| Jančava | 42825 |
|
|
27.11.2009 9:26:39
Ahoj,Romčo ono ze začátku je to fofr,ale až Emička trošičku povyroste,bude to fajn,holky si pohrajou,poperou,ale aspon si trochu odpočineš
Tak přeju klidný ,odpočinkový víkend Pá všem Jana.![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
27.11.2009 0:42:47
Nějakou fotečku najdu a vložím
jednu vám vložím hned zítra teda dnes (doufám) podařilo se mi vyfotit Nikolku jak se tváří u přebalování pokakané Emušky![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
27.11.2009 0:37:10
Ahoj, já bych moc ráda napsala, ale bohužel nestíhám:-( Teď jsem konečně uklidila,připravila jídlo na zítra a pujdu si dát sprchu.Když se neprobudí Emuše tak si vlezu na chvilku do peřin,ale už se vrtí tak čekám,že do hodinky se probudí. My se teď snažíme naučit Nikolku chodit dřív spinkat
Ema večer nemůže usnout když tu Nikolka líta a pokřikuje![]() Dárky ještě nemám,ale už vím kde co maj.A úklid mi může ... každý den uklízím tak si myslím,že není potřeba se před vánocema honit ještě víc. Okna máme jen střešní a bydlíme přímo u kotelny takže to ani nemá smysl je umývat ![]() Fotečku bych ráda vložila,ale moc nefotím tak ani není pořádně co vkládat. |
| Jančava | 42825 |
|
|
26.11.2009 19:57:31
Syssi,ona si to každá škola dělá,jak sama chce
Masarykova škola,je jedna z mála,která nemá skoro žádné vyjímky,ta druhá škola má dost ředitelských volných dní,ta naše měla snad za docházky Anetky jen jednou a to už fakt muselo být Mě je to celkem jedno,ale těm dětem to je potom líto,že musí do školy,když jejich spolužáci z jiné školy jsou doma,myslím si,že si takto ta škola ubírá žáky,protože si rodiče potom vyberou jinou školu,dětičky je k tomu donutí,protože pro ně je to jako velká nevýhoda No jiak nic jsem snad ani nechtěla,tak přeju hezký večer.![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
26.11.2009 12:38:30
Ahojky Jani, to je zvláštní my byi o víkendu u známých a jejich dcera chodí na gympl a říkala, že je každý den počátají a když jich bude, bohužel nevím kolik tak, že vyhlásí chřipkové prázdniny. Rozdělení do jiných tříd podle mě není řešení, to se ta chřipka bude šířit stejně.
Mě je dnes celkem fajn, byly jsme dopoledne venku zašly jsme si k tatínkovi do práce pro auto a odpoleko jedeme k sestřence na návstěvu. Má Kubíčka skoro stejně starého jako je Michalka tak si děti pohrajou a my poklábosíme. Jinak včera se u nás stavovali naši vezli dědovi něco do nemocnice a tak nám ten den hezky utekl ))Tak se mějte moc krásně a nabírejte nové síly ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
26.11.2009 8:03:56
Ahoj,ve třídě jich více jak polovina chybí,tak jsem si myslela,že by jim dali prázdniny-chřipkové,ale prý pokud jich bude ještě méně,budou roztrkáni do jiných tříd
No,už aby byl pátek,tento týden toho mám dost,jsem už od včerejška dost utahaná,dnes malá do školky nejde,protože jsem objednaná k zubaři na dvanáctou hodinu a to by ji neměl kdo vyzvednout ze školky,tak mi bude hlídat mamka,ale ta už do té školky moc nedojde,tak jsem malou nechala doma,aspon si odpočineme,i malá byla včera hrozně unavená.No tak pěkný den přeju,zatím ahoj.![]() |
|
|
25.11.2009 12:27:12
Ahojky Jani, já okna myla taky asi před měsícem, ale zdají se mi šíleně špinavé a ze vnitř samozřejmě umatlané od Michalky a tak je jen trochu přetřu.
No jo to je jasné, do školy se musí Ještě nevyhlásili hřipkové prázdniny? Dokud se trochu neochladí tak to bude řádit.My máme pradědu v RK v nemocnici a tam už jsou návštěvy zakázané. Užíj si návštěvu a brozo čauky Romčo i my jsme zvědavé na mimi ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
25.11.2009 9:01:45
Ahoj Syssi,no já ani nevím co je předvánoční shon
já to totiž taky nepřeháním,navíc si vše koupím dost dopředu,protože nesnáším davy lidí a pak už jen pozvolna upeču,zabalím dárečky a je to. Zhruba do konce listopadu si všechno pečlivěji omeju-skříně apod.,no a pak už jen piklidím,tak jako každý týden,jenom,jak píšeš okna a záclony,jenomže já je dělala někdy před měsícem a ani mě nehne ,abych je dělala znova zafouká vítr a je to znovu špinavé,bydlíme u silnice.Samozřejmě,že tchýni tvrdím,že jsem je ted domyla![]() protože ona je zvyklá je mýt tak tři dni před vánoci,aby se neumazaly,a myslí si,že to tak musí dělat každý tak ji to neberu Jinak,děláš dobře,že ted nikam moc nechodíte,já bych holky taky nikam nepustila,ale do školy musím a do školky malá chce,no tak jen trnu hrůzou,aby si zase něco nedotáhly domů.No,už mi jede návštěva,tak budu končit,měj se hezky,ahoj.Romčo,taky se někdy koukej ozvat a ukaž nám mimi Tak pá všem.![]() |
|
|
24.11.2009 19:58:01
Ahojky Jani, já to s tím úklidem beru tak nějak přiměřeně, sažím se mít uklizeno celý rok a tak jen umeju okna a vyperu záclony (už mám
. Jinak už se docela těším an pečení cukroví ![]() Já z té prasečí hřipky mám taky panickou hrůzu. Snažím se nad tím moc nepřemýšlet a moc na to nemyslet, ale po pravdě nesleduji žádné zprávy a nechodíme do velkých kolektivů lidí tzn. do nákupních center teď nechodíme ani do Jáji. Snažím se dělat každý den nějaké ovocné šťávy abychom měli vytamíny. Pořád se utěšuju tím, že je to chřipka jako každá jiná. Měj se moc hezky a jestli budeš mít mezi předvánočním shonem čas tak určitě písni pár řádečků budu se těšit ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
23.11.2009 16:48:32
Ahoj Syssi,taky máme už dárečky koupený i mám skoro vygruntováno,holky už jsou zdravý,dnes byly poprvé po nemoci ve školce a ve škole,tak se snad budou držet.Trochu mám strach z té prasečí chřipky,ale nic s tím neudělám,jen můžu doufat,že se nám to vyhne a nebo to proběhne v lehké formě.Je fajn,že jste zdraví.Mějte se hezky a brzy se zase ozvi,pá Jana.
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.