| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 11626  [Dalších 10846 >>]
Kotrmelec 64229
7.12.2009 9:19:15
Najde se tu někdo,kdo byl se svým dítkem na operaci dětské šilhavosti v brněnské dětské nemocnici?Jak jste byli spokojeni s výsledkem operace?S celkovou péčí o pacienta?A s ubytováním?Nás tento zákrok čeká příští rok,tak zjišťuji zkušenosti ostatních maminek s touto klinikou.Za vaše názory a postřehy předem moc děkuji~:-D
LenkaVa 28901
3.12.2009 20:59:23
Lucie díky.
Škoda, potřebovala jsem na ní koupit jeden suvenýr. Nikde to nemohu najít a tam to prý měli.
Ale děkuji za ochotu a zprávu.
Andrea+Dan+Ondra 30172
3.12.2009 11:35:41
Potřebuji poradit s výběrem školy v Bystrci.prosím ozve se někdo.
perdita 3248
2.12.2009 12:51:40
Čeho se bojíš:-)))) Všechno co v Daltonu dělají, je, že samostatně jeden den v týdnu plní zajímavé úkoly na pracovních listech. Minulý týden jsem se byla podívat a úúúúžasné~t~
Loučím se, kdyby něco, email mám v nicku, tak napiš.
Makulenka 41844
2.12.2009 12:46:44
Díky za info!Ted koukam na tu Chabalku a Husovu-školy našlapane,aktivit a projektu fakt požehnaně.Jen se bojím jakékoliv alternativní pedagogiky-mají tam obě daltonské prvky.
perdita 3248
2.12.2009 12:39:35
Makulenko, jen jsem se byli podívat ve výuce - respektive manžel-učitel a mluvili jsme s paní ředitelkou. Měli jsme dost specifické potřeby, například co se angličtiny týče, a ačkoli neodpovídali jako naše spádová škola, taky nijak nenadchli. je to ale už pět let, u dcery prvňačky už jsem potom Blažkovu nijak neřešil, zvlášť když se přestěhovali na Janouškovu. Jak už jsem ale psala, kamarádka tam má dvě děti a je spokojená, tak se mým názorem určitě nenech ovlivnit.
Makulenka 41844
2.12.2009 12:23:12
Perdito vy uz jste tam dítko měli?? Já znám 2 maminy osobně které tam jsou spokojené dost,taky mám jedno doporučení od ředitele jiné základky.ikdyz jsme na dni otev.dveří byli,přece jen všechny věci nejdou odhalit hned.Uváději téměř 100% úspěšnost v dostání se na státní gymply,to mě zaujalo především. Ta "vyuka" do trí je dost,ale stejne ty deti nekde musí být když jsou rodiče v práci a je lepsí cílený koníček,než hondat nohama v družině.Otázka je jestli to není velká zátěž,to zatím nemohu posoudit...Ach jo,mám z toho hlavu,ráda bych se dobre rozhodla na poprve!
perdita 3248
2.12.2009 11:34:05
Já jsem napsala Husova, protože to je ofiko název, ale máš to naprosto správně. Rašínka je do 4. třídy včetně, od páté jsou na Husové.

Jo, s časem je to fakt supr~f~ ale jsme většinou zdraví, tak se máme dobře. Knížky stále prodávám, fakt mě to baví~:-D
Chalabalka je podle mně dobrá volba a jestli to máš blízko, není co řešit~;)
cukfuk,karolínka 20.11.04 39635
2.12.2009 11:30:20
Ahoj Perďo :)

tak jsem ty stupně nějak popletla. Myslela jsem, že I. je na Rašínce a děti pak přestupují na II. stupeň na Husovu. Kaja bude předškolák až příští rok, takže má čas. ALe stejně už se poohlížím a o Chalabalce vážně uvažuju.

Jak se Ti jinak daří? Pořád moc práce? Prodáváš ještě knížky?
perdita 3248
2.12.2009 11:21:43
Makulenko, Blažkova... spíš tak pocitove, příliš se nám to zdálo svázané, dost přísný režim, dlouhý pobyt ve škole. Prostě nějak to nesedlo, nemůžu přesně určit v čem. Zpětně taky vidím, že nám nenabídli takovou flexibilitu, jaká byla nutná v jazycích a dalších předmětech.
Ještě bych řekla, že vynikající je Pramínek v Bystrci a dobrá je taky Antonínská - jazyková základka.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 11626  [Dalších 10846 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.