| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Náchod

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 2323  [Dalších 2103 >>]
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 12:21:17
Tak to je šikula,jak začíná jíst sám~R^
Já mám Fandu lenocha,ani si sám nepodrží flašku~l~ to Mates si ji držel sám už skoro od 6 měsíců~l~

Ulu...já nevím jestli se to takhle vyplatí~d~ nikdy jsem to nepočítala~d~
Ale třeba toaleták co kupuji a u nás je fakt spotřeba,tak stojí normálně 8 rolí 80,-kč v Tescu mají někdy akci 1+1zdarma nebo ted ho mají za 50,- kolik stojí tady u nás třeba v albertu nevím. Nebo já kupuji jedině Tesco plíny,ty tu nemají vůbec,nebo když je akce na Hagisky,což v alebertu stojej 400,- tak v tesku se poříděj při akci nejak 320 a když je dobrá akce tak i za 299.Já kupuji tyhle věci převážně hodně dopředu,jako prací prášek atd,takže myslím,že se to vyplatí.
Ano mohla bych koupit třeba toaleták tady v albertu,ten jejich a bude ještě levnější,ale já tenhle toaleták nesnesu~l~
My to máme taky asi spíše spojené jakoby s výletem. Mates se těší do Intersparu na jezdící schody a hlavně na auto jako nákupní vozík.
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 12:09:51
Už vím~;) v peze je tržnice,kde tam pouštějí jen na živnosták,několikrát jsem tam před lety byla a tam se prodává ve velkém,čím více věcí,tím je to levnější.~R^
Taky v oklí asi nic takového není~d~ zkusím to tam~R^
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 12:07:52
Holky, kubík začíná sám jíst polívky, jogurty, přesnídávky, ..... no máme to všude~w~

Markét a fakt se to vyplatí jet třeba do toho Dvora? Tam i zpět to máš cca 50km. Vždyť akce na zboží bývají i blíž v okolí. Když vezmu co se projede? Je jiná, když to třeba spojíš s výletem, nebo tak něco? Nebo se to nezdá a fakt se to vyplatí~R^
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 11:51:52
Jeee, tak to fakt netuším kde vietnamci nakupují ....~d~
to asi tahaj nějak přímo z číny ?????????? fakt netuším.
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 10:29:28
Ulu..nevíš náhodou kde nakupují větnaci? jako velkoobchod nebo tak~d~
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 9:54:29
Ulu...já to nebrala jako útok~;)
Já mám ráda výběr. V Penny se mě vůbec nelíbí,tak jako Lídl,to jsou pro mě hrozný prodejny.
Na dení nákup už jde Albert,je tam větší výběr ale prostě hyper je hyper a když jsou akce na plíny nebo na přesnidávky které se u nás jedí denně nebo mléko které se pije denně po litru,tak se zajet někam dál musí a tím se udělá i větší nákup.

Ted je dobrý to,že Tesco je i ve Dvoře a je to tam vedený jako menší hyper,takže akce jsou stejný jako v HK,už tak často do HK nejezdíme~j~
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 9:37:55
Markét oblečení mi je docela jasný, tady se fakt nedá nic kloudnýho koupit! A hlavně já mám většinu oblečení od mýho taťky. Když potřebuju něco "lepšího" tak jedu do HK, ale to je tak 1-2x ročně, že si uděláme s kamarádkou dámskou jízdu. Spíš jsem myslela potraviny nebo drogerku. jet třeba kvůli akci prášku až do HK, nebo Pardubek .... Ale nikomu to nevymlouvám, nebo neberu, jen jsem se zeptala~;) .... Nikdy jsem to nepočítala jestli se to vyplatí. Já jezdím 1x týdně na větší nákup buď do Nováče nebo Náchoda (ale to beru cestou, když jedu k našim) a nakoupím vše co potřebuju. Já jsem na ženskou asi exot-nakupování mě moc nebere~t~ ty davy lidí ....~:( Tak to neberte že bych na vás útočila, to fakt neeee, jen jsem se zeptala~;)
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 8:06:52
tepláků moc velký výběr neměli a wolf tepláky jsem nenašla,3/4 nevím na ty jsem nekoukala,ale určitě nějaký budou mít.
Já 3/4 objednám z internetu. budu jich mít povícero i na Fnadu tak snad ukecám i slevičku.~k~
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 59199
13.4.2010 8:03:13
Market mají teda v tom Náchodě wolf tepláky a tříčtvrtáky?
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 59199
13.4.2010 8:02:42
hojka jen na skok jedem na kontrolu s ledvinou snad je vše ok..

Ulu já jezdím furt na nákup do Dvora HK někdy i Náchod včera sme byli v Pardubicích nám je to tak nějak jedno kolik se projede :-)

Market sunar neměli

Já potřebuju žehlit a něco balit ve čt vyrážíme už se děsně těšíme snad děti nelehnou

Estrel teda si ty nemoci užíváte~a~

Tak já jdu nebo to zase nestihnu ~3~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 2323  [Dalších 2103 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.