| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 | 
| 
 | 
 4.11.2009 11:22:14 
Ahoj,taky nikam nechodíme a ani k babičkám nejezdíme.Nikolka si to moc přála abych se na ní šla podívat tak jsem trochu váhala,ale nikam jsem nešla. 
Těšila se,že pujde dnes na kroužek,ale v noci měla horečku tak brečela a říkala"maminko já se bojím,že budu nemocná" Celé dopoledne leží v peřinách a kouká na pohádky nebo chrupe   jen se bojím aby bacil neskočil na Emu.Stačí,že má rýmu a celou noc chrčí.Já užjsem si dala obídek a jdu se konečně převléknout ![]()  | 
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 | 
| 
 | 
 3.11.2009 20:01:43 
Ahojky RoNi, my jsme teda do šestinedělí s Michalkou nešli ani do obchoďáku a prostě nikam kde bylo hodně lidí. Max. na návštěvy k babičkám. I když se říká, že tyhle prťata mají větší a silnější imunitu asi bych s ní nikam nešla zvlašť teď když zase řádí chřipky. 
My byly dnes v Lukavici u Žamberka za holčičkama, počasí šílené, naštěstí holky krásně spinkaly doma a tak jsme měly čas i na kafíčko a pokec ![]() Doufám, že se nám počasí nějak umoudří, mějte se moc hezky ![]()  | 
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 | 
| 
 | 
 3.11.2009 8:48:46 
Ahoj,tak u nás to vypadá na růstový spurt.Ema přes den skoro nespí a pořád se jen kojí. Nikolka to naštěstí chápe 
  Jen mě dnes přemlouvala abych se dnes šla s Emičkou podívat jak tancuje.Nevím:-/myslím si,že Ema je ještě malá abych jí brala mezi tolik dětí. | 
| Jančava | 42825 | 
| 
 | 
 2.11.2009 7:33:21 
Ahoj všem,je fajn,že jste si víkend pěkně užili 
 My moc né,malá je nemocná,o víkendu měla teploty,tak dnes odpoledne jdeme k doktorce,pořád kašle a je to čím dál horší.Tak hezký den všem,i když venku to vypadá hrozně![]()  Ahoj Jana.![]()  | 
| 
 | 
 1.11.2009 19:01:09 
Ahojky všem, Jani my budeme chodit zatím do Jáji, tam je to celkem fajn a navíc tam chodí i sestřenka a v lednu to zkusíme znova.  
Jasně Romčo, brzo se zase ozvi a vlož nám sem nějakou fotečku, ráda se koukám na fotečky miminek ![]() Jinak mi jsme si užili fajn víkend akorát mohlo být trochu tepleji, no je znát, že je tu podzim a blíží se zima. Mějte se všichni moc fajn ![]()  | 
| Jančava | 42825 | 
| 
 | 
 31.10.2009 9:08:55 
Ahoj všem,Bartomisko,neboj už brzy se taky dočkáš 
![]()  Už víte co to má být,jestli holčička nebo chlapeček?Syssi,do Déčka se musí člověk hlásit hned na začátku,jinak nemá moc šanci,ale někdy se to v pololetí uvolní,když to někoho přestane bavit,tak třeba budete mít štěstí. Jinak je Jája a ještě jeden klub pro maminky,jsou tam věřící i nevěřící maminy a je to tam prima,neboj se žádné modlení se tam nekoná,jen je znát,že to jsou věřící holky,žádné drbání,pomlouvání,jen prima pokec.Pokud by si chtěla,zjistila bych ti ,kdy to je,který den,možná je to každý den dopoledne,nevím,já už tam chodit nepotřebuju,malá je ve školce,tak bych to ani nestihla chodit tam sama,.musím vařit...Romčo,tak jak to zvládáš?Ukaž se taky mezi námi.Jinak všem přeju hezký den.![]() ![]()  | 
| 
 | 
 30.10.2009 20:54:05 
Ahojky, my dnes měly pracovní den, jsem KO, ale o víkendu si to vynahradíme. V sobotu jdeme na oslavu a celou neděli budeme u našich v Sopotnici a budeme lenošit  
![]() Všem krásný a hlavně pohodový výkend ![]()  | 
| bartomiska + Jituška 01/10 | 96866 | 
| 
 | 
 30.10.2009 14:15:07 
RoNiko, veliká gratulace ke krásné holčičce  
  Už se taky těším! | 
| 
 | 
 28.10.2009 18:29:25 
Ahojky koukám, ýe jsem toho hodně prošvihla  
  RoNi holčičky jsou moc krásné, docela ti věřím, že občas nevíš kde ti hlava stojí. U nás je vše při starém s Michalkou je to pohodička dá se s ní už ledacos stihnout. Teď děláme na zahradě, příprava na zimu   O víkendu nás čeká oslava, sestřenak slaví 30-tiny a tak jsme pozvaní. Já jsem se chtěla s Michalkou přihlásit do Déčka na Lumpíky, ale už nás nevzali mají plno, máme to zkusit až v lednu tak uvidíme. Na zimu bych ráda něco sehnala abychom se nenudily. Jinak když je čas a tatínek pohlídá zajdu si zacvičit. Dárky na Vánoce ještě nemám a po pravdě jsem nad nimi ještě moc nepřemýšlela. Michalce chceme koupit kočárek pro panenky a my si koupíme jídelní stůl do kuchyně a židle a bude asi po dárkách   zítra jedeme do Sopotnice je tam burza věcí pro děti, tak se tam zajdeme mrknout. Mějte se moc krásně. RoNi užívejte si miminka, Jani pohodové dny ![]()  | 
| Jančava | 42825 | 
| 
 | 
 27.10.2009 19:08:30 
Ahoj,Romčo,holky jsou kouzelné 
 Emička k zulíbání,je pěkně baculatá![]()  No a s tím zlobením,určitě už pomaloučku žárlí,že tě nemá úplně celou pro sebe,ale musí se dělit ale přešlo to u všem dětí,přejde to i u vás,musíš vydržet,holky trochu povyrostou a budou si spolu pěkně hrát,uvidíš![]()  Tak se měj hezky,jsi hodná,že jsi si udělala na nás čas a brzy se zase ozvi.![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.