| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 425  [Dalších 65 >>]
Lucka
  • 
15.7.2005 6:39:00

EvčaK 19866
9.7.2005 11:03:38
Tak hledám někoho na občasné hlídání mých ratolestí už akutně. Je mi jedno, jestli to bude student/ka, žena na MD...... Jen to musí být silná osobnost, umět to s dětmi a mít dost energie:-)))

Napište mi na E-mail - je funkční.
EvčaK 19866
25.6.2005 12:04:52
Nevíte o nějaké starší čiperné paní na občasnou výpomoc v domácnosti (současně s hlídáním 10měsíčního čipery)? Zpočátku bych chtěla na pár hodinak v týdnu a postupně častěji.

Jinak zájem o seznamování stále trvá:-)))
EvčaK 19866
9.6.2005 22:26:01
Tery, jestli se sem odněkud mrkneš - já Ti posílala SMS po Tvém mailu. Ale nevím, jestli na správné číslo. Když tak se znovu ozvi. Ale ještě to zkusím.
EvčaK 19866
2.6.2005 10:47:25
Ahoj Blanenšťačky! Znalých internet a Rodinu je nás tu dost, jak tak koukám. Tak že bychom se mohly třeba více seznámit, máte-li zájem.

Už jsem sem o nás něco psala, ale to neva - doufám. Mám kloučky 3,5 a 9 měsíců. Naše poznávací znamení je, že oba jsou neposedové a starší neposlucha. Bydlíme na Severu, tak nás možná někdo od vidění znáte. Já jsme cholerka, tak se nedáme moc přehlédnout:-)) Manžel z Blanska pochází. Já z vesnice ne cestě mezi Tišnovem a Kuřimem. Tady jsme bydleli 4 roky po svatbě. Je to už 5 let zpátky. Teď tu jsme od března už natrvalo.

Blansko je nádherný město. Nevíte náhodou, jestli je tu ještě nějaké jiné knihkupectví než ta dvě na městě? Nebo dokonce atikvariát? Zatím jsme tu nic nenašla.

Případné další dotazy ráda zodpovím. Ráda se dozvím o ostatních, které se chtějí seznámit.

Evča
falmarka 15744
19.5.2005 21:47:59
Zdravím po dlouhé době jsem zase zabrousila na Blanskou diskuzi. Evi cvičení na poliklinice můžu vřele doporučit, taky chodím. Je to fajn. Teď od pondělka začíná i to cvičení od charity.
teres+2 10668
3.5.2005 14:15:30
No tady je teda najednou lidu. Před pár měsíci nikde nikdo a teď se tu roztrh pytel :-))) A to je jen dobře.
Hlásím že my jsme taky z Blanska, občas sice trávíme nějaký ten den v Praze, ale teď už jsme opět více v tom našem kraji :-))
Lenka
  • 
24.4.2005 8:15:54
Evi, cvičení a plavání je na blanenské poliklinice v rehabilitačním centru každé úterý odpoledne. Je to hodina - půl na suchu, půl ve vodě. Je to moc prima. Musíš se tam ale jít přihlásit osobně, oni ti tam vysvětlí co a jak. A moc dobrou věc pořádá oblastní charita v Blansku - soubor přednášek se cvičením. vedla to por. asistentka Opluštilová z Boskovic. Moc jsme toho nenacvičili (hlavně jsme skákali na balonech), ale dozvěděli jsme se spoustu zajímavých věcí o těhotenství, porodu, šestinedělí, kojení... Prima, je, že se můžeš zeptat na všechno, co ti leží v hlavě. Vřele doporučuju! Pokud jsi u VZP, stojí to 300,- za celý kurz, některé pojišťovny to i proplácejí. Ať se daří tobě i miminku :)
odpad 28509
23.4.2005 22:40:42
Ahoj.Píši hodně pozdě,ale chtěla jsem se zeptat něco ohledně cvičení v Blansku.Díky za odpověď.Eva.Jsem v 15 týdnu těhotenství a jsem 12 km od Blanska.Můj e-mail je eva.peterkova@fnusa.cz
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 425  [Dalších 65 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.