Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka a holky 07/03+07/06 | 12926 |
|
|
19.6.2008 11:31:43
A ke komu Peťo do té dětské chodíte? Jste spokojení s přístupem a tak vůbec?
|
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
19.6.2008 8:58:39
Hani, s měřením toho tlaku neporadím - s tím zkušenosti nemám
na oční chodíme do Dětské nemocnice |
| Hanka a holky 07/03+07/06 | 12926 |
|
|
18.6.2008 22:04:06
Ahojte maminky, hledám pro 5-ti letou dcerku očního lékaře, má mimo jiné jít i na měření očního tlaku, tak bych byla ráda, kdyby měl bezkontaktní tonometr.Poradíte nějakého šikovného lékaře/lékařku, nebo pokud máte zkušenosti s běžným měřením očního tlaku u dětí, písněte mi prosím nějaké informace, jak to probíhá, jak to dítě snáší atd. Díky moc
|
| Valleria | 82981 |
|
|
11.6.2008 13:54:28
Zdravím všechny maminky,já sama jsem maminou 3-měs.synka Kristiána a s ostatníma maminama jsme se domluvili na focení našich sluníček.Jestli se k nám chcete přidat stačí když napíšete na valerie.tomaskova@seznam.cz jedná se o takové starodávné fotky,koukněte se na www.netradicni-fotografie.cz jsem s tou paní fotografkou domluvená,že by přijela třeba i do našeho města, zvažte a kdyžtak napiště
jinak přeji krásný den![]() |
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
10.6.2008 12:40:58
Ahojky holky....venku je překrásně (škoda že poslední den jak hlásí tu změnu od středy) Maličký mi zrovinka usnul, tak píšu konečně pár řádků... neb už nevydržím dlouho sedět u PC a jelikož máme přestěhovaný celý obyvací pokoj už to nejde psát z gauče jako dřív. Už pravidelně jezdím na RHB, cvičení, nahřívání i elektroléčbu. Nosím pás bederní a nahřívám si levou stranu na zádech jako o život, takže je mi už daleko líp a už druhý den chodím na delší procházky s maličkým. Malá jela do Hradce Králové do neděle k prababičce a já se snažím vše dohnat. Co nejde moc dobře s ní a taky odpočívat, což taky s ní moc dobře nejde. Maličký roste jako o život, ale stále se jen kulí zvedá pomalu na kolínka a na bříšku se otáčí do hodina a plazí, ale lezení a samostatné sezení vidím v nedohlednu. Ale papání jé to nám chutná, jí vše a co mu nechutná ani to se dle jeho výrazů nesmí vyhodit, ikdyž je každé polknutí utrpení, ale kdybych to měla odnést-zboří panelák. A jak vy se všici máte....číst se příspěvky snažím, ale občas to nestíhám. Taťka využil nepřítomnosti malé a maká a maká jako mourovanej....takže si ho moc s malým neužijeme...Tak tedy pěkný zbytek toho plánovaného deštivého týdne a pokusím se číst pravidelněji hojky holky
|
| Bberi | 40972 |
|
|
7.6.2008 17:23:31
Pokud nevíte,kam s dětma zajít(a že toho v Brně zas tak moc není),doporučuji kavárnu Nika na Šumavské 17-je tam dětský koutek i letní zahrádka.Byly jsme tam s kamoškou a super,nikdo tam nebyl,tak se mi to zdá škoda.
|
| Ferdulka | 10415 |
|
|
6.6.2008 8:30:44
Katko,
mé dceři se taky zoubky začaly měnit v 5 letech,říkala zubařka,že je to sice brzo,ale proti přírodě nic nenaděláme a to měla zoubky taky až od 9 měsíců. Teď je jí 9 let a když jsme byli na ortodoncii,nejdřív viděl pan dr.rentgen dcery a když jsme vešli,řekl,že čekal starší slečnu,prostě chrup má vyzrálejší než by měla mít,roste a vypadává jí vše dřív doteď... |
| Katka + Marek1/03 a Saša2/06 | 32995 |
|
|
6.6.2008 8:03:29
Ahoj, omlouvám se, že Vám sem lezu. Ale chci se zeptat zda je možné, že se pětiletému synovi lehce kývou dva horní přední zuby(asi před měsícem jsem byla u zubařky s tím, že se mu kýve jeden-řekla mi, že mu ještě druhý zub neroste(první prý rostou dolní), že je možné, že se kdysi do zubu praštil a teď mu odumírá) a dneska jsem si všimla, že i ten druhý.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli je možné, že první rostou horní? Ale přijde mi, že kdyby to byly druhé zuby, jestli to není brzy, první mléčný se mu prořízl v 10ti měsících. Díky Katka |
| janinkaa74 | 77608 |
|
4.6.2008 16:37:46
Ahojky maminky,
jsem maminka dvouměsíční holčičky a ráda bych našla nějakou maminku se kterou bych mohla vyrazit na procházku po okolí. |
| janinkaa74 | 77608 |
|
4.6.2008 16:36:48
Ahojky maminky,
jsem maminka dvouměsíční holčičky a ráda bych našla nějakou maminku se kterou bych mohla vyrazit na procházku po okolí. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.