| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 11626  [Dalších 10176 >>]
Bonie+2 28460
3.4.2008 14:45:47
Jirkojurko t je od nás kousíček. Přes les pěšky slabá půl hodinka.
jirkajurka 71209
3.4.2008 14:00:40
Bonnie: My jsme ze staré Líšně...
Bonie+2 28460
3.4.2008 13:20:39
Mapíku u nás je v Mokré.

My chodili za Lůžánky bylo to tam super měla nás paní lektorka, která bydlí u nás bohužel nevim jak se jmenuje a byla super mimča to bavilo. Jinak doma smeji pozvanou neměli, ale připadne my to zbytečný my začali chodi ve třech a půl měsících přímo na bazén.
Mapik+Betka+Fili 30798
3.4.2008 12:46:42
Ahoj Bonie, co presne znamena "u nas"?

Vsem - a kam chodite s mrnouskama plavat a jak jste tam spokojeni?
Mimochodem, mela nektera z vas pozvanou plaveckou instruktorku doma, aby ji naucila, jak "plavat" s nejmensima mimi ve vane?

Diky
Petra & kluci 30303
3.4.2008 10:26:16
Dášo, s nemocema je to blbý - u nás se marodilo od konce srpna do začátku ledna téměř nepřetržitě - bud jeden nebo druhej - max. tak 2 týdny byly vždycky zdraví oba a pak zase na střídačku - no děs - to už jsem nevěděla co by - navíc zabavit toho malýho bylo ještě horší - Ondra si pustil pohádku na DVD, ale malýho to nezabavilo

a s tou školkou to je jak píšeš - taky jsme ted vázaní, že musíme tam být v určitou dobu - a ted mi to i blbě vychází se spaním malýho - ale zatím to jakž takž zvládáme (co jinýho nám taky zbývá, že?) :-)
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
3.4.2008 9:51:00
Já s obouma dětima chodila od 1 roku cvičit do některého MC (prvně na Latu, teď do Vesny a do Sokolíčku), do cvičení pro mamky s dětima jednou týdně, jednou týdně plavat, občas nějaká ta kavárna, doktor, vycházka na písek a celý týden je co dělat :)
Teď když Ondra chodí do školky, tak jsme trochu časově vázaní na to vyzvedávání, ale jinak jsme na tom podobně. Navíc jedno cvičení teď vedu, takže bych spíš nějaký ten den potřebovala do týdne přihodit :-D
Blbý je, když onemocníme (např. teď už jsme třetí týden doma, virozy, zánět stř. ucha, pořád se to vleče), tak to je na nic, zabírá jen DVD a z toho už mi jde taky hlava kolem...
Bonie+2 28460
2.4.2008 15:54:34
Ahojky!

Mapíku tobě můžu doporučit u nás je každý úterý cvičení pro maminky z dětmi. Až se drobek narodí můžeš se přijet podívat.

Jirkojurko odkud si my se taky docela pohybujem v mariánskám a v moravským krasu.

Jinak my s prckem chodili plavat teď už bych ho neunesla, ale s Rézinkou se chystám od září taky je to super. Mateřský centra mse skusili na poštovské kuřátka a na lesné klokánka, ale je to pro nás z ruky tak spíš jen tak cajdáem po lese těch tu máme dost.
Petra & kluci 30303
2.4.2008 13:51:04
Mapiku, to ti neporadím - u nás se ted MC rozjíždí, ale nechodíme tam - v zimě byli děcka pořád nemocní, takže jsme tam nechodili a když bude hezky, tak budem asi radši venku.
Navíc provoz je v době, kdy je starší ve školce - a s mladším zatím většina aktivit dělat nejde. Taky to tu není rozdělený nijak věkově - tzn. od miminek až po "velký" děti - takže už vidím, jak bych celou dobu naháněla našeho malýho, aby někde neubližoval ležícím miminkům. Možná na podzim, až bude mít 1,5 roku, tak už s ním půjde něco dělat a vyzkoušíme to
Petra & kluci 30303
2.4.2008 13:49:21
ahojky,
my nejsme přímo z Brna - a u nás moc možností není - takže většinou jsme venku - ted už je to super - děcka lítají kolem baráku, jezdí na kolech, koloběžkách, mají tu pískoviště a až bude tepleji, tak vytáhnem houpačku.
jinak v Brně je malej spokojenej u přehrady - byly jsme tam zrovna v neděli - tam se dají děcka vypustit ;)
jirkajurka 71209
2.4.2008 13:37:09
Ahoj holky, nechcete písnout nápady na aktivity s batolatama v Brně? Kromě kroužků, kam rády chodíte? Já mám syna 1,5 roku, miluje být venku a už na to začíná být i počasí. Nejčastěji jsme v Mar.Údolí v Eldorádu, někdy v dětských kavárnách, dětská hřiště tady v Líšni, mám naplánovanou ZOO a parník, ale víc mě nenapadá :o( Dřív jsme chodívali s manželem hodně do lesa směrem do Krasu, ale malýho to nebaví, chce někam dojít a tam si hrát... Budu ráda za nápady...
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 11626  [Dalších 10176 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.