| perdita | 3248 |
|
|
8.11.2007 18:04:44
Ano, s dětmi se mluví JEN anglicky.
Dcera chodí na Slavíčkovu na Lesné. Naše děti jsou bilingvní. Pracujeme na tom, dětem čtu anglicky, ale mluvím česky:-) |
| Pran & Teošek 06 & Maxík 05/11 | 40205 |
|
|
8.11.2007 17:04:34
Total immersion, myslis to, ze v skolke na deti mluvi len a len anglicky?
Do akej ceskej skolky chodia tvoji? |
| perdita | 3248 |
|
|
8.11.2007 13:59:13
Pran, nejsem skeptická, ale má to své meze. Adamův kamarád se v pony naučil docela velmi slušně, každopádně je schopen reagovat na jednoduché anglické otázky. Kamarádka učí dcerky doma anglicky a to samé. Pak třeba potkáme školačku a ta na: How old are you, řekne: My name is... Podle toho, co jsem slyšela, není na nárazovku špatná methoda Helen Doron, kde je to sice jednou týdně, ale pak máš denně poslouchat nahrávku 15 minut, takže se to utvrzuje. No a Eva se Salim ti potvrdí, že total immersion je velmi účinná, takže já jsem optimistka:-)
|
| Pran & Teošek 06 & Maxík 05/11 | 40205 |
|
|
8.11.2007 10:24:41
Holky a skutocne sa tie deticky anglictinu naucia v skolke? Ja som dost skepticka, pokial nema dieta rodica rodileho mluvciho :-/ Ucila som 4 roky kruzok anglictiny na zakladke a kamoska dochadzala sukromne k miminku sa hrat 2x tyzdenne v anglictine, ale vysledky nic moc. Teda u mna na tom kruzku sa neznamkovalo a bolo to len raz tyzdenne, takze rodicia na to asi dost kaslali a kamoska zas malicku naucila rozumiet zakladne veci, ale jak prestala dochadzat, mala vsetko zabudla.
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
8.11.2007 9:59:57
Jiřino,školka na Stankové je jediná kde jsme se nebyli dívat(teda z těch soukromých anglických).
Nelíbilo se mi umístění školky. Jinak jsme byli ve všech na prohlídce a Sali si všude mohl chvílu pohrát. |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
8.11.2007 9:51:42
Ahoj holky!
Andri,to máte teda trápení.Taky přeju Danečkovi rýchlé zlepšení.A ty se drž,určitě to bude lepší a lepší.Držím palečky! Míšo,vám taky brzké uzdravení! Ilčo,dík to jsi hodná. Salimek už taky psal dopis pro Jéžíška.Teda maloval a já psala.On je skromný,napsal jen auto a letadlo.Musela jsem ho ukecat aby ještě něco dopsal. Tak prý hada-živýho!(co má tatínek v baru).No,ale ten je hnusnej velkej a tlustej-fuj!!Nechápu co se mu na něm líbí. Celej týdem jsem někde lítala,ale dnes jsem doma a jdu cvičit.Nějak tloustnu.Pořád musím brát ty hormony,tak musím poctivě cvičit. |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
7.11.2007 19:59:56
Klárka taky furt otravuje se psaním Ježíškovi, ona něco nakreslí a já dopíšu co to je. Podle různých katalogů s haračkami si vybrala dárky za několik tisíc, vysvětlila jsem jí, že Ježíšek může donést každýmu jen pár dárku aby vyšlo na všechny, tak snad nebude zklamaná.
|
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
7.11.2007 19:58:24
Ahoj holky, já jsem sice byla teď 2 dny doma, ale nebylo mi dobře, tak jsem ani neměla chuť psát. Bolela mě hlava, teklo mi z nosu a kašlala jsem, zkusila jsem brát homeopatika a už je mi fajn, jen občas pokašlávám. Klárka teď bere Jitrocelový sirup a už skoro nekašle a Matesovi furt trošku teče z nosu.
Andri, ty si chuděro teda užíváš. Přejeme Danovi rychlé zlepšení a myslíme na vás. Ilčo, já bych ráda šla na sraz, ale buď jsem v práci nebo jsme marodi. Prst na noze je v pohodě. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
7.11.2007 19:14:58
Ilčo,bere antiepileptika,ale žádné nezabírají na 100%,hold se s tím musím smířit.Dneska už je v pohodě,ale včera jsme trávili 3 hodiny v dětské na neurologii,z ambulance nás poslali na EEg,tam měl sice malinký nález ale nakonec nás stejně poslali domů.Dneska jsem se konečně dovolala do Prahy a po tel.domluvě budeme zvedat dávku jednoho léku.
Dneska jsme s Ondrou psali Jéšiškovi dopis,Ondra mu dokonce nakreslil obrázek,tak už se těší na Vánoce,dokonce u nás v Albertovi už mají výzdobu tak byl z toho unešenej a říkal,že už to musíme vyzdobit doma. Jiřko,tak někdy příště. Právě,že my moc akce plánovat nemůžeme,protože nám většinou nevyjdou.Letos bychom chtěli jet na týden na hory,ale já mám strach něco objednávat dopředu,takže asi budeme zase doma. No nic už končím |
| perdita | 3248 |
|
|
7.11.2007 18:54:15
Před mnoha lety se byl manžel se synem na Staňkovu podívat. Nebylo to úplně podle jeho představ, ale myslím, že je to školka dobrá. Nebo aspoň tehdy byla. my se nakonec rozhodli pro českou klasiku a dobře jsme udělali - to není srovnání s Vevininou anglickou školičkou, jen konstatování spokojenosti s naší školkou. Máš už nějak namyšlenou návaznost? Myslím na ZŠ.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.