| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 11626  [Dalších 10306 >>]
Petra & kluci 30303
28.5.2008 20:56:08
Bonie - tak to nevím, proč vám říkali týden - ta kámoška, co byla v Novým Městě, tak tam jeden den přijeli, dělali předoperační vyšetření, pak jeden den operace a další den šl domů

a švagrová v tom Brně - předoperač.vyš. měli udělaný předem, takže ho tam jen ráno odvezli a večer jeli domů - oni jim řekli, že pokud jsou v dosahu těch 25km, tak je klidně pustí - stejně říkala švagrová, že kdyby něco, tak by sanitku nevolala a odvezla by ho tam sama (v noci bývají cesty volný, tak než někde čekat na sanitku). tak se na to zkus poptat - že byste byli na noc v Brně, tak jestli by vás nepustili domů
Bonie+2 28460
28.5.2008 18:26:46
No my budem stejně u matky v Brně skus se zeptat jak dosáhli toho, že je pustili ambulantně. My tam s ním třeba jeden den a jednu noc zvládnem, ale oni vyhrožovaly, že tam bude týden a toí nevim jak budem s kojením zvládat se střídat s manželem;((
Petra & kluci 30303
28.5.2008 12:18:53
Bonie, s tím spaním v nemocnici - nevím nevím - kámoška byla s malou v nemocnici (v Brně) v době, kdy ji ještě kojila a stejně ji tam nenechali spát a na noc musela na ubytovnu
ale někde jsem četla, že s dítětem do 6ti let by ti měli umožnit pobyt v nemocnici a ještě zadarmo

ted byla sestra od kámošky s malou na trhání mandle - byli v Novým Městě a nemohla si to vynachválit - měli sami pro sebe pokoj - a byla tam s ní celej den i noc

synovec byl na trhání v Brně v dětské nem. - a švagrová mu to nechala udělat ambulantně - ráno nástup a večer si ho vyzvedli - prý to jde domluvit, pokud bydlíš snad v dosahu 25 km od nemocnice /dál prý by sanitka nejela, kdyby byly nějaké komplikace/.
Bonie+2 28460
28.5.2008 11:50:05
Ahojky holky! Vím že se to tu nedávno probíralo, ale nechce se mě listovat spátky. Můžu být v dětské nemocnici z malím 24 hodin bude tam v září týden s těma mandlama a on prostě bez nás nevydrží. Musíme se u něj z manželem střídat, protože kojím, ale mě by zajímalo jestli by tam s ním mohl popřípadě spát.;((
Lena+holka 42413
26.5.2008 19:30:00
já jsem ze Žabin. Co potřebuješ poradit?
Renies 31518
26.5.2008 13:56:15
Lauro, nás na to upozorňovali a bylo to napsáno v pravidlech, které jsme dostaly na začátku kurzu. neříkám,že se mi tenhle postup líbí, ale nemůžu ani říct,že by mi to někdo tajil.
tina11 82410
26.5.2008 13:23:22
ahojky, je tu někdo ze žabin?
Laura
  • 
26.5.2008 10:21:24
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo podobnou NEPŘÍJEMNOU zkušenost s klubem PLAVÁČCi. Měli jsme s nimi hodiny plavání, na poslední dvě v daném kurzu malá onemocněla a já teď nemám možnost si tyto omluvené a hlavně zaplacené hodiny nahradit, dokud nezaplatím další kurz. Což už opravdu v plánu nemám. Takže další vychytralí podnikatelé. Nikdo vás na to dopředu neupozorní, jak jinak. Takže pokud vaše dítko občas onemocní, raději neplavte. Nestojí to za pozdější překvapení.
Bberi 40972
25.5.2008 20:00:22
ad Pavloková-ono o to docela jde,když jseš nemocná,je ti blbě a je plná čekárna a plno lidí a dr. se vykecává-fakt paráda;((

a i další výhrady mám,ale ty tady nebudu ventilovat

Já si hledám jinou dr.
Každý,jak chce.~j~
Kotrmelec 64229
25.5.2008 9:20:21
Ahoj holky,nebere některá z vás antikoncepci PRAMINO? Já mám ještě dvě balení,bohužel ze zdravotních důvodů je již nemohu brát.pokud někomu pomůže,ráda ji přenechám. Díky
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 11626  [Dalších 10306 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.