Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
28.5.2008 20:56:08
Bonie - tak to nevím, proč vám říkali týden - ta kámoška, co byla v Novým Městě, tak tam jeden den přijeli, dělali předoperační vyšetření, pak jeden den operace a další den šl domů
a švagrová v tom Brně - předoperač.vyš. měli udělaný předem, takže ho tam jen ráno odvezli a večer jeli domů - oni jim řekli, že pokud jsou v dosahu těch 25km, tak je klidně pustí - stejně říkala švagrová, že kdyby něco, tak by sanitku nevolala a odvezla by ho tam sama (v noci bývají cesty volný, tak než někde čekat na sanitku). tak se na to zkus poptat - že byste byli na noc v Brně, tak jestli by vás nepustili domů |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
28.5.2008 18:26:46
No my budem stejně u matky v Brně skus se zeptat jak dosáhli toho, že je pustili ambulantně. My tam s ním třeba jeden den a jednu noc zvládnem, ale oni vyhrožovaly, že tam bude týden a toí nevim jak budem s kojením zvládat se střídat s manželem
![]() |
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
28.5.2008 12:18:53
Bonie, s tím spaním v nemocnici - nevím nevím - kámoška byla s malou v nemocnici (v Brně) v době, kdy ji ještě kojila a stejně ji tam nenechali spát a na noc musela na ubytovnu
ale někde jsem četla, že s dítětem do 6ti let by ti měli umožnit pobyt v nemocnici a ještě zadarmo ted byla sestra od kámošky s malou na trhání mandle - byli v Novým Městě a nemohla si to vynachválit - měli sami pro sebe pokoj - a byla tam s ní celej den i noc synovec byl na trhání v Brně v dětské nem. - a švagrová mu to nechala udělat ambulantně - ráno nástup a večer si ho vyzvedli - prý to jde domluvit, pokud bydlíš snad v dosahu 25 km od nemocnice /dál prý by sanitka nejela, kdyby byly nějaké komplikace/. |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
28.5.2008 11:50:05
Ahojky holky! Vím že se to tu nedávno probíralo, ale nechce se mě listovat spátky. Můžu být v dětské nemocnici z malím 24 hodin bude tam v září týden s těma mandlama a on prostě bez nás nevydrží. Musíme se u něj z manželem střídat, protože kojím, ale mě by zajímalo jestli by tam s ním mohl popřípadě spát.
![]() |
| Lena+holka | 42413 |
|
|
26.5.2008 19:30:00
já jsem ze Žabin. Co potřebuješ poradit?
|
| Renies | 31518 |
|
|
26.5.2008 13:56:15
Lauro, nás na to upozorňovali a bylo to napsáno v pravidlech, které jsme dostaly na začátku kurzu. neříkám,že se mi tenhle postup líbí, ale nemůžu ani říct,že by mi to někdo tajil.
|
| tina11 | 82410 |
|
|
26.5.2008 13:23:22
ahojky, je tu někdo ze žabin?
|
| Laura |
| • |
26.5.2008 10:21:24
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo podobnou NEPŘÍJEMNOU zkušenost s klubem PLAVÁČCi. Měli jsme s nimi hodiny plavání, na poslední dvě v daném kurzu malá onemocněla a já teď nemám možnost si tyto omluvené a hlavně zaplacené hodiny nahradit, dokud nezaplatím další kurz. Což už opravdu v plánu nemám. Takže další vychytralí podnikatelé. Nikdo vás na to dopředu neupozorní, jak jinak. Takže pokud vaše dítko občas onemocní, raději neplavte. Nestojí to za pozdější překvapení.
|
| Bberi | 40972 |
|
|
25.5.2008 20:00:22
ad Pavloková-ono o to docela jde,když jseš nemocná,je ti blbě a je plná čekárna a plno lidí a dr. se vykecává-fakt paráda
![]() a i další výhrady mám,ale ty tady nebudu ventilovat Já si hledám jinou dr. Každý,jak chce. ![]() |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
25.5.2008 9:20:21
Ahoj holky,nebere některá z vás antikoncepci PRAMINO? Já mám ještě dvě balení,bohužel ze zdravotních důvodů je již nemohu brát.pokud někomu pomůže,ráda ji přenechám. Díky
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.