| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 19212  [Dalších 18232 >>]
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
14.12.2012 11:40:17
Tak nakonec jsem koupila Martinovi mikroskop - cvrnknul mi v obchodě rovnou do nosu.
Dneska je balet - konečně si taky na chvíli sednu - jsem uhoněná jako pes. Móc se těším...~b~
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
13.12.2012 13:18:46
Deny, zavolám.
Ostatním odpovědět nestíhám ~y~
Vlasinka 27143
13.12.2012 13:16:07
Deny - tak pozitivně - mám odblokované oba účty, tričko jsem zaplatila, snad dojde a v DM jsem si za 100 bodů vyzvedla kabelku :-) a ve 14h jdu usínat na kosmetiku a pak na besídku, dneska kašlu na práci

Sev - to jsem ráda, že měla radost a sporák ať dobře peče

Užijte si hospodu

Darčo - já když to sepíšu co od koho, tak toho má Aja taky hodně a ještě má bonus, že má od J, což nerozvedené děti mají od rodičů dohromady
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
13.12.2012 12:51:49
Jsem si musela vygooglit Kouzelný kohoutek. Fakt prima! :o)

Vlasi, Lenka mooooooc děkuje za kartičky, to bylo radosti! Jo a včera jsem nakonec šla odpoledne práce, nikdo jiný nebyl k dispozici, tak mi to nabouralo plánované ležící odpoledne ~t~. Ale těch lidí odpoledne, fuj, nejlíp už nikam nevystrkovat nos.

Já už mám všechny dárky pokupě, uff, včera jsem vyzvedla poslední - fotoknihy. Já to vždycky nechávám na poslední chvíli a pak se děsím, že to našim nedojde balíkem včas, ale letos teda ve výrobě překvapili, za 3 dny vč. víkendu přišel mail, že je hotovo. Tak teď to jen všechno zabalit.

Já zase ještě nemám cukroví, ale dneska mi dovezli nový sporák, tak budu péct už v novém. Dnes a zítra nadělám těsta a o víkendu to s dětma splácáme. Já si přeju jen a jen zdravíčko, nic víc!

Hospodu si užijte. V Pampamu na Terase jsem byla předevčírem na oběd a teda fakt se tam asi dlouho neobjevím. Obsluha byla děs, přestože bylo skoro prázdno, tak jsem na hotovku čekala dlouho a jejich pizza je pod krustou sýra jedna velká slaná placka, ble. A mám pocit, jestli na to vůbec dávají sýr, jesti to není nějaká ta náhražka. Hmm, mám chuť na pizzu z Fóra, to je jiný level ~R^.

Jdu vyhlížet plynaře.
Denyna 14851
13.12.2012 12:36:22
Gábi, jasně, cinkni mi až skončíte, klidně půjdu hned, jestli se ti nechce jezdit na hodinu domů, to je jasný.

Vlasi, ty mi tu svými příspěvky zprostředkováváš předvánoční stres :)

Hezký advent všem. Advent je těžká a tmavá doba, naprosto nevhodná pro shon, tak odpočívejte a těšte se na slunovrat~;)
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
13.12.2012 11:34:43
Ahoj,tak si hospodu,byt ve dvou,uzijte.Ja se zitra taky tesim...ale zaroven mam obavy,protoze Niki ted byla vzhuru i pred pulnoci.No ale zkouseli jsme spani "nezavinuta" a stale tedy nevyhovuje,tak snad to bude zase dobry....

My s darkama finisujeme (upeceno bude pres vikend a vyzdobu uz taky mam).Zbyvaji M rodice a par drobnosti,ale holky mam z krku.Kazda tedy 5 darku (Luci-kulickova draha(jeji sen),puzzle 100 dilku,doplnek k Safari,pyzamo a tvorive-vytvor si naramek / Niki-velky plys.medved (1m-nevim kam to dame,ale M neodolal:),FisherPrice pes,sada do vody,kelimky rybicky a housenka hraci)
Pak jsem nakupovala jeste za babi-pro Luci:lego friends Dum na strome,papirove panenky,tricka,bindeez doplnek koralky,dostane jeste ozdobne nuzky a vykrajovatka,fixy a pastelky (hodne barev).Porad neco vyrabi,maluje a tvori a tech hracek taky uz mame. Niki-kouzelny kohoutek do vody-tece z nej voda a pritom se neplytva:),tahaci,hraci hracku, chrastitko panenku,balonky od Sassy a houpacku 3v1 (vlastne je i pro Luci-pro mimi s operatkem a mezi nozky,pak jen operatko a nakonec jen prkynko)

teda toho zase je,kdyz to tak pisu...a to nevim co od tet a strejdy...

Kdo marodi,tak hlavne at jste fit a teste se z predvanocni doby, zadne stresy ~z~
13.12.2012 11:22:20
Já musím ještě najaký koňoobchod a to proberu dneska v hodpodě a asi mám všem. Nějak jsem to zaplácla jedním véééélkým dárkem a s Barčou a M. jsme byli včera v Německu, tak si pokoupila, co se jí líbilo.
Tak já ti ,Deny, zavolám až nám skončí besídka ( 16,30 - 17,00) a sejdeme se u Krále nebo je to brzo a necháme to na 18,00? Snad tam pro nás budou dvě židle i bez objendání. My chodíme tak nějak během roku několikrát a jsem spokojená
Vlasinka 27143
13.12.2012 8:14:59
Holky, já ne. Fakt jsem hotová. A včera jsem si zablokovala druhý účet. Bych se picla. Už mi fakt mozek nepracuje. Jsem chtěla objednat M triko a že to rychle zaplatím, když mají stejnou banku a pic, nešlo to. Ráno to bylo odblokované, tak jsem to zkusila znovu a zase jsem si to zablokovala a pak mi došlo, že to po mě minule chtělo změnit heslo. Tak teď už ho vím a v té první bance jsem ještě nebyla. Do toho zařizuju narychlo životko než to bude stejné pro ženy i muže. A v práci jsem včera byla zase skoro do půl 7.

Cvrčku - a děti nepsaly Ježíškovi víc věcí? Každý máme jinou představu, co je málo a akorát, ale taky bych asi ještě něco koupila. To já mám pocit, že nezabalím asi všechno. Mám tam ještě dvě od narozenin a jak dostane od mamky, bráchy, J, tak toho zase bude mít.

Jo a ke Králi jsme jeden čas chodili, docela jsem tam chtěla svatební hostinu, ale měli salonek do schodů. Pak už jsem byla jen párkrát a bylo to horší, ale už je to několik let, tak pak poreferujete.

My besídku dneska od 16h.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
13.12.2012 7:29:47
Tak nafoukaný pečivo se povedlo - opravdu blbuvzdorné. Jen jsem si vzala ty nejmenší vykrajovátka a trvalo mi to šíleně dlouho - bylo toho asi 5 plechů...
Letos jsem s pečením skončila. Dárky stále nemám pohromadě a začínám šílet. Martin má do toho ještě narozeniny a nějaký závody s Judem, takže celý víkend v pr... Mám pocit, že toho mám pro děti strašně málo. Elí - panenka, kukla na lyže, noční košile, knížka. Martin - kukla na lyže, knížka, karty Uno. Musím splašit ještě něco, ale Martin si vymyslel brejle a šnorchl - tak jsem zvědavá, kde to budu teď v prosinci shánět. Jo a ještě dostanou novou hru do nintenda. Babičce a švagrový jsem dárky pro děti vymyslela - activity a ty hry od mindoku - jsem na ně zvědavá...
Hospodu s Vámi dneska nedám - musím připravit všechno na zítřejší Martinovu oslavu s kamarády, v sobotu má to judo a navečer ještě oslavu s babičkama a v neděli přijde třást tlapkou brácha s rodinou. Uf a pak snad konečně naběhnu do obchodu a všechno pokoupím včetně náplně mrazáku, ve kterém kromě borůvek, jahod a hub není vůbec nic...~a~
12.12.2012 23:47:31
Souhlasím, tak počkáme co Ivča. Já mám od půl 4 besídku, je většinou do půl pátý - do pěti, tak potom nějak. Dohodneme hodinu během zítřka
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 19212  [Dalších 18232 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.