| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 11626  [Dalších 10086 >>]
Petra & kluci 30303
26.3.2008 10:41:17
já fakt nevím - zkoušela jsem Nutrilon, Sunar - z flašky s dudlíkem i z hrnku (čaj, vodu z něho pije normálně) - ale mlíko ne - to si jen cucne a už to nechce

ještě jsem si říkala, že bych zkusila nějakej ten ochucenej Sunar - viděla jsem banánový, vanilkový, čokoládový
TERINEK 72293
26.3.2008 10:38:36
Sunar chutnal i mně a to nejsem vůbec na mlíko.. :-D
My jsme od roku na kravským, protože začali odmítat všechna UM..

S holkama jsou jen starosti.. ~j~
Petra & kluci 30303
26.3.2008 10:30:11
to je pravda Sunar je nejlepší
já jsem poprvé kojila půl roku - a pak jsme dávali Nutrilon a od roku asi Sunar

a ted jsem kojila až do ted - a už bych i skončila - stejně už to není kojení, malej si jen cucne a chtěla jsem mu dát UM a on to nechce - ani Sunar - tak nevím, co s ním

páreček - to je super R^
já chci taky holku ~j~:-D
TERINEK 72293
26.3.2008 10:25:47
já jsem kojila tak nějak s tím dokrmem, takže vždycky doma něco bylo, ale podle mě je to úplně jedno a chutově byl stejně nejlepší sunar.. :-)

máme páreček...
Petra & kluci 30303
26.3.2008 10:23:20
no tak zakazovat ti to určitě nemůže - max. ti řekne, že to nedoporučuje a proč

mně poprvé řekl Nutrilon a kdyby nechtěl, tak Bebu a podruhé říkal jen Bebu - tak nevím :-D
ale my jsme kojili, takže jsem to neřešila

kluky mám - starší měl 4 roky v prosinci a mladší měl rok v únoru

a ty máš co? kluky? holky?
TERINEK 72293
26.3.2008 10:23:14
tak nám tu šetrnější vakcínu dával automaticky, ale jen proto, že jsme ji měli doporučenou pro předčasné narození, jinak bych o tom asi taky nevěděla... a ani bych po ní netoužila...
TERINEK 72293
26.3.2008 10:20:49
No, zkusím to, třeba bude souhlasit aspoň s klíštovkou, žloutenkou... každopádně si asi nechám poradit od něho...

Jak máš velký kluky? Nám před 2,5 lety nedoporučoval žádný mlíko, ale možná proto, že jsme měli jasně napsaný z porodnice Nutrilon, při další poradně jsem mu řekla, že Nutrilon jim nejede a dáváme Bebu a on jen mávl rukou, tak nevím, jak to s těma firmama má.. :-D
Petra & kluci 30303
26.3.2008 10:14:56
taky bych řekla, že on není až ten typ, co by něco navíc propagoval a nabízel - já jsem třeba ani nevěděla že místo toho Trivivac očkování může být i nějaký jiný - prostě nás objednal a ani neřekli, že je i jiná varianta - ale já bych to stejně nechala na tomhle, protože ten starší nikdy žádný reakce neměl a malej zatím taky ok

docela mě bavilo - když se narodil první, tak mi při první návštěvě doma říkal, že kdybych nekojila, tak at dávám Nutrilon a dostala jsem milion letáků
a přišel u druhýho a prý: no kdybyste nekojila, tak dávejte Bebu - a zase milion letáků

asi podle toho, kdo ho momentálně víc "sponzoroval" :-D
TERINEK 72293
26.3.2008 10:12:12
:-D někdy z nich mám takový pocit, ale neberu jim to.. to neee... :-D

jj dvojčata.. já se za ním chystám zítra... chtěla bych se zeptat, jestli by doporučil nějaká očkování navíc, i když myslím, že on v tom bude asi dost konzervativní a moc mi toho novýho asi nebude chtít dát... ale nevím, nechci křivdit..
Petra & kluci 30303
26.3.2008 10:09:29
tak že by vozil domů sestřičku?? :-D:-D
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 11626  [Dalších 10086 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.