| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
23.12.2007 20:43:18
Ahoj holky, tak z nemocí jsme se už konečně dostali, malej má ještě trochu rýmu, ale už je to dobrý!! Konečně! Ven ale moc nechodíme, dnes jsme byli na chvilku a vrátili jsme se úplně promrzlí - no fuj!! Na Vánoce k nám přijela mamka, tak dneska chvilku pohlídala děcka a my jsme dopoledne s manželem šli ještě rychle dokoupit nějaký dárky - takže už mám všechno, jen to zabalit. Stromek je na balkoně, kapr nasolenej v lednici, cukroví už mi bylo doručeno, ještě zabalit dárky a Štědrý den může začít.
Takže- Všem přejeme krásné, klidné a požehnané Vánoce!! |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
23.12.2007 9:48:08
Ahoj holky,¨
Ilčo,to je fajn že už je psovi dobře,doufám že seto nebude opakovat. Ten nápad s tím stromem je dost dobrý. Evi,asi dneska taky nazdobíme stromeček. Míšo,nebudou už děcka tak pozdě protivný? U nás by asi byli,nehledě k tomu,že by Ondra strašně otravoval,kdy už ten Jéžišek přijde. Peti,kluci jsou nádherný. Jani,doufám,že už jste se z těch nemocí vyhrabali. U nás pořád stejné,Ondra kašle a Dan má průjem,fakt boží Vánoce.Protože je venku pořád zima tak ani nechodíme ven,a kluci nejsou vylítaní a strašně moc zlobí,ale to je asi u včech stejný. Manžel byl včera i dneska v práci,ale jen na dopoledne,tak to nějak přežiji a když se vrátí tak pořád doma studuje příručkuk autu a pak to jde vyzkoušet,takže pořád přichází a odchází. Všem dodatečně přeji vše nej k narozeninám ,hlavně zdraví a spokojenost. |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
22.12.2007 11:53:16
Ilčo,to je fajn když si kamoška půjčí na noc dítě.A zdobení lesního stromku je super akce!!
Škoda že Sali kašle,taky jsme chtěli jít aspon nakrmit zvířátka,ale s tím kašlem do mrazu nemůže. Ani jsem s ním nešla dnes na ten nákup.Manžel prý raději nakoupí sám,tak jsme doma.Nejraději bych už nazdobila stromek,ale vydržím do zítra.Sali se těší že mi bude pomáhat. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
22.12.2007 9:19:41
Sam spí u kamaráda, měla jsem k nim jít včera na návštěvu - bez Ondráša, ale manžel se zdržel v servisu a kámoška si nakonec Sama půjčila, a že si ho nechá přes noc. Tak si pro něho za chvíli půjdu, ale vůbec se mi do toho mrazu nechce! Odpo příjde na návštěvu další kámoška, to abychom se doma nenudili, když se po venku moc nedá. Příjde i s manželem a holčičkoou, tak dáme všichni svařák, chlapi asi panáka, udělám chlebíčky, a pokecáme a popijeme. V neděli máme jít na výlet, ale uděláme z něj jen výletíček, spíš teda procházku, protože v tomhle mrazu by O. v kočáru dýl nevydržel. Namísto lesní tůry to vezmeme na přehradu a do nejbližší knajpy, jen co začneme mrznout. Máme na výlet ale bojový plán - ozdrobíme v lese - pardon - na přehradě - stromek zvířátkům - taková akcička pro Sama. Takže: grog do termosky, teplý rukavice, lůj, chleba, mák atd pro ptáky, řetězy na stromy, pár vyrobených ozdob, ...a budem moct vyrazit!
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
21.12.2007 23:36:53
Ahoj holky!
Ilčo,je dobře že pejskovi je už líp!A s nákupama jsem jak ty.Taky vždy něco zapomenu,tak taky nakupuju denně.Zítra musím zase na nákup,tak pojedu brzo ráno,snad bude kde zaparkovat. My na vánoce jíme Lososa.Manžel zase nemá rád kapra. A losos je lepší i pro mne a Salimka.Děláme stejky a tam nejsou kosti. Petro,pěkný foto.Kluci jsou si hodně podobní. Já se tu taky ještě do vánoc ukážu.Sali stále kašle,tak nikam ven nemůžem.Dárky mám pobalený,dům uklizený.Včera nám mamča dovezla cukroví,tak dnes celej den zobu.No,předvánoční pohodička. |
|
|
21.12.2007 17:43:46
tak to budete rozbalovat dárky docela pozdě, ne, vzhledem k Matesovi...V kolik chodí spát? Ondra chodí tak mezi sedmou a osmou, ale v sedm už je protivný.
pravidelně na něco zapomínám, něco koupit, takže chodím nakupovat denně:)) taky budeme mít na štědrý den kuřecí řízky, Martin rybu nerad. |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
20.12.2007 21:03:18
Ahoj,
Andri, přejeme všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a hodné děti. Petro, ahoj. Kluci jsou fešáci, občas nakoukni a poreferuj jak se máte. Jani, jak je u vás? Ilčo, tak to bylo rychlé uzdravení. Snad už budete všichni v pořádku. Dneska jsem s byla s Matesem na vánočním nákupu. Dokoupila jsem poslední dárky a nakoupila jídlo, ale zapoměla jsem koupit kuřecí řízky, jsem pako. Zítra a v sobotu jsem celý den v práci, v neděli nachystáme stromek a na Štědrý den je Vašek v práci, přijde až okolo 7, tak budeme mít pozdní večeři. |
|
|
20.12.2007 18:34:56
Hezký fotky, nojo, malej průzkumník, to znám:))).
Taky přeju všem hezký Vánoce, ale to si ještě napíšem, do Vánoc, ne? U nás : já a manžel už bez střevní chřipky, kterou vzápětí chytl Sam, ale snad to bude taky krátkodobé. Pes už lítá, skáče, jako by ani nebyl druhý den po operaci! Ondráš je nějakej spavej a věčně unavenej, spí třikrát denně, jinak by to nezvládl, a už po hodině vzhůru je protivnej a tře si oči:(((. Jinak celkem už pohoda, oproti tomu, kdy byl manžel na služebce, já zvracela a starala se o oba. Takže hlásíme zlepšení skoro na všech frontách! |
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
20.12.2007 9:04:59
Ahoj holky,
jdu za váma nakouknout - nějak nestíhám diskusi :-( - doma mám desetiměsičního lezoucího okolo nábytku chodícího průzkumníka :-) - přes den skoro nespí (občas ani v noci ne :-(), všude vleze, všechno vykramaří. Na 10timěsíční kontrole měl 9,35 kg a 71 cm - tak to má ještě pořád víc než Ondra v jeho věku, ale myslím, že roční nakonec vyhraje Ondra, i když Lukyn měl pořád velkej náskok - ale dnes jsem se dívala - a Ondra pak od 10. do 12. měsíce přibral 1,2 kg - což u Lukyna asi nehrozí - ted moc jídlu nedá a navíc zatím pořád kojím, Ondra byl na Nutrilonu, tak to přibíral rychleji. Ale hlavně jsem za váma přišla, abych všem popřála krásné Vánoce, plné pohody, at mají dětičky radost z dárečků a do nového roku všem hlavně to zdravíčko ![]() |
|
|
19.12.2007 18:42:21
Pes už je den po operaci, byl to nádor, včera moc kňučel, skoro celou noc, dnes už je to lepší, už začal i žrát. A už začal normálně chodit, a ne pajdat. Byla jsem tam s ním, na té operaci, a byly to teda nervy. Usínal mi v náručí, ...no děsně jsem to prožívala! Snad se mu to nebude opakovat - nevíme, jestli to byla rakovina nebo ne, a ani to nebudou zjištovat. Celá operace nás stála jen 400, dělal to známej
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.