Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| malostranska | 101622 |
|
|
3.8.2010 17:42:10
Tak to jsem neslysela, ze by v Brne jedna byla....ale miluji restauraci Skansen, hned naproti hlavniho vchodu nem. u sv. Anny. Maji tam fakt starocesky- slovensky jidla, uzasny kolace, bezva obsluhu v krojich...na jejich web. se muzes mrknout na jidleni listek.
|
| nová20 | 102154 |
|
|
3.8.2010 17:37:01
Brňáci poraďte,kde je v Brně řízkárna????
![]() ![]() ![]() |
| iva.kalinova | 109312 |
|
|
24.7.2010 10:17:00
Peču svatební cukroví, svatební a narozeninové dorty, dorty pro děti 3D, svatební a vánoční perničky, minikoláčky a různé minizákusky.
pište na jindra.iva@seznam.cz Je možné i vyzkoušet pár druhů cukroví jako vzorek ![]() ![]() |
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
17.7.2010 19:32:16
Ahoj,
já chodila za Lužánky, bohužel se přesunuli na tř. Kpt. Jaroše. Pak jsem chodila do Řečkovic, tam to bylo fajn. Slanou vodu by snnd mělo mít Slůně naproti Milosrdnejm. |
| Anicol | 108690 |
|
|
14.7.2010 11:57:36
Ahoj holky, můžete mi poradit, ohledně kurzů pro kojence? Mám 5-ti měsíčního chlapečka Vladánka a chceme začít "plavat", vím, že nás to nenaučí... Ale nevím kde je to pro dítě nejbezpečnější a nejkvalitněší. Hlavně z toho hygienického hlediska. Jsem z Modřic a nevím jestli začít tady, neb je to v důchoďáku a i když je to v jiný čas a pouze pro miminka, tak se nemůžu zbavit nepříjemněho pocitu. A to jsem se tam byla jen kouknout. Kdybyste některá měla zkušenosti, prosím písněte. A nebo věděla o bazénu se slanou vodou. Díky
Jo a nenašla by se tu některá z Modřic na večerní "venčení" dětí? |
| Denisa T. | 108908 |
|
|
8.7.2010 7:29:26
v Julianove je opravdu docela pekne detske koupaliste, mam krome aktualniho mého briska se Simonkou take osmileteho brasku a tomu se tam vzdycky libilo ale Julianov uz tu nekdo zminoval. Do Zabrdovic se chodime koupat rano, tak do 12hod. a do te doby tam byva klid:)) Riviera je pekna ale nevim jestli jsem mela vzdycky jen smulu nebo jestli je to staly stav ale kdykoliv jsem tam byla, nedalo se v tech bazenech malem ani hnout jak tam bylo narvano, takze tam jsme jezdit prestali.
|
| AVET | 82507 |
|
|
25.6.2010 13:21:59
No ještě před Pryglem po pravé straně je takový místo "Mraveniště", vstup za dítě 70kč a je tam asi 5 skákacích hradů, pískoviště, klouzačky, domečky, dá se tam dát kafe, zmrzka. Moc se mi tam líbilo. Ale přímo na Pryglu jsou taky hřiště, ale to nemám moc zkouklý.
|
| Adri + kluci | 21788 |
|
|
25.6.2010 11:52:22
skoro snad na každé zastávce je něco.
Já ráda jezdím na Rokli - je tam malej bufet - kofola, párek v rohlíku atd. a velké pískoviště, pár průlezek, houpací koně... a většinou tam není tolik lidí jako na jiných místech. |
| Lemora | 42963 |
|
|
25.6.2010 11:13:57
jé - zrovna řeším to stejný, my teda chceme k tomu hřišti i dát někde kafčo, tak jsme si vymsleli okruh zpáteční Rokle a na prolízky a kafe půjeme asi v přístavišti, tam je výběr poměrně velký
![]() |
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
25.6.2010 10:54:55
Ahoj, někde jsem našla seznam hřišt v Brně, byl to nějakej server, kde byly hřiště v celý ČR. Tak to zkus vyhledat. Já to taky zkusím, uložený to zřejmě nemám.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.