala vyvenčit.
Jo a jsem nejlepší, neb jsem zarezervovala dovolenou. Konečně se zas vypravíme k moři. ~z~
Vlasinka 27143
6.1.2013 22:09:45
Sev - napadá mě, hodit tohle na BC, tam se dělají hodně hromadné objednávky a práve z USA

Deny - přemýšlím, ale o nikom nevím a máš zajímavé téma

hospoda - já teď nedokážu říct, protože se to odvíjí od toho, kdy se M vrátí z práce, ale snad bych mohla

Já mám dobrý pocit, uklidila jsem vánoční výzdobu a našly jsme s Ajou místo novým hračkám a probraly obrázky a kraviny. Už ale nechci žádné svátky, narozeniny, nevím kam s tím. Přemýšlím, že prodám kočárek na panenky, je skoro nový, jestli s ním byla jednou venku a zaclání v pokojíčku.

A hezky jsem se přes víkend vyspala :-)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
6.1.2013 14:43:53
Přicházím s nabídkou kvalitního... ~t~ kvalitních potravinových doplňků. Ráda bych si z USA objednala pár věcí, nejen vysoce potencovaný D3 vitamín, který se v Evropě takový nevyrábí, nebo vysoce koncentrovaný B komplex. Ale mají tam neskutečný výběr antioxidantů a všech těch zelených superpotravin, pro mě jsou teda kouzelné ceny zeleného ječmene apod. a hlavně jsou v kapslích nebo tabletách, prášek na pití nechci. No mrkněte http://www.swansonvitamins.com/. Potřebovala bych aspoň tak 5 lidí, aby to poštovné bylo únosné (cca 100 na osobu, většinu bych vzala na sebe + něco bude clo + poštovné na rozeslání u nás). Kdyby někdo chtěl, tak se tak do čtvrtka 10.1. ozvěte.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 19212  [Dalších 18292 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.