Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
18.12.2012 10:33:05
Ahoj!
Byly jste vůbec v té hospodě? Borec nakonec ![]() ![]() . Nemáte foto? A utancovat soupeře je taky . A desetileťákovi vše nej! No, zase jsou děti o rok starší...Já celkem stíhám, cukroví asi osmero? A ještě jedno, dvoje uplácám nepečené. Stromek na balkóně, dárky pokupě, úklid, resp. bordel moc neřeším. Včera jsem byla v práci na dvanáctce, no teda vánoční šílenství fakt vrcholí, nervóza ze všech stran, ale zvládla jsem to s grácií a spíš je mi těch nervózních lidí líto, že si to neužijí v pohodě. V pátek v 18:00 na Lidičáku bude hromadné vypouštění lampiónů štěstí. Od 17:30 se dají na místě koupit, výtěžek jde na pomoc nemocné holčičce. Koukala jsem na videa z minulých let a úplně jsem slzela dojetím, takže bych letos chtěla být u toho. Snad nebude to počasí tak hrozné, jak zatím předpovídají. Pouštění lampionu jsme si s dětma střihli v pátek večer, i přes milion komplikací bylo to prima. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
18.12.2012 8:30:16
Vlasi utancovala ho tak, že se drželi za kimona, ani jeden nebyl schopný toho druhého podrazit nebo povalit, tak tam spolu tancovali dokolečka chvíli jedním a chvíli druhým směrem. Eliška byla prý aktivnější a proto dostala vítězný bod. Máme to nahrané. Švagrová dělala judo 12 let, na to koukala a říkala, že se Elí nezdá, ale bude to dračice - jde do toho po hlavě a nebojí se...
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.12.2012 7:28:50
Ahojky,
teda vy jste se rozepsaly. Rebelko - jsem do pátku a i přes svátky. Tak se stav. A děti ať se rychle uzdraví. Darčo - Ty jsi letos pekla sama? už nepečete hromadně se ségrama? a jak tu nejsi, tak jsme nevěděly s L o Ž narozeninách:-( Cvrčku - to bych chtěla vidět, jak utancovala a M všechno nej, je to hrůza, jak nám rostouMě teda fakt nepřijde, že budou Vánoce, ale včera jsem odeslala dva balíčky poštou, dodělala a zabalila na čt pro babi a pak musím zbytek, ale nějak mě to balení poslední dobou nebaví, zabere to moc času. Cukroví musím ještě dodělat. Mám 4 druhy komplet hotové, linecké světlé musím dnes namazat a kakaové upéct a pak už jen asi 3 druhy nepečeného. Letos víc nezvládám. Aja se už moc těší, škoda jen, že nebude sníh. Mě naštval jeden web, objednávala jsem 12. s tím, že negarantují doručení, ale myslela jsem kvůli ČP a oni to nestíhají oni, protože jsem chtěla dát DPD a taky se to prý nestihne, takže nebude mít M nejlepší dárek. Přitom někde garantují doručení při objednání tento týden. A včera mě ještě namíchla paní chováním na benzínce. Ještě, že přišel katalog na dovolenou, se mám na co těšit. |
| Denyna | 14851 |
|
|
17.12.2012 22:45:01
10 druhů cukroví bych musela nasčítat za pár let
Ale jsem konzerva, zas nějaký to cukroví k vánocům patří, uplácala jsem 4.Nemůžu sehnat vánoční ubrus, chjo, loni jsme ho zničili. Cvrčku, tak miminku vše nej k narozeninám ![]() Jo, copak náš tatínek coby borec na konec Ale bavilo ho to, tak to jsem ráda. Asi mu doma málo tleskám![]() Děti byly taky úžasný, Sim snad nejmenší ze všech se vyblbla na podiu a v hledišti pak spokojeně usnula. Nešťastná Kristýna Kamču pobavila asi nejvíc z celého koncertu ![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
17.12.2012 20:31:11
Jejda, hospodyňky ... Darčo 10druhů ??? Ani náhodou a dárky ještě zcela nekompletní.
Za to máme komplet nemoci : Bára pá-so horečky , Radim ne-po horečky. Zatím je mám oba doma, i kadeřníka jsem na dnešek musela odříci ![]() Barča snad vystřelí do školy ve středu, čtvrtek mají divadlo a pátek stromeček a dárečky. Má doma dělat úkoly, ale znáte to ... vzteká se ![]() Vlasi, jsi v práci do pátku ? Jestli budu mít cestu stř-pá dopo, hodila bych ti ty punčochy. Tak krásný předvánoční čas ![]() |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
17.12.2012 20:27:20
Tak mýmu prvorozenýmu miminku bude zítra 10 let - ach jo...
![]() Dívadlo se mi taky moc líbilo. Deny taťkovi to seklo - v šatně ještě před vystoupením se na mě stydlivě uculoval...asi chudák nevěděl, kam mě má šoupnout a věděl, že už mě někdy viděl... Jinak v sobotu jsme měli další závody v judu. Elí utancovala jednoho chlapečka a zvítězila. Když píšu utancovala, tak to myslím doslova - aspoň k něčemu jí ta baletní průprava je... ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
17.12.2012 19:44:20
divadlo bylo jako každý rok krásné. Na konci bylo opět překvapení - tančili rodiče, Deny, tatkovi to slušelo
a Simonka byla na konci nejhezčí (usnula jako špalíček )Jen jaksi nebyly velké baletky , naše Týna se taky vzpouzí a nechce pokračovat.Cukroví mám jen jedno a chtěla jsem udělat ještě slepované, ale asi ho dělat nemám. V sobotu jsem mouku zapomněla koupit, v neděli jí nekoupil M. a dneska hladkou v Albertu neměli. Tak máme jen ořechové pusinky a asi namažu piškoty nutelou. Já cukroví nejím a M. chce jen slepované ![]() Jinak ve školce už máme klídek, je po besídce, dárečkách, dětí je málo, hrají si s novými hračkami a já jen doutratit prašule a dotáhnout inventarizaci, snad to dopadne na 1. Dárky taky tak nějak mám. Tož tak od nás. ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
16.12.2012 22:46:23
ja to zmotala,neter vystupovala uz ve ctvrtek:)
Tak je napeceno:)Dnes s Niki uplna pohodicka a vcera to taky slo...Hlavne,ze byla oba dva dny vozena v kocarku;-)a nezlobila at spala nebo byla vzhuru. Mame 8 druhu a 2 budou nepecene. To bohate staci ... Vanoce muzou zacit |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
14.12.2012 13:35:18
balet v divadle? Tam bude dnes se sborem (a pry i solo) zpivat moje neter;-) Tak at se to detickam vydari!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.