| Magda+Adam 6/05+Magda 3/08 | 23202 |
|
|
1.2.2006 19:47:18
Leni, já tě znám z červňátek!!! Jak roste Tomášek (pamatuju si dobře jméno tvého andílka?). My máme v Ledči chatu (teda chata je naše, ale od jara do podzimu jsou tam nonstop Petrovo rodiče-mimochodem bydlí v Ledči, ale musí tam být:-(((((() , ale teď přes zimu tam moc nejezdíme...jestli tam budeme vůbec jezdit, protože Petr je na ně už tak dost naštvanej, atd. Kde bydlíš v Ledči?
|
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
1.2.2006 14:37:48
Tak to je mazec!!! Taky jsem byla na 7. S jediným kloučkem, který se ten den narodil. Tak ty jsi byla asi vedle na pokoji s tou starší doktorkou,ne? Ale vůbec si tě teď nemůžu vybavit. No, možná... Dlouhý vlnitý vlasy a asi jsi o dost mladší, než já. Mě je 31. Že jo?? Byla jsem ze všeho nějak dost vyjukaná, takže všechno okolo mě nějak míjelo. A teď mě ještě napadlo: Že já jsem ti sebrala žínku na koupání?
|
| lenkalienka | 22043 |
|
|
31.1.2006 21:04:32
Ahoj Magdi,mám stejně staré dítě, ale bydlíme v Ledči.Až bude hezčí počasí občas bychom do Brodu zajeli. Často přes Brod jezdíme do Polné.Napiš a nějak se domluvíme.
Lenka |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
30.1.2006 22:03:25
no konečně se taky zase někdo ozvete :o)))) ... (já mám zrovna co říkat, co? :o)))
Justi ... to by byla sranda, kdybysme ležely i na stejným pokoji :o))) my byly na "7" (myslím ... až úplně vzadu u terasy) ... co vy? Žeri ... a další mateřskou už nestihneš?? :o)) |
| Magda+Adam 6/05+Magda 3/08 | 23202 |
|
|
30.1.2006 20:15:58
Ahoj holky, před časem jsem tu byla, ale bylo tu mrtvo. Koukám, že se to tu pomalu rozjíždí.
Takže.......je mi 27 (tedy 26, 27 mi bude až!!! v březnu) a máme andílka Adámka (8m). Bydlíme v Brodě (už to budou 2 roky), ale nemám tu žádnou kámošku na procházku, kafčo, nákup atd. Manžel jezdí každý den ráno do práce a vrací se kolem 17 hod., takže jsme s Adámkem sami. |
| Besmi | 15580 |
|
|
30.1.2006 16:10:06
Ahoj holky, tak u nás je dneska docela boj. Měli jsme jet do Brodu do bazénu a on je prosím rozbitej. Ondra už od rána řve jak tur, že chce do bazééééénu a Onda chce za Šííímíííkem. Asi mě z něj dneska klepne :o( Ale jinak u nás dobrý :o))
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
29.1.2006 13:19:11
Ahoj zdravím Vás, letos si opravdu užíváme sněhu. Šimonek už letos jakštakš lyžuje, takže jezdíme pořád na Vysokou. A je to opravdu paráda. Taky už pojedem s ním na hory, tak se těšíme.
Eset, Monča je úplná pohodářka, jak píšeš. To se máš. Šimonek oslavil 3. narozeniny a já na září začínám shánět práci. Ach jo. Zlatá mateřská... |
| já |
| • |
29.1.2006 13:14:08
jen tak zkouším, zase to nefunguje
|
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
27.1.2006 10:36:14
Ahoj holky!!!
Tak jsem objevila též regionální diskuzi, doteď jsem chodila jen podle narození. Eset, Zuzanka se narodila taky 1.9. v Brodě, tak jsme se tam třeba sešly. Jinak jsem byla s brodskou porodnicí taky maximálně spokojená. Mimčo je docela záhul,že? Ale lepší se to. Teď si to fakt nějaký čas užívám. Už to nejsou takový nervy jako zpočátku a mimčo zatím neběhá. Což se asi brzy změní, protože Zuzi se už přetáčí na bříško, takže už jí nemůžu nechat, kde mě napadne. Doufám, že sem brzy některá mrknete, já se sem teď budu koukat často. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
16.1.2006 16:42:40
téééda koukám, že je tady ale úúplně mrtvo ..... dodatečně přeju taky všem Všechno nejlepší a hodně štěstíčka a zdravíčka do roku 2006. :o)
tak jak se máte ženský? co dětičky? nezlobí moc? Monča je zlatíčko ... občas se sice umí pořádně vztekat, ale když se pak na ní snažim zlobit, tak hodí takovej krásnej ksichtík, že mi to ani nejde a nejradši bych jí umačkala :o)) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.