| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
2.5.2009 21:17:25
Libu dík do práce se fakt těším. Budu tam relaxovat
![]() Dneska mě bolí záda ze zahrady Uff a furt tam práce neubývá ale roste to skoro samo - klasika blbej zahradník dobrý výpěstky ![]() ![]() ![]() Jen kdyby zapršelo furt lítám s konví jak blb. ![]() Jinak palec vypadá v pořádku malá modřina a mírně oteklý ale už jí to prý nebolí. |
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
1.5.2009 22:44:30
Moňo, tak ať vše klapne! a ať se ti v práci líbí a děti to určitě zvládnou, hlavně ať moc nemarodí.
Když byl Míra malej, tak mu můj bývalý švagr taky zabouchl prst do dveří u auta a má vše ok..... ![]() |
| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
1.5.2009 20:32:17
Všem oslavencům vše nej nej nej nej a i květnovým už radši dopředu taky vše nej.
Svůdni teda ouška tak ať je malá brzo v pořádku. Já se jdu napůl pochlubit a napůl postěžovat - končí mi leháro a od pondělka se zapojuji do pracovního procesu. Tak nám držte palce ať se co nejdříve srovnáme - já v práci a děti s tím že nebudu doma. Zatím je teda budou babičky vyzvedávat poobědě ale od září půjdou taky na plnej úvazek - Zdenda do družiny ve škole a malá bude ve školce. Teda pokud se něco nezmění. Jo a malá si včera přibouchla do dveří u auta paleček ufff - okamžitě oteklý dali jsem studenej obklad a vypadá to dobře - trochu to splasklo a z jedný strany má modřinu, ale palec používá a nestěžuje si - jen když jí na to šáhnu tak snad to bude dobrý. |
| svudnajana+Adélka04+Pavlík07 | 38791 |
|
|
1.5.2009 9:19:52
Všechny Vás po dlouhé době zdravím..
Oslavencům opožděně přeji vše nej ne,hlavně zdravíčko a štěstíčko ![]() ![]() V poslední době sjem furt v práci,jestli to nebude tí,že jsem už na částečnej a nemůžu si vymýšlet kdy půjdu a kdy ne ![]() Jinak jsme celá rodina nějaká nachcípaná,ale ještě to jde,teda až na Adélu,ta je na tom chuděra nejhůř,ta měla od pondělí vysoké teploty,poslední dny až 40,2 v úterý jsme byli u dr,to nic nenašla,tak jsme říkali,to bude zase ta její tří denní viroza jak ona mívá,jenže teploty šly spíš nahoru než dolů,tak jsme včera mazali na KO a od tama na ušní a Adéla má píchané obě uši a silný zánět středního ucha,tak máme antibiotika a na KO za týden pokud bude vše v pořádku...akorát ji teda nic z oušek neteče,tak snad to bude dobrý a nebudeme muset píchat znova....Ale byla statečná,sice brečela,ale držela u obou oušek... Dneska je zatím bez teploty,tak uvidíme co bude dál..... |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
30.4.2009 21:53:43
VŠEM DUBNOVÝM OSLAVENCŮM PŘEJEME OPOŽDĚNĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ
![]() VŠEM KVĚTNOVNÝM OSLAVENCŮM DOPŘEDU VŠECHNO NEJLEPŠÍ ![]() My razíme zítra na prodloužený víkend směr Lednice, Valtice, Mikulov, Pálava. Adámek je u babičky a dědy až do neděle! Snad se nám vydaří počasí a vše bude ![]() Přeji všem KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ A NEZAPOMEŇTE NA POLÍBENÍ POD ROZKVETLOU TŘEŠNÍ ![]() |
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
30.4.2009 10:51:31
Opožděně všem holčičkám jen to nejlepší k narozeninám!
![]() ![]() |
| minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 | 30233 |
|
|
30.4.2009 9:24:47
Ahoj,taky přejeme opožděně holkám k narozeninám a Marečkovi k svátku vše nejlepší.
Já teď nějak nestíhám, dodělávaj nám kuchyň. Navíc malou kojím po hodině,takže toho moc neudělám. Naštěstí už máme zahojený pupíček. Včera jsme byli v poradně,tak máme 2800g a 49 cm.Je to sice málo, ale hlavně, že přibíráme. Hani, taky blahopřejeme k dobrým výsledkům trip. testu. |
| HankaMT | 23773 |
|
|
27.4.2009 6:40:43
Holky děkují za přání
![]() Dodatečně přejeme vše nejlepší Markovi k svátku a Markétce k pátým narozeninám hodně štěstí, zdraví, pěkné dárečky a hodně kamarádek ve školce ![]() |
| RomčaF | 26692 |
|
|
26.4.2009 21:08:20
Markétce, Barunce a Verunce přejeme všechno nejlepší k 5. narozeninám
![]() a díky za další pochvalu, jo, děda byl fakt nadšenej, bylo to na něm vidět, že ho to těší, on už moc nechodí, nemluví, je na to dost zle, ale tohle ho potěšilo, tak jsem měla hroznou radost ![]() |
| HankaMT | 23773 |
|
|
26.4.2009 17:24:20
Romčo, jsi fakt šikula
![]() Jen se chlub, však máš čím, děda bude určo nadšenej. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.