Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
29.2.2008 11:19:13
Ahoj holky!
Andri,to je blbý že Dan nemohl na víkend domů.Drž se a v pondělí ho snad už pustí. Ilčo,o kalanetice vím jen u nás v Troubsku,ale tam chodí jen starší ženský.Co třeba Joga?Ta se cvičí skoro v každém sportovním centru. Já mám taky perličku-dnes Sali zase brzo vstával,tak že ho odvezu už na 7,30 do školky.Manžel jel taky ráno do práce,tak mne vyjel autem z garáže a nechal nastartované auto.Místo klíče mám kartu,která se nemusí nikam vkládat,stačí ji mít v kapse.Přijedu ke školce a nejde mi vypnout motor!Zaponěla jsem tu kartu.Já ji nosím v kabelce.Včera jsme měli Yamahu tak to si beru jinou kabelku větší a já tu kartu nechala v ní.Tak jsem musela čekat na manžela než mi ji přiveze.Ten už byl na druhém konci Brna.A Sali už chtěl jít do školky,těšil se že dnes tam bude první,ale nemohla jsem odejít z auta aby mi ho někdo neukradl. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
29.2.2008 8:21:23
Míšo, noha už je trochu lepší, už můžu zase vesele pajdat světem:))), bolí teda furt, ale už to není taková katastrofa.
Danyy - já si hned říkala, že to budeš Ty! Co mimčo? Jak je staré? Napiš něco! Andri - hlavně, že se to lepší! ad cvičení - já bych chodila na kalanetiku. Nevíte, je někde nějaký kurz? (Jsem hroznej chromajzlák, se svým operovaným kolenem a bolavou hnátičkou pro mě žádný aerobic nehrozí, ale kalanetika by byla fajn:))) doma se nedokopu! |
| Myšuta | 77742 |
|
|
28.2.2008 21:06:33
Evo, prosím, prosím, ještě jednou se připomínám, mohla by jsi mi teda poslat ten kontakt na tu tvou zubařku? Můj mail je: barush.ko@centrum.cz. Díky.
|
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
28.2.2008 20:07:43
Míšo,tos mě uděla docela chutě s těma palačinkama,pokud se mi zítra po návratu z nemocnice bude chtít,tak je taky udělám,ale pochybuji o tom.
Taky jsem mistr ve " vyhazování" palačinek,manža vždy když se mu nějaká přilepí na pánev tak s tou pánví tukne do kachliček vedle sporáku a ona se mu odlepí a tak jsem jednou taky tukla a kachlička prskla manža se mohl potrhat smíchy,beztak už byla načatá od něj![]() |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
28.2.2008 19:42:12
Ahoj Andri, moc na vás myslíme. Drž se a Danovi ať se co nejdřív uleví.
Já jsem dneska byla s Matesem u kadeřnice, měl už zase vlasy až v očích a vzadu kudrlinky a já mám ráda krátkovlasé chlapečky. K večeři jsem dělala palačinky a tu poslední jsem zkoušela vyhazovat do vzduchu, šlo mi to a děcka se tomu šíleně smáli. Nakonec mi spadla na hranu pánvičky a půlka zahučela do pekáče se zbytkem kuřete od oběda ![]() Jani, kdy se vracíte? Ilčo, co noha, už je to lepší? |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
28.2.2008 19:31:46
Ahoj holky,tak v nemocnici zůstaneme i přes víkend,Dan měl ještě ráno horečku a odpoledne měl 37,1,byli jsme zase na ORL a ucho se naštěstí lepší,tak alespoň něco pozitivního,naštěstí se s manžou střídáme takže mohu chvilky trávit i s Ondrou.Danovi je pořád zle,bolí ho hlava a nechce vůbec jíst,ještě že pije.
Dneska táta vymyslel úžasnou věc,že Danečkovi do nemocnice donese TV+ DVD,on bude určitě nadšený,ale já se zblázním,budou mu dokola hrát 3-4 DVD,stylu Bořek,autobusy,krteček,Příšerky a Madagaskar ![]() P.S. takovej veget jakej tam mají sestry bych v práci taky chtěla Jsou tam 4 děti a 4 maminky |
| Danyy a Honzík 19.11.04 | 16101 |
|
|
28.2.2008 13:39:15
Eva: diky za tip, mrknu na jejich stranky, kdysi jsem chodila do big1 na vesla, ale co jsem se divala na hlidaci hodiny nikdy nebyly v zadny termin tak aby to ladilo s nejakou hodinou AE. Akorat si nepamatuju ze by tam byl treba vytah.....co vim jsou tam jen schody. to se tam da jet normalne s hlubokym kocarkem? ale nebyla jsem tam rok a pul...tak treba to vylepsili...
|
| Danyy a Honzík 19.11.04 | 16101 |
|
|
28.2.2008 13:34:04
MIIka: ahoj, ja te taky znam, byli jsme spolu kdysi posedet v detske kavarne jeste s tvoji kamaradkou. Taky tu znam Andreu...z baby kavarny na Lesne.
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
28.2.2008 8:01:31
Andri, taky moc držím palečky, ať vás pustí na víkend domů! Je to nápor. Moc na Tebe myslím! živě si nemocnici s dětmi pamatuju. Po dni stráveném u postýlky na židli jsem byla z Ondráška, nevětraného prostředí, nedostatku pohybu atd úplně tumpachová§
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
27.2.2008 21:35:14
To cvičení dopoledne je i s hlídáním.
Chodím cvičit AE ještě na Dornych Big1fitnes a tam je taky hlídání+ pěkný hlídací koutek.Hlídají i mimča. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.