| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 2000] Názory 20012010 z 11626  [Dalších 9616 >>]
Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 24209
21.11.2007 18:49:16
Ilčo, můj manžel to měl taky. Nakoupil si všelijaký vložky do bot, ale nic nepomohlo, tak se nakonec přece jen odhodlal, že zajde k doktorce (to už málem nemohl chodit)a taky mu předepsala ty ultrazvuky a kdyby to nepomohlo tak ozařování. A řekla, že ostruha se chirurgicky odstranit nedá.. tak nevím. Jemu teda pomohl ten ultrazvuk - byl tam asi 10x. Musíš to zkusit a uvidíš. Podle všeho to musí být šílená bolest...

Jinak ahoj holky, všechny zdravím!
U babičky bylo dobře, byla to vítaná změna :-)Pekně nás vykrmila :-))

Andri, nic si z toho nedělej... začíná předvánoční shon - hodně rodičů začne mít depky!! :-))Taky to na mě občas padne - to pak musím udělat něco smysluplného - třeba přesadit kvítka :-))
8.5Yettynkaa12 51440
21.11.2007 17:35:28
Já vím, že jsou horší nemoci...Jenže já mám ráda procházky, a teĎ mě bolí každý krok. Byla jsem dnes v Klokánku, ale už bych to znova neabsolvovala. Jen dohrabat se od zastávky autobusu ten kousek byl pro mne výkon. Taky pes to odnáší. Venčí se jen před domem.
Bolí to jak čert furt, i v noci. Takže jsem z toho docela otrávená - a vystrašená. Byla jsem odpo u ortopeda, co mi ho doporučila obvodní doktorka, a dal mi obstřik. Otec měl totéž, obstřik mu nepomohl. Já zatím taky nic nepozoruju. Tak jsem z toho taková zdrblá:(((
Andrea+Dan+Ondra 30172
21.11.2007 10:50:10
Ilčo,tak to píšeš o mé mámě,nejdříve ultrazvuk ,na chvíli pomohl,nyní má po sérii ozařování a účinek žádný,doporučili jí operaci,ale máti se zdráhá,ale myslím že nakonec půjde.

Jinak depku mají snad všichni,já taky.Vše se na mě sype,finance,rodina,děti atd.ještě,že máme tu němou tvář,se kterou si mohu pokecat:-).Vánoce za dveřmi a já se vůbec netěším.
Eva+Sali 3/2004 32707
21.11.2007 9:18:58
Ahoj Ilčo,ty máš teda chudáku problémy.Asi ti moc neporadím,ale jedna kolegyně z práce trpěla podobně s ostruhou a šla na operaci kde jí to úplně odstranili.Netuším jakého máš ortopeda.U našich v Tišnově je výborný ortoped.Jezdí k němu lidi z celé ČR.Jestli chceš vypátrám tel.číslo.

Mne už skoro rok bolí levá ruka-zápěstí.Někdy neudržím ani hrnek jak to hrozně bolí.Loni v březnu jsem už bolestí nemohla vydržet a šla k doktorce a dala mi nějakou mast a že si mám ruku stahovat slastickým obvazem.Trochu to pomohlo,ale když ruka není obvázaná stále bolí.Léky brat nemůžu,páč se už rok snažíme o mimčo.Ale kdyby to mimčo přišlo,tak bych ho ani neunesla.Budu muset zase za doktorkou.Už mne to štve!Taky mne štve,že už přez rok beru stále nějaké hormony abych mohla otěhotnět a po nich tloustnu.
Ilčo,depku neměj!Jsou mnohem horší nemoci než ty naše.
8.5Yettynkaa12 51440
21.11.2007 7:36:20
Mám pěknou depku. Achjo.
Už týden mne bolí pata, a čím dál víc. Včera jsem si koupila podpatěnku, ale nic nezabírá, bolí to šíleně i v noci, ještě předchozí noc jsem to nějak zvládla bez analgetik, dnešní noc s analgetiky a stejně mi bolest nedala spát, usnula jsem někdy ve 3 ráno a v 6 Ondra vstával:(. Taky se mi budil v noci, kdyby tu nebyl, tak věřím, že bych třeba vydržela dvě hodiny v kuse spát i před tou třetí, ale takhle, jak mne vzbudil, tak mi už bolest nedovolila usnout. Docela jsem pátrala na netu, otec takhle trpěl s ostruhou patní kosti, je to přesně ono. Ach jo. Do mých 25let mi nebylo nic, pak mi našli poruchu štítné žlázy - špatné ukládání vápníku - a v důsledku tohoto se to už jen vezlo - artroza kolene(ze sportu, z doby, kdy se mi vápník neukládal, ale já usilovně makala), tak tu mám stabilizovanou, nicméně koleno bolí trvale, jen ne tak akutně, že by se s tím nedalo žít. Právě jsem dokončila rehabky na koleno - jednou za čas si je zopáknu a je to docela dobrý. No a teď toto! Otec se s tím trápil asi rok, nejdřív ultrazvuk, pak mu to ozářili - na jeho výslovné přání, jelikož mu to už před lety zabralo. Ale dnes se ozařování moc nedoporučuje kvůli vedl. účinkům. Na netu jsem narazila na lidi, co vyzkoušeli snad vše a pata stejně bolí - roky. Mám strach. Den ode dne je to horší, už dolezu sotva do školky. Objednávala jsem se k ortopedovi - objednací lhůta 2 měsíce! 17.1. mne vzal. No bezva. Tak jdu dnes k obvodní, ať mi napíše doporučení na vyšetření rehabilitačního lékaře - snad mne tady u nás - taková malá rehabilitace - vezmou dřív než v lednu. Je mi jasný, že se to potáhne - objednání, rtg, pak zkusí nejšetrnější metody - ultrazvuk, no a to skoro nikomu nezabere, tak pak se po dalších peripetiích s objednáváním snad dohrabu na to ozáření. A to snad zabere. Už jsem docela bez iluzí, viz problémy s kolenem - mám je 4 roky a už to nikdy nebude dobrý. Připadám si jak nějakej hypochondr, na to, že je mi 29. Co budu dělat v 50???
Mám děsnou depku.
Holky, nemáte s tím někdo zkušenost - resp. neznáte někoho, kdo by měl s ostruhou zkušenost? A co zabralo? Mně se tehdy v souvislosti s poruchou vápníku podělalo celé pohybové ústrojí - chytly mne tehdy i záda, a ta mne brala přes půl roku, chodila jsem na centrum pro léčbu bolesti...Už jsem myslela, že jsem z toho venku, a pak se zase něco jiného podělá...Vápník beru tablety, ionizovaný, speciální, záda jsou už ok, musela jsem hodně cvičit, a teď tohle...
8.5Yettynkaa12 51440
20.11.2007 12:39:41
Evi, užila jsem si to parádně, hráli tam staré dobré hity - Roxette, Madonna, Queen, ... a dokonce jsem tam byla věkově průměrná, byli tam jak dvacetiletí, tak i třeba pár čtyřicátníků, takže v pohodě. Krásně jsme si s kámoškou zatančily a pokecaly, byl to relax!!!
Eva+Sali 3/2004 32707
18.11.2007 21:37:35
Ahoj holky!
Včera jsme jeli s manžílkem na kafčo do Olympie a tam to vypadalo jak těsně před vánocema.Bylo úplně narváno,nebylo kde parkovat,děsný fronty aut.Dnes jsme jeli do Ikea a to stejný.NO děs!

To mateřské centrum v Lískovci bude fajn až budu mít další mimčo.Mám to autem kousek.Se Salimkem jsem jezdila do MC až na Lesnou.

V Babyphotu,jsme byli už 3krát.Fotografka dělá opravdu krásné fotky,ale letos vyzkoušíme tu druhou.

Ilčo,tak jak bylo?Moc ti to slušelo a na starý železo fakt nevypadáš!

Alčo,Matýsek je šikula a ten zoubek mu vyrostl docela brzo.Taky by jste se mohli někdy ukázat na srazíku.
Leontýnka+3 26083
18.11.2007 18:45:56
Stěhujem se do Starého Lískovce a hledám praktickou doktorku pro sebe a manžela, pro sebe gynekoložku (gynekologa) a endokrinologa. Poradíte? Díky moc.
Leontýnka+3 26083
18.11.2007 18:44:53
Ahoj mamky z Brna! Všechny moc zdravím. 4.12. zahájí svou činnost Mateřské centrum Lískáček ve Starém Lískovci. Koukněte na
www.mcliskacek.cz
a přijďte se na nás podívat:-)
Alča + N*04, M*07, O*10 15579
17.11.2007 20:51:03
Ahojky holky,
Ahojky při sobotě,
tak mám chvíli klid... Manžel odešel odpoledne na sraz se spolužáky ze střední školy, a teď mi odpadly děti :o). Jsem zvědavá na jak dlouho... Matěj se myslím pořádně nenapil, protože mi u kojení usnul (už byl hotovej, odpoledne vůbec nespal :-(), a Natálka zase začala smrkat a kašlat, tak se asi taky bude budit :-(.
Delší dobu jsem tu nebyla... Matýsek má za sebou konečně první dávku hexavakcíny - světe div se - naprosto bez jakýchkoli vedlejších účinků :-O, otáčí se ze zad na bříško, různě se posouvá, takže už ho nikdy nenajdu tam, kam ho položím, teď to teprve začne... Nespustit ho z očí... Jo, a to nejdůležitější... V neděli jsem mu našla první zub!!! Byla jsem z toho mírně v šoku, to jsem teda nečekala...v 5 měsících a pár dnech...
Ve školce teď budou od úterý měnit v jedné třídě podlahu, tak prosí rodiče, kteří mohou, aby si své děti nechali doma... Tak si Natálku nechám doma. No a stejně začíná být nemocná, takže by do školky beztak nešla. Aspoň, že to vychází takhle.
Jinak nového asi celkem nic, aspoň mě teď nic nenapadá...

Ilčo, užij si to :o))). Moc ti to sluší!

Míšo, my jsme se byli fotit v Babyphotu teď minulý měsíc :o). Teď od listopadu má nový ceník, stihli jsme to ještě v tom starém :o). I tak to ale byla pálka :-/. Fotky jsou super, a máme celkem vyřešený vánoce...
[<<Předchozích 2000] Názory 20012010 z 11626  [Dalších 9616 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.