| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 2030] Názory 20312040 z 11626  [Dalších 9586 >>]
Pavla,T03+K07 25840
12.11.2007 15:03:53
Ještě dodatek,jsem z Brna.Aby to nevypadalo,že putuju jako dealer napříč všemi diskuzemi. :o)
8.5Yettynkaa12 51440
12.11.2007 14:50:23
Ahoj,
jste někdo pro ten srazí v pátek dopo na Lesné - jak psala Eva že může? Já bych šla.
Půjdu i ve středu do toho Klokánku.
Pavla,T03+K07 25840
12.11.2007 14:49:25
Ahojte! Omlouvám se,že vám sem vpadám.Chtěla jsem se zeptat,jestli případně neznáte někoho,kdo by stál o holčičí oblečení.Katunka je únorová,tak možná zas na nějaké budoucí jarní miminko,aby to nějak sedělo velikostně.Jsou to různé věcičky,většinou kupované nové,sice žádné super značky,ale pěkné a zachovalé.Nejde o prodej,na to nemám povahu,ale opravdu to někomu smyslupně dávat.Klučičí věci takhle dávám známým od známých,ale holčičku nikdo v okolí nečeká.Případně mi písněte na mail a snad se nebudete zlobit,že to sem píšu. Díky. :o)
Andrea+Dan+Ondra 30172
12.11.2007 14:13:04
Holky mám Danovi do školy na besídku vytvořit kostým skřítka,namáte někdo nějaký nápad?

Za chvíli jdeme bobovat a nebo plavat?
Eva+Sali 3/2004 32707
11.11.2007 20:37:02
Tak já mám zimní gumy už od pátku.Manžel mi je nechal vyměnit,ale sám má letní a jde až zítra na přezutí..
Na Salimka když bafne nějaký velký pes(no a tady mají lidi fakt obludy)tak se tomu strašně směje už od mala.Ale já se vždy leknu příšerně!
Andrea+Dan+Ondra 30172
11.11.2007 19:28:04
Ahoj,tak my máme odedneška od půl sedmé zimní gumy,ráno jsme je s manžou předělávali.

Dneska jsme byli se psem na coursingu,vrátili jsme se až ve čtyři,děcka byli u babičky a u tety.

Míšo,kuchyň je na bodu mrazu,stále ještě nemám novou desku a dřez a vypadá to že ani mít nebudu,to víš finance.

Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
11.11.2007 18:32:09
Ahoj holky, to je ale nadílka, co? My máme ještě pořád letní gumy, jedeme na přezutí až zítra, takže dnešní cesta do Brna byla velmi dobrodružná. Byli jsem si vyzvednout Matesa, spal u našich a Klárka spala u tchýně. My jsme byli se známýma na bowlingu a na večeři.

Ilčo, pokud děcka nebudou chrchlat, tak by jsme ve středu do Klokánka šli. Napíšu ti v júterý jak to s námi vypadá.
Klárka se nebojí tmy, ale jinak je hrozná srákorka, skoro do 3 let se bála i chodícího a štěkacího pejska (Mates si s ním normálně hraje a strká mu furt prsty do pusy). Přestěhovali jsme jí postel k nám do ložnice a už chodí čůrat jen 1 za noc, to je úspěch. Snad ji to žárlení časem přejde.

Andri, jak to vypadá s kuchyní?

Nic víc si nepamatuju, tak se omlouvám jestli na někoho nereaguju.
8.5Yettynkaa12 51440
11.11.2007 18:14:36
Tak jsme na lampioňák nešli, protože mi plány zmařila tchýně. Původně, že půjdou s neteří s námi, a pak začala, že se ještě stavíme k nim, a že na kočáru - resp. pod kočárem - můžeme odvézt prkna. Tak jsme tím sněhovým terénem vezly prkna, vůbec to nejelo, dalo nám to zabrat(přestože to mohl manžel druhý den odvézt autem - dnes už pil). No prostě tchýně. Tak namísto lampioňáku nás nasměrovala s bobama na svah, kam se chodí venčit psi, tak mám Sama od hovínek - když se vyklopili, tak se vyváleli. Pak už bylo na lampioňák pozdě, než bychom tam dojeli...
Eva+Sali 3/2004 32707
11.11.2007 13:59:23
Ahojky!

Ten sníh je super!Dopoledne jsme stavěli sněhuláka a blbli na zahradě ve sněhu.Domů jsme přišli úplně mokří.
Ilčo,Salimek se taky ničeho nebojí.Na čerty se moc těší.Loni ho čerti strašili a říkali jestli chce jít s nima do pekla a on že ano jdu!Pak byl neštastný že ho tam nevzali.Tma mu taky nevadí.Každý večer si přez hodinu potmě povídá v posteli než usne.A to je tma pořádná,páč je sám v pokoji v horním patře domu.
Injekce se taky nebojí.Ale na telku(Kobra atd)ho dívat nenechám.
Je se poslední dobou začíná trochu bát výšek.(když třeba jedem proskleným výtahem)Když byl malej nevadilo mu to,ted se mne drží za ruku jak klíště.

Sraz bych brala v pátek dopo. na Lesné.Jinak už něco mám.
8.5Yettynkaa12 51440
10.11.2007 12:40:28
Aha! Lampionový průvod - úplně jsem zapmomněla! Tak to my půjdeme, jen nemáme ten lampion:(((
dnes máme doma chlastačku s kamarády, asi 10lidí u nás, tak dnes už nic nevymyslím, ale kdybychom tam šli i bez lampionu jen tak na čumendu, tak to neva, ne?
Srazík - co úterý nebo čtvrtek dopoledne? Pokud by vás bylo víc, tak klidně ta Lesná. Nebo pokud se vám to hodí jenom odpoledne, tak to taky zkusíme nějak vymyslet.
Snad nebudu mít po dnešku velkou kocovinu, ale stejně musím""fungovat"", takže nebude-li lít, na lampioňák ve 4 jdeme.
[<<Předchozích 2030] Názory 20312040 z 11626  [Dalších 9586 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.