Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Laďka +2 | 79870 |
|
|
19.4.2008 22:54:09
MUDr. Otáhalová měla ještě mě jako dítě. Vedle ní v budově je MUDr. Špiříková ke které chodím se synem. Ona sama má 2 malý děti, tak věřím, že se o to dost zajímá a dělá jen to nej. Zdá se mi dobrá. Nevnucuje např. očkování, poradí, doporučí... Na Chudáčka jsem slyšela jen to NEJ...prý je fakt perfektní.
|
| soniczka + Matýsek | 61323 |
|
|
19.4.2008 20:29:27
Ahojky, v Králově poly na Hrnčířské, pizzerie Alcaponne, zadní část nekuřácká s dětským koutkem a jídlo výborné!!! :o)
Vím, že i ve Vaňkovce je nějaký Baby Bar, ale nevím, jestli tam vaří.. a ještě na Husove je baby bar, a tam mám pocit, že vaří ![]() |
| aisel |
| • |
19.4.2008 20:03:40
Přímo v Židenicích nevím, ale v Juliánově( dr. Smékalová) nebo na Vinohradech (dr. Kytýrová)
|
| tamisek | 74153 |
|
|
19.4.2008 19:33:21
AndyA-já jestli máš chut jsem přistěhovalec Příbramský-už si zvykám-jestli chceš písni-
![]() ![]() ![]() |
| .Lola. | 30726 |
|
|
19.4.2008 19:30:16
Moc děkuju za odpovědi. ta Aura vypadá moc dobře.
![]() |
| xMirkax | 27576 |
|
19.4.2008 19:29:28
A nezkoušela si nahlídnout do diskuzí podle regionu, případně podlě věku a poptat se tam, jestli někdo není z okolí?
|
| kaaculka | 25209 |
|
|
19.4.2008 18:23:13
Pokud by to melo byt v centru Brna doporucuji Pohádková hospůdka
Dobrovského 82, Brno 549240187 (ale asi bude treba rezerervace). Je nekuracka. Pak je jeste vyborny detsky koutek v Brne-Zebetine Zebetinsky dvur,Krivankovo nam. (ale to je z ruky). No a pak seznam restauraci,kde se nekouri je na www.dokurte.cz ... http://www.dokurte.cz/?stranka=nekuracke_restaurace&hledat=ano&zarizeni_nazev=&zarizeni_adresa=brno&restaurace=1 a tam se da taky vybrat. ![]() |
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
19.4.2008 18:17:45
Ahojky lidičky a všechny brňačky co mě znají i neznají, konečně se dostávám k napsání pár řádečků, koukám, že to tu hodně prořídlo...je to škoda, že já se sem dostanu tak málo. Nevím jak dlouho jsem nepsala, ale oznamuji všem, že se mi o měsíc dříve 18.10. v 16:20 narodil chlapeček Radeček. Po komplikovaném porodu jsme oba v pořádku, malý měl 3800g a 49cm. Takže s i dokážete představit kolik by mě v termínu . Doufám, že se Peti a kluci konečně uvidíme naživo a né jen sprostředkovaně. Ještě jsem chtěla popřát vše nej nej do nového roku a mnoho štěstí zdraví a hlavně šťastné a spokojené děti. Takže hojky ahojky a slibuji, že se pokusím sem dostat častěji a písnout, než se k tomu zase nedostanu a neukážu se tu měsíce. Zatím papa Peťa, Monička a teď i Radeček
|
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
19.4.2008 18:17:45
Ahojky lidičky a všechny brňačky co mě znají i neznají, konečně se dostávám k napsání pár řádečků, koukám, že to tu hodně prořídlo...je to škoda, že já se sem dostanu tak málo. Nevím jak dlouho jsem nepsala, ale oznamuji všem, že se mi o měsíc dříve 18.10. v 16:20 narodil chlapeček Radeček. Po komplikovaném porodu jsme oba v pořádku, malý měl 3800g a 49cm. Takže s i dokážete představit kolik by mě v termínu . Doufám, že se Peti a kluci konečně uvidíme naživo a né jen sprostředkovaně. Ještě jsem chtěla popřát vše nej nej do nového roku a mnoho štěstí zdraví a hlavně šťastné a spokojené děti. Takže hojky ahojky a slibuji, že se pokusím sem dostat častěji a písnout, než se k tomu zase nedostanu a neukážu se tu měsíce. Zatím papa Peťa, Monička a teď i Radeček
|
| Andya |
| • |
19.4.2008 17:09:34
Ahoj, škoda, že jsi z Moravy. Já jsem se nedávno přistěhovala do Příbrami a hledám taky kamarádku. Mám 2měs Tobíka a všechny kamarádky jsou bohužel z Prahy. Andrea
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.