Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
19.12.2012 20:09:34
... a to si tam "střihli" sólo i rodičové, jo ??? Koukám na fotečku a znám tam jednu maminu ... co tam dělali ????? (pro nás nezkušené
) |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
19.12.2012 20:09:33
... a to si tam "střihli" sólo i rodičové, jo ??? Koukám na fotečku a znám tam jednu maminu ... co tam dělali ????? (pro nás nezkušené
) |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
18.12.2012 21:31:31
mužský v Globusu
![]() ![]() ![]() no a úlovky jsi měla pěkný, myslím ty nákupní ![]() Já jdu uplácat těsto na slepovaný nebo se tu budu muset veřejně stydět, teda až po Ordinaci. V hospodě jsme byly, jasně, copak my hospodský povalečky bychom si to nechaly utéct? Už se těším na tu lednovou ![]() |
|
|
18.12.2012 21:23:21
jááááááá zrádkyně? Já jsem fotograffffka
. Máš to na mailu, ještě jsem toužila vyfotit tu spící Sim, to by byl úlovek, ale nechtěla jsem být prudič otravný |
| Denyna | 14851 |
|
|
18.12.2012 16:43:06
Gábi, ty zrádkyně
Tys fotila i to závěrečné číslo? Pošli mi prosím nějaké fotky na mail, muž bude rád.Jinak jsem si na tebe včera vzpomněla, neb jsem byla v Globusu. A těch mužských, zřejmě znuděných velkým nákupem, tam teda bylo. U toho jednoho jsem si až říkala, jestli se třeba odněkud neznáme ![]() A taky se mi opět zablokoval v autě imobilizér, tentorkát jsem zůstala viset u stojanu na benzíně, taky povedený. A dneska jsem byla akční, mám ubrus (teda dva, když se dají přes sebe, budou určo krásné), nový boty, krabice na cukroví (4, víc teda napéct nemůžu ) a poslední dárek pro Sim. A ani jsem se nezbláznila z lidí, byť parkování ve Fóru byla teda bojovka. Zvlášť, když se tam dva ťukli. Vybírala jsem ze dvojích bot a přemýšlím, že se tam zítra vrátím i pro ty druhé, že jsem to nevzala při jednom. |
|
|
18.12.2012 14:18:32
umím
![]() ![]() ![]() doufám, že to, Deny, nebude L. vadit, ale když ho tu holky tak chtěly ![]() ![]() |
|
|
18.12.2012 14:17:16
nevím jestli to ještě umím
![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
18.12.2012 12:44:07
Cukroví jsem pekla, ale 5 druhů bohatě stačí. Od babiček ještě dostaneme košíčky, z obou stran, protože je umí lépe než já
![]() ![]() ![]() Deny, vánoční ubrusy měli docela hezké v látkách u Vladimíru ... ale asi to už bude probrané. Brala jsem tam jednobarevný ubrus a vánoční dečku k tomu . Vlasi, asi v pátek dopo, mezi 9-9:30 . Jinak já čekám na jeden balíček už od ... 3.12. jsem koupila, do 6prac. dní měli poslat ... a stále nic. Včera jsem písla majlíka, tak uvidím. Když nedorazí, tak to budeme muset schovat holkám až k narozeninám ![]() Sev, mám to v kalendáři už od října lampion máme ještě jeden z dřívějška, tak ho zkusím provětrat. Snad poletí Taky se toho počasí hrozím. Jestli bude fuj, nikam nejdeme, ať to znovu neodnese zdraví. Děti jsou už bez teplot ![]() ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
18.12.2012 11:58:58
nene pecu stale stejne pres vikend se segrou.Byla jsem u ni a v sobotu vozila jeji kolegyne s manzelem a v nedeli babi s dedou. Nasi hlidali Luci.Letos jsme delaly dvoje nove a orechove rezy jsou mnam-mnam.Ale recept nemam,ma segra.
Gratulace k narozkam a chtela bych videt to utancovani:)a borce nakonec Vlasi,zitra se asi stavim v praci,ma cenu zajet,kdyz nestihas:(Mozna se ozvu s obidkem,ale to nevim....Je,a ja ji k narozkam psala,neboj zase vubec nevim tvoje a Lucky...:) Tak co nejmin honeni a stresu,holciny ... neni nad to nebyt ted v praci ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.12.2012 11:02:01
Sev - četla jsem pozvánku ve škole a taky jsem si říkala, že bych šla, akorát budeme bez Aji, tak nevím
a jen reakce - já totiž ani nevím co a jak si užívat, když den běží ještě hůř než normálně borce nakonec chci taky vidět ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.