| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Svitavy

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 17072  [Dalších 17012 >>]
Moňa+kluk+holka 33644
14.8.2009 8:10:41
Libul přijď na šťastné ženy :-)
Libule 05/93 a 08/05 37632
14.8.2009 8:05:27
no tak to vidíte, ještě že je tu Monča....já bych je honila kdovíkam...a úplně jsem zapomněla na tato krásná místa ~f~
Moňa+kluk+holka 33644
14.8.2009 7:55:57
ano je to kousek cca 10 Km pokud nebudete chtít zajíždět tak vaří i v restauraci na zámku v Nových hradech.

veškeré info najdeš na těch stránkách www.mastale.cz - doporučuju kompletně prostudovat a přeji krásnou dovolenou v našem okolí
alena26 32493
13.8.2009 22:04:03
Holky diky moc, vse mam zapsane!:-) Jeste se zeptam Nove hrady je teda asi zamek a blizko nej si muzem zajet na obed Na skalkach v Budislavi,ju?:-)
Moňa+kluk+holka 33644
13.8.2009 21:13:23
Nové hrady - zámek mi to vypadlo
Jo a Na skalách mají dětské krmící židličky
Moňa+kluk+holka 33644
13.8.2009 21:11:48
přímo v Poličce v Muzeu je výstava o večerníčkách http://www.policka.org/detail/3000/kultura/mestske-muzeum-a-galerie/JAK-SE-RODI-VECERNICKY/

dále pak Toulovcovy maštale - s kočárkem se dá dojít až ke "hradu" - krásná procházka v lese www.mastale.cz jde spojit s výstupem na rozhledny - Toulovcova, Borůvka a Terezka a Nové hrady oběd doporučujeme Na Skalách v Budislavi byli jsme teď v neděli a báječná rajská omáčka s kolínkama a hovězím masem.

A ještě hrad Svojanov.

třeba si ještě na něco vzpomenu :-D
Libule 05/93 a 08/05 37632
13.8.2009 11:07:46
ahoj, tak mě napadá zatím jen buď Zvole u Pernštejna - Šiklův Mlýn, jeto něco přes 20km.
anebo, ale to je dál Veselý kopec.....to je ale tak 50km.
Snad někdo poradí něco lepšího. Pěknou dovolenou.
alena26 32493
12.8.2009 10:06:27
Nemáte prosím nějaké tipy na výletky v okrese Svitavy poblíž POličky? Budem ubytováni tady http://www.napodkove.hotel-cz.com/. Máme skoro čtyřletého a devitiměsičního kluka
KrtekH,Ter7.1.06 8825
14.7.2009 22:11:24
ahoj holky,
po dlouhé době jsem tu na skok.
Moc se omlouvám, že jsem vůbec nepřispívala, pokusila jsem se dočíst, ale vše se nedalo, i když to tu moc nežije. to je pravda.

chcípnul nám počítač - naštěstí jsem měla asi vnuknutí, tak jsem začala zálohovat data a skoro vše jsem zachránila (jen poštu jsem teda nestihla, tu mám v prd...li včetně uložených hesel v outlooku, to jsem ztratila, ale čert to vem).. Takže jsme museli vyměnit disk v PC tak snad ještě chvíli vydrží.

Byli jsme v květnu na ketu (umělé - přenos zmrzlíků) a bohužel se nepovedlo, takže jsme se rozhodli, že pojedeme na dovolenou - takže jsme se minulý týden vrátili ze super dovolené z Řecka. Byli jsme s manžou poprvé u moře (a vlastně nějaká druhá pořádná dovolená spolu), jeli jsme i s Terezkou a bylo to úžasné. Jela bych znova (ale jak to provést a přitom nekrást, že?...), jen ¨Terezka se projevila opravdu jako náš nejedlík a kdybych nevzala pro "jistotu" i sunar a flašku, tak jsme ji měli celý den o hladu, nesnědla opravdu téměř nic (dokonce ani sladké, které jsem ji cpala, aby snědla alespoň něco). Takže to bylo trošku psycho (po návratu měla z normálního jídla průjem jak si odvykla jíst, potvora jedna). Jídlo jsme měli polopenzi formou bufetu (mňam úžasné jídlo) a na obědy jsme si vždy něco koupili, nebo jsme chodili do místní vyhlášené taverny - mňam.

No a teď máme v plánu ještě jedno IVF. Rozhodli jsme se, že to prostě zkusíme naposledy. Pokud by se nepovedlo - necháme to být a bude Terezka jedináček, ale moc rádi bychom jí sourozenečka pořídili, protože to potřebuje jako sůl.

Jooo a přijali nás do školky, hurááá. Bylo to trošku psycho, jelikož nás nechtěli vzít, že je ještě "malá", berou nejvíc přeškoláky a pak děti, co jdou maminky do práce, já ještě nejdu, když chceme teď o prázdninách jít na umělé opl., tak je mi fakt proti srsti někde slibovat, že nastoupím a pak kdybych byla těhotná to zase rušit, tak počkáme až po IVF. No ale nakonec v jedné školce nás p.ředitelka vezme, jsem si oddechla.

Takže tož něco o nás, já vím, nejdřív se tu neukáže měsíce a pak takový román, ale vy mě už znáte ;o) že????

tak ahoj H

PS: omlouvám se,že nereaguji na vaše příspěvky, manžel už významně pomrkává, že musí na net. chi chi tak čau
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
14.7.2009 17:06:59
~:-D Aha, tak to jsem to blbě pochopila ~:-D
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 17072  [Dalších 17012 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.