Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
26.3.2008 10:41:17
já fakt nevím - zkoušela jsem Nutrilon, Sunar - z flašky s dudlíkem i z hrnku (čaj, vodu z něho pije normálně) - ale mlíko ne - to si jen cucne a už to nechce
ještě jsem si říkala, že bych zkusila nějakej ten ochucenej Sunar - viděla jsem banánový, vanilkový, čokoládový |
| TERINEK | 72293 |
|
|
26.3.2008 10:38:36
Sunar chutnal i mně a to nejsem vůbec na mlíko..
![]() My jsme od roku na kravským, protože začali odmítat všechna UM.. S holkama jsou jen starosti.. ![]() |
|
|
26.3.2008 10:30:11
to je pravda Sunar je nejlepší
já jsem poprvé kojila půl roku - a pak jsme dávali Nutrilon a od roku asi Sunar a ted jsem kojila až do ted - a už bych i skončila - stejně už to není kojení, malej si jen cucne a chtěla jsem mu dát UM a on to nechce - ani Sunar - tak nevím, co s ním páreček - to je super ![]() já chci taky holku ![]() ![]() |
| TERINEK | 72293 |
|
|
26.3.2008 10:25:47
já jsem kojila tak nějak s tím dokrmem, takže vždycky doma něco bylo, ale podle mě je to úplně jedno a chutově byl stejně nejlepší sunar..
![]() máme páreček... |
|
|
26.3.2008 10:23:20
no tak zakazovat ti to určitě nemůže - max. ti řekne, že to nedoporučuje a proč
mně poprvé řekl Nutrilon a kdyby nechtěl, tak Bebu a podruhé říkal jen Bebu - tak nevím ![]() ale my jsme kojili, takže jsem to neřešila kluky mám - starší měl 4 roky v prosinci a mladší měl rok v únoru a ty máš co? kluky? holky? |
| TERINEK | 72293 |
|
|
26.3.2008 10:23:14
tak nám tu šetrnější vakcínu dával automaticky, ale jen proto, že jsme ji měli doporučenou pro předčasné narození, jinak bych o tom asi taky nevěděla... a ani bych po ní netoužila...
|
| TERINEK | 72293 |
|
|
26.3.2008 10:20:49
No, zkusím to, třeba bude souhlasit aspoň s klíštovkou, žloutenkou... každopádně si asi nechám poradit od něho...
Jak máš velký kluky? Nám před 2,5 lety nedoporučoval žádný mlíko, ale možná proto, že jsme měli jasně napsaný z porodnice Nutrilon, při další poradně jsem mu řekla, že Nutrilon jim nejede a dáváme Bebu a on jen mávl rukou, tak nevím, jak to s těma firmama má.. ![]() |
|
|
26.3.2008 10:14:56
taky bych řekla, že on není až ten typ, co by něco navíc propagoval a nabízel - já jsem třeba ani nevěděla že místo toho Trivivac očkování může být i nějaký jiný - prostě nás objednal a ani neřekli, že je i jiná varianta - ale já bych to stejně nechala na tomhle, protože ten starší nikdy žádný reakce neměl a malej zatím taky ok
docela mě bavilo - když se narodil první, tak mi při první návštěvě doma říkal, že kdybych nekojila, tak at dávám Nutrilon a dostala jsem milion letáků a přišel u druhýho a prý: no kdybyste nekojila, tak dávejte Bebu - a zase milion letáků asi podle toho, kdo ho momentálně víc "sponzoroval" ![]() |
| TERINEK | 72293 |
|
|
26.3.2008 10:12:12
někdy z nich mám takový pocit, ale neberu jim to.. to neee... ![]() jj dvojčata.. já se za ním chystám zítra... chtěla bych se zeptat, jestli by doporučil nějaká očkování navíc, i když myslím, že on v tom bude asi dost konzervativní a moc mi toho novýho asi nebude chtít dát... ale nevím, nechci křivdit.. |
|
|
26.3.2008 10:09:29
tak že by vozil domů sestřičku??
![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.