| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Svitavy

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 17072  [Dalších 16922 >>]
Libule 05/93 a 08/05 37632
19.5.2009 11:23:53
Peti a tam je co? asi zase ten dětský den u koníků? Loni tam byl taky nějak takhle v květnu.
Ne, nejedeme tam tentokrát.ALespoň to nemáme v plánu. Máme oslavu Mírových 16tin.....nějak to letí..........Vy tam jedete??
My tam už nejezdíme na koníky dlouho,jezdíme, teda manžel jezdí k známým do Radiměře, pro mě to je pohodlný, že nemusím s ním jezdit já, takže mi to vyhovuje.~f~
P+H+M+V 7103
19.5.2009 9:22:01
Jo, Libu, teď mě tak napadlo - nechystáte se náhodou v sobotu do Janova?
P+H+M+V 7103
19.5.2009 9:21:02
Ahojky! Hani, chlapeček je super, uvidíš, že o něj budou holky pečovat jak o princátko:-). Naši kluci vždycky prohlašovali, že mimina jsou hrozný a že nemají mimina rádi (měli byste slyšet ten tón, jakým to říkali) a když se začátkem dubna narodila bráchovi holčička (taky změna po 3 klucích v rodině), tak se z ní můžou po...

Libule 05/93 a 08/05 37632
18.5.2009 23:56:45
Nazdárek maminy, tak teda Hani, ty máš ale vééélký břicho! Ne, tak možná stojíš ze špatnýho úhlu, asi u tebe to je opravdu velký břicho, u mě by takhle vypadalo břicho nafouklý z větrů a to ještě za svobodna~t~.
ALe hlavně, že jste v pořádku a kluk~R^ to je taky super, zase něco nového, jako u nás holka.
Však si ho zamiluje i Verča a to budou obě chůvy panečku.
No Matýsek, já nevím, kdo ho dlouho nevidí, tak říká, že nějaké pokroky, teď už šnečí , jsou vidět. Tak vlastně u nás velký pokrok, začal si říkat na záchod... už jsem myslela, že to nepříjde nikdy. Tak doufám, že už mu to zůstane. Jinak v řeči nic moc, ale je to podšívka vyčůraná. No a příští rok uvažuju o lázních.Jinak lítá na kole (na Lopedu-se třemi koly), ve školce se mu naštěstí líbí, asi to loňský mučení (5 dní v měsíci) snad i k něčemu bylo , na zvyknutí. Teď je tam jak doma. Hlavně s jedním kámošem tam řádí, jak černá ruka.Takže zatím spokojenost. Snad bude i dál.:-)

Takže všem maminkám hlavně zdravíčko!!!!
Moňa+kluk+holka 33644
18.5.2009 20:10:02
Hani super že jste v pořádku. Prsenky mě taky dost pobavily jestli to půjde tímhle tempem dál tak před porodem z tebe bude druhá Dolly Buster ~y~~y~ A bříško vidím - u takové hubeňulky to je nepřehlédnutelné.
A klučičích oblečků by se tu vybralo určitě dost ~t~

U nás válčíme děti jsou pěkně rozjetý - babičky ve všem vyhoví ale jinak jsou hodný. Neustále se teda furt někde bouchají nebo odírají - takže stále dávám na něco studený obklady. Akorát už se vycvičili že dkyž dělaj něco co nemaj a nestane se jim něco většího tak už ani nebrečí.
Anet jezdí na kole jak šílená holky to jste fakt ještě neviděli ona se vůbec nebojí když spadne tak se občas rozbrečí a pak nasedne a jede dál povětšinou už ani nebrečí - teda jezdí po trávě na asfaltě se ještě nevybourala - naštěstí.
A práce pořád stejný takový nezáživný ale alespoň se nenudím než udělám svoji práci tak je akorát konec pracovní doby.
HankaMT 23773
18.5.2009 19:12:38
Taťka říkal, že je mu to jedno... Ale 4 ženský - otázka je, jestli by to za pár let rozdejchal, takovou přesilu ~t~ Kdyby to byla holka, tak už možná vím, co od ní čekat, takhle holt bude změna... Je pravda, že mít další holku, tak ušetříme... Hlavní je, aby mimčo bylo zdravý, ocenila bych hodný, spavý ~t~ a strašně roztomilý, aby Verča změnila názor ~t~ Já vím, jsem neskromná ~t~
RomčaF 26692
18.5.2009 18:55:34
Hani, tak na jednu stranu super, že? Taťka je spokojenej, ne? Ale co Vy budete dělat s tou růžovou záplavou ~t~~t~~t~?
HankaMT 23773
18.5.2009 18:29:08
Romčo, jj, máš pravdu, potvrdil moje tušení. No Verči, když se někdo zeptá, tak řekne, že chce štěně, tak ono to asi je jedno ~j~ A jako mě přijde, že bříško mám, to ostatní to vidí jinak ~d~

Tak si výlet užijte, určitě to bude príma, hlásí, že bude krásně, tak ať vám to hezky vyjde... A pak určitě nahoď nějaký fotečky!
RomčaF 26692
18.5.2009 13:06:43
Ahoj Hani, tak to jsem zvědavá, ale tipuju chlapečka ~:-D nebo se pletu?
Včera jsem byla u kamarádky, má termín jako ty v září a je taky taková drobná a s bříškem to má tak nastejno ~;), taky skoro žádný ~t~

My jsme pořád venku, už máme hotovou terasu, teď chodníky okolo baráku, teď nás čeká ještě dodělat nájezd a pak se vrhnem na hlínu ~;), a pak už se budu hrabat v záhonkách.

Dneska jdu konečně ke kadeřnici, tak už se moc těším, mám to hrozně přerostlý a už z toho nejde nic učesat.
A ve středu jedem s klukama na výlet vlakem ke kamarádce, do Prahy do ZOO, pak přespíme u ní v Kolíně a druhý den hurá domů, Dáda už se hrozně těší, tak doufám, že nám bude přát počasí a hlavně, že to maminka zvládne ~y~
HankaMT 23773
18.5.2009 12:34:06
Koukám, tady se nic neděje ~;((

Jani, jestli občas nakukuješ, tak manža říkal, že to vypadá, že u nich budou brát 2 nové síly, tak se zkus znova připomenout...

Jinak hlásím, že na kontrole vše OK, a ač mám bříško malé, tak i velikost ~p~ je OK. Zatím mám + 10 cm přes bříško a + 10 cm přes prsa ~f~ Už víme i pohlaví - no holky spokojené nebudou ~d~

Mončo, a jak u vás? Vše OK? A Libu dlouho nenapsala, jaký pokroky má Matýsek...

Přihlásili jsme holky na plavání ( aby je to někdo kdo to umí naučil ~;) ) a byly nadšený. To jsem ani nečekala, Bára měla doooost dlouhou dobu hodně velkej respekt z vody - tak jsem ráda.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 17072  [Dalších 16922 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.